15

Съвет

преди 3 години

Барисов , защо се водиш по акъла на Нинова. Вече ползвахме такива машини и много малко хора ги използваха.Не разбираш ли че целта е да те провалят финансово ?Тези пари да отидат за неща смислено.

14

Анонимен

преди 3 години

С машинно гласуване мн. мащабно се манипулира вота.На едно ще се подмени гласуването.Има си технология.Двойно чипиране се казва.Не се прилага на всяка машина. Поставя се самоа на най- големите секции.Както и да е.Мисълта ми беше, че това са излишни разходи.Машините не гарантират нищо.Те не гарантират сигурността и тайната на вота.При евроизборите част от взетите под наем 3000 машините не проработиха.Изборите се ранимулират с протоколите.Като има от всяка партия застъпници-да не пушат!Да гледат!

13

Лично

преди 3 години

Аз реших да гласувам с хартиена бюлетина, поне ако се стигне до спор винаги може да се преброи. Не желая да бъда цифричка за някого когото не одобрявам или дори ненавиждам.

12

Седналият на пънче

преди 3 години

Машинно гласуване което ще се брои от подкупените изборни комисии. Тиквата на власт отново през 2021. Другаря-учител Путин е щастлив, че неговия ученик така успешно се развива в банановата република България.

11

Анонимен

преди 3 години

Ами другари, кажете на Корни и на фигурата да спрат да реват за машинно гласуване и няма да има нищо за чекмеджетата. Айде давайте

10

русенец

преди 3 години

Това прави по 13 252 лева на избирателна секция. Тези машини предполагам са със златен корпус. Но какво се учудвам? Поляците купиха Фъ 35 на единичната цена, на която ние купуваме 40 години по-дърт самолет. Да върви далаверинга, другото е таш*к.

9

Анонимен

преди 3 години

аз май не схващам , ако някой може нека ме светне 240 тикви вече си гласуваха да имат право да гласуват дистанционно , народа на изборите трябва да гласува на хартия аз си мисля ,че тиквата се дърпа щото , електронния вот още не знае как да го фалшифицира

8

Тези

преди 3 години

хвърлени на вятъра пари да тежат на съвеста на учиндолския месия,галевица ,крушовишката *** и Румен юмрука

7

Хохохоооо...

преди 3 години

АМИ, ТОЧНО В ХОЛАНДИЯ, ПОКАЗАХА НАГЛЕДНО КАК, СЕ МАНИПУЛИРА Т. Н. "МАШИНЕН ВОТ".... ХАХАХААА....БСП--ЗАТОВА ГО ИСКАТ И РЕВАТ ЗА НЕГО!ИНАЧЕ---ЗАГИВАТ КАТО ПАРТИЯ!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Видяхме го това машинно в Комунистическите Съединени Щати. Демонократска измислица.

5

zeus

преди 3 години

В началото на годината Томи Дончев каза, че ще купуваме машини за 30 милиона лева и цена на една машина към 2000 лева. В края на годината цената вече 150 милиона лева, номер 2 е прав, 120 милиона за шкафчетата.

4

БСП гламотия

преди 3 години

В Нидерландия имаше 99,9% машинно гласуване, в момента там има 0% гласуване с машини и всичките са изхвърлени. Една от причините беше директна манипулация на вота. Един от кандидатите за депутат в нидерландския парламент съвсем демонстративно произведе 200 гласа за себе си на една от машините в секцията чрез специално устройство в джоба.Целта му беше да покаже какво става с гласовете при машинен вот. " В цяла Европа с машини се гласува ЕДИНСТВЕНО и САМО в Брюксел и околностите му .....

3

Анонимен

преди 3 години

А държавната поръчка от държавна фирма Цифрово и друго обслужване ли ще бъде спечелена?

2

Анонимен

преди 3 години

Аз ги виждам повече от 100-те в чекмеджета.

1

zeus

преди 3 години

Никой никога не е искал машинно гласуване, нормалното решение е гласуване по Интернет, все пак годината е 2020. Иначе от тези 150 милиона 100 ги виждам в чекмеджетата ;)