18

АМИ, ОЦЕЛЯВАЙТЕ...

преди 3 години

НОСЕТЕ ХРАНА ПО КЪЩИТЕ, БЕ....!!!САМО НА МАСА ЛИ ИСКАТЕ ДА ОЦЕЛЯВАТЕ??!!

17

Анонимен

преди 3 години

ами и тия хора семейства хранят....

16

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че и ние дето не сме ресторантьори искаме да оцелеем. То ако нямаше такъв конфликт ако искате работете денонощно, но конфликт има. Пък и никак не е добре ресторантьорите да заразяват клиентите си.

15

моля?

преди 3 години

Всички кафенета, ресторанти, локали, барове, хоремази и прочие никому ненежни на българското общество пукници не трябва да работят след 20.00 часа.Аптеки и хранителни магазини, квартални магазини за храна да имат право да работят поне до 23.00 часа.В страната е изпаднала в бедствено положение, аптеките работят до 20.00 часа, и човек се чуди от къде да си вземе лекарства.Е, заведенията ли са най-важните в Държавата.Друг вариант. Пълното им затваряне до 1 април 2021 година.Работа? А нима ние

14

Генерал корона клоун

преди 3 години

Ако работите до 23.30 ч., короната ви лепва от раз и ще се мре, яко ще се мре! Ако затворите в 22.30 ч. може и да ви се размине! Какво още не е ясно? Това не го казвам аз, а института Роберт Кох-Германия!

13

Анонимен

преди 3 години

От нахапаните и недоядени кюфтета като правихте нови и ги предлагахте пак на хората не ревахте Лично съм виждал в барче , сервитьора събира празните чаши , на някои на дъното има останало по малко кола , бармана /зад бара / налива надопитата кола в нова чаша и хоп - на таблата на сервитьора и той я носи на нов клиент Проклетници

12

Галин Костов

преди 3 години

Подкрепа за хората искащи да правят бизнес в тази държава! Незабавно отстраняване на паникьорите от държавната администрация!

11

мак

преди 3 години

Всички искаме да оцелеем, всички сме засегнати, но като че ли на най-голяма почит са кръчмите, първо на тях баце им изпълни исканията, но те вечно са недоволни. Не можеш да накараш хората да те посещават в днешната обстановка и на закрито, колкото и да хленчиш и се перчиш, че ще спазваш всички мерки за безопасността на драгия клиент.

10

българка

преди 3 години

Около дома ми има 5-6 ресторанта. Доскоро бяха пълни, особено вечер.Този уикенд забелязах, че никъде няма хора. Вечерта паркинга беше почти празен - а вчера беше Архангел Михаил - има много именници, които да празнуват.Няма нужда да ги затварят ресторантите - хората се пазят вече и сами спряха да ходят.Освет това с тези непрекъснати претенции и искания на наш гръб, ние да им плащаме сметките - станаха противни даже.Като знам,че не плащат нито заплати, нито осигуровки, нито данъци. САМО ПРЕТЕНЦИИ

9

Станка

преди 3 години

Трябва да си*** за да му се ходи на човек на ресторант без повод или мероприятие да остави 50 60 лв за вечеря да излиза през 15 мин като клошар да пуши и като се брибере вкъщи да мрънка колко скъпо било и какво толкова е изял за 50 лв. Извод масово хората са комплексари и калитковци.

8

Ужас

преди 3 години

Ами всеки бизнес е засегнат. И при нас намаляме маржове, правим оптимизации, орязват се бонуси и т.н. Гледаме да се запазим здрави най-вече, а както и да оцелеем и да не губим персонал. И това ще мине и то скоро!В София ресторантите масово се ориентираха към доставки по домовете. И в нашето семейство си поръчваме 1-2 пъти седмично от различни места.

7

Приятел

преди 3 години

Като искат да оцелеят ,да бяха отишли на протеста срещу Боко и Гешефтаря.Вместо това подло.гата на Герб , оня узбек Алибегов ,от сутрин до вечер ближе краката на Боко.

6

Инспекция по труда

преди 3 години

Напомням ,че след 22,00 се заплаща нощен труд, да не говорим за ''реалните'' осигуровки. Мерси

5

Анонимен

преди 3 години

Кое му е фаталното толкова? Който си е поръчвал 23 часа сега ще знае, че работят до 22:30 часа и ще си поръча в 22 часа.

4

Анонимен

преди 3 години

Айде само да не бъркаме оцеляването с печелбарството. Колко процента от клиентите вечерят след 22:30?

3

временно

преди 3 години

временно почват да редистрибустират спирт, маски, обявяват промоционални цени и безплатни доставки. Пари хората за ресторанти сега ще харчат на последно място - най-вече в Габрово.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз искам картофи! Идете да копаете, мързели такива!Иска та искам! Баба ви все е искала. Как не ви е срам от всички, които са превили гръб, преквалифицират се, намират начин!Едно 15 годишно е по-отговорно от вас!

1

Анонимен

преди 3 години

И умрелите от ковид вероятно са искали да оцелеят, както и техните роднини са искали те да оцелеят. Всеки иска да оцелее. Ко правим?