36

Татул

преди 3 години

Пълен фарс. Жена ми е с корона вирус. Като медицинско лице си направи антигенен тест който даде положителен резултат. За да получи болнични и да се карантинира трябваше да заплати ПСР тест, който излезе също положителен. Вече четвърти ден нито РЗИ, нито джипи са се поинтересували от нас. Спазвали сме стриктно всички правила, На произвола сме -така да го кажем. Имаха цяло лято да се подготвят нещата. Но всички дремеха и властоимащи и хората. И защо да спазваме правилата, тогава се питам ...

35

Анонимен

преди 3 години

Те затова тестовете са толкова скъпи, защото хората си ги плащат. Иначе едва ли струват повече от 10 лв., като се има предвид колко неточни са.

34

ИСТИНАТА

преди 3 години

Докато ИМА ОВЦЕ ЩЕ ИМА И ВЪЛЦИ.

33

Анонимен

преди 3 години

другаря Бойко Методиев ви обещава светло бъдеще. По време на кабинета Борисов-4 между 2021-2025 ще има безплатно тестване за Ковид-19-20 и 21. Моля ви учтиво да гласувате за ГЕРП-БКП а не за БСП-БКП. С обич от Банкя

32

Поручик Ржевски

преди 3 години

Аз не виждам смисъл да се тествам. Нито има лекарство, нито има лечение, нито има лекари. Вчера по телевизора говореха за един човек с хрема, който си правил тест и теста показал ковид. Човека се е притеснил, кръвно, инсулт, после се оказва, че няма ковид, но починал от инсулт.

31

Анонимен

преди 3 години

"Ненормално е този тест да струва 120-130 лв при условие че го внасяме на цена 12-13 $ за брой."Те много цени не са нормални в България, ти за това ли се хвана? То не е нормално и тока от АЕЦ-а да ти е 3-4 стотинки за квтч, а да ти го продават за 20 стотинки. Не е и нормално по себестойност 1кв.м. стореж да ти струва 600лв, а да ти го продават за 1500лв. Не е и нормално един километър магистрала да струва 500хил.лв. а да го продават за 10млн.лв.Добре дошъл в Абсурдистан! :)

30

Анонимен

преди 3 години

Вече е пределно ясно, че поне 25% от населението минимум са се срещали с вируса и биха дали положителен тест. Понеже се тестват само тези със симптоми, от всякъде е ясно, че положението е изпуснато от всякъде. Ако тестват 1 милион, ще сме поне със 100 хиляди положителни.Без да иска, Мангъров се оказа прав и вируса ще си премине през цялото население. Ще дадем малко жертви, но БВП-то ще изкърти статистиката :)

29

Анонимен

преди 3 години

до 28А седесарите какви са?Другарят Костов и той е комунист!ФАКТ!!!

28

Анонимен

преди 3 години

"А Борисов е комунист-ФАКТ!"Факт е че Борисов е избран от седесарите. Не напразно сините крепости София, Пловдив и Варна са за него. И изпълнява седесарските си програми. Всичко друго са седесарски ***.

27

Анонимен

преди 3 години

до 23 Ангел Не ме карай да се смея:))Сериозно ли вярваш,че комунист ще ти даде нещо безплатно?Само за комунистите е безпалтно.За теб и мен е с пари!Комунист само знае да лъже и да краде!А Борисов е комунист-ФАКТ!Та дядо Мраз не съществува!Порастни вече.

26

Анонимен

преди 3 години

"Ненормално е този тест да струва 120-130 лв при условие че го внасяме на цена 12-13 $ за брой. Маржа е 500% и лабораториите"Внасяш само материал, реактиви ли му казваха.Лабораториите трябва да отчетат разхода за труд на персонала, разход за помещението, разход за използваната техника с която се обработват реактивите и твоите заразни секрети.

25

123

преди 3 години

Мда, идва дълга и тежка зима. Само това е 100% сигурно.

24

Анонимен

преди 3 години

но казаха, че здравната система се справя, а хората не - може би, защото нямат пари да се тестват да означава, че не се справят...

23

Ангел

преди 3 години

Ненормално е този тест да струва 120-130 лв при условие че го внасяме на цена 12-13 $ за брой. Маржа е 500% и лабораториите са пряко отговорни за това ,че много хора изкарват вируса на крак ,без да пазят околните ,без и да се тестват .Държавата ако иска да се справи с вируса ,първото което трябва да направи е тестовете да станат безплатни !

22

2 от 3

преди 3 години

И добре правят,че не се тестват с измислени пластмасови играчки.Които пък отгоре на всичко са направо и "диагноза" .

21

Анонимен

преди 3 години

Братиньо каза;''Внесъл съм 1 милион теста''Това шкафче трябва да гопълнят балъците!

20

До лекарката

преди 3 години

Само 90%??? Пиши ги направо всички, иначе няма смисъл и ще изпуснеш пътеката.

19

Анонимен

преди 3 години

Тъжната истина, а има и много хора които не искат да рискуват да се редят на опашка с 40% заразени.

18

еее айде сИга!

преди 3 години

Ама как така нямат пари, нали живеят във цъфтяща европейска държава със висока средна заплата и дърпаща икономика?!

17

Анонимен

преди 3 години

Не се тестват защото се борят да оцелеят. Защото нито ги вземат в болница нито личните лекари им вдигат. Стигнахме до там да търсим лекар по входа за да изпише лекарства познайте защо. Защото нокои не го е грижа за народа