20

Анонимен

преди 3 години

Онлайн търговията процъфтява! Това е ключа от бараката. Просто светът вече е различен. На никой не му се ходи, да си гуми времето по тия магазинчета, които са описани в статията. Дупки, кисели продавачи, които пушат пред вратите.Изобщо по"Графа" търговията не върви от доста време и непрекъснато се сменят наемателите/не е, заради пандемията/.

19

Анонимен

преди 3 години

Сачева: Около 40 млн. лв. ще отделим за заведенията, училищните дейности, фитнесите и спортни зали.Гладна мечка хоро не играе. Пари да има и за частните фитнеси и спа центрове

18

Анонимен

преди 3 години

Така им се пада Всички малки търговци удрят всеки ден и държавата и клиентите - с касовите бележки , с просрочена храна , надписани сметки и много други Сега през зимата внимавайте като си купувате бира - понеже не се купува много и масово продават бира с изтекъл срок Намирал съм по магазините бира изтекла с месец , дори с 3 месеца изтекъл срок Пише го на гърлото на бутилката или на етикета Намирал съм големи бутилки кока -кола , опитали са изтрият срока но отдолу си личи че е изтекъл

17

Анонимен

преди 3 години

"Всеки пети малък търговец - ударен от коронакризата" е заглавието. Ми тя короната ходи с една бухалка и удря по главите на хората и малките търговци то е ясно да няма да удря по държавните служители я. То се вижда че цялата работа е измислена така че за половината народ да има живот а за другата половина да има криза и ограничения, проследяване регистриране манипулиране спекулиране разболяване и умиране от тая корона разбира се.

16

Анонимен

преди 3 години

Така стана като взехме мерки да си разрушим икономиката.

15

Работяга работибеден

преди 3 години

Обикновен човек работещ служител - служа покорно плащам всички данъци, осигуровки и дори и данък ТРУД викат му ДОО. Не мога да си позволя жилище плащат ми на ръба на разходите. Плащам наем поне има лесно откачане отколкото кредити за жилище до гроб. Не само реститутки с имоти и наеми. Погледнете Моловете те са най-големите наемодатели, вижте ТехПарка София и ко-уъркинг спейсове за офиси под наем почасово. Така че не са само бабите реститутки вижте и другите *** как печелят.

14

Анонимен

преди 3 години

Много са ни кръчмите, от малъл все с чудя как всички кафенета пълни, кога работят тия хора? Трябва повече паркове и чист въздух, както и нормална ифраструктура (не лукс, нормална!).

13

Разпран редактор

преди 3 години

и малките дилъри сме ударени

12

Икономист

преди 3 години

Милиони и милиарди ще им се раздават на бизнесите. Дори на стартъп фирмите на мамини момченца 18-25 годишни серийни иноватори да се учат на иновативен бизнес. Икономиката на България се крепи на туризма, хотели, ресторанти и увеселителни заведения и професии като екскурзоводи, лихвари, кредитни и застрахователни брокери все жизнено важни професии.Като се крепи икономика на увеселителен бизнес и туризъм КОГА ли ще узаконят жриците на любовта, неизменна част от туризма да плащат данъци в НАП?

11

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕдна от "ключовите" индустрии. Ама другите две - туризма и държавната администрация се радват на помощи от държавата.

10

Анонимен

преди 3 години

"В някои помещения вече се наместват новите наемополучатели."Ъъъъъ....това как да го разбираме? Накой наема помещението и почва да сомбственика му плаща наем ли?

9

Братинята

преди 3 години

СПОКО БИЗНЕСА истинските бизнесмени и търговци ЩЕ СИ КОМПЕНСИРАТ по всички линии от държавата, от евро фонодовете и от самите обикновени хора клиенти ще избият загубите до печалби не 5 кратно, а 100 кратно пъти в повече. Това е да си истински търговец и бизнесмен да намираш пролуките и изгодата при всяко положение.

8

Анонимен

преди 3 години

Ейййй, много завиждате вие селяните...

7

Мен

преди 3 години

До МиБай столичанин се мисли за нещо повече от земята и на него мотика не мож му върши работа. Той гледа надменно, псува селяните и пърди в наследственото неремонтирано копторче в центъра с обзаведено с мебелите на баба му. Копането на полето му е под достойнството - не може човек с коефициент на интелигентност 34 да ходи на полето. За него нищо под шефче не на нивото му, обаче гадните селяни са завзели тези длъжности и той е останал безработен или бакшиш.

6

Ми

преди 3 години

Мотиката бе мой!На село стягаш къщата на дядо ти!Хващаш да обработваш земите в наследство.Бач от мрак до мрак.Няма да си богат,но няма и да си гладен!

5

Анонимен

преди 3 години

Мда, ключовата индустрия на територията се срутва.Трагедия.

4

Анонимен

преди 3 години

Хубавото време през което имаше лапане от наемчета на магазини, мода за продаване на *** отмина. В някои отношения вируса ще сложи в ред цялата работа...

3

Анонимен

преди 3 години

Еми, не може всеки да продава *** от Китай, да има марка модни *** или да има бързооборотно барче.СоркаБъркате икономика с депо за отпадъци

2

Анонимен

преди 3 години

Всеки пети друг път!Всеки!

1

Анонимен

преди 3 години

Ей сега наемолапачите и реститутките ше лапат заседелия въздух у копторите. Скоро ще има верижна реакцийка из лихварите и те ше лапат въздух.