67

Анонимен

преди 3 години

До БибоТи кьорав ли си?Навън 90% са без маски.Внимавай да не се наакаш, че пак ще обвиниш че е заради нас.

66

Анонимен

преди 3 години

До Лични наблюденияТова , което виждаш по улиците е това, което ти искаш да видиш. Кръчмите са пълни, в Сф - Витошка, Солунска, Графа - насядали на маси отвън - наливат се с бира, хвърлят се по вратовете си щом се видят. Да после на път за вкъщи или работа носят маска. Е и ?

65

Лични наблюдения

преди 3 години

Защо пак се напада народа? Аз когато изляза по улиците непрекъснато виждам хора с маски спазващи дистанция, но същите тия хора когато отидат в някое болнично заведение със сериозен проблем от там ги връщат с някакво оправдание. Следователно тези хора си казват, че щом в болниците няма да ги обслужват защо да спазват мерките.

64

факт

преди 3 години

ами са обществото ( част от него ) си иска работещи чалготеки , фризьорски салони , фитнеси , молове ,да ходят на мачове , да не спазват дистанция , да не носят маски ...... ! какво трябва да направят правителството , лекарите , министрите ? мерките ги има , никой не ги спазва , но който се зарази обвинява правителството . за кво общество говорим ? трябва да говорим за стадо !

63

Анонимен

преди 3 години

*** къде се скри бе? Успя ли да зарази и малкото останали здрави военни на празника?

62

до Иван Маджаров

преди 3 години

Като не можете да помогнете на всеки, който има нужда да влезе в болница, ни върнете здравните осигуровки за 10 години назад, т,ъпако!!!!! Какво е значението на думата "осигуровка", осигурено е КОЕ? Обществото ви е виновно сега, все някой ви е крив, тройкаджия корумпиран!!!

61

555 до 666

преди 3 години

Явно ефектът на Дънинг-Крюгер , трябва" компетентно" да се допълни от 666 . Щом си запознат с тази теория , може би осъзнаваш , че не демонстрирам илюзорно превъзходство с компетентно мнение по поставения въпрос , а просто се доверявам на високо професионални изказвания на доказани медици като проф. Мутафчийски например , които за жалост бяха хулени жестоко по форумите . Според теб когато пътуваме в самолет не трябва да се се доверяваме на професионалиста - пилот и мн. др. подобни случаи .

60

Бибо

преди 3 години

Пак Се ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕ. ИЗЛЕЗ НА ВЪН ВИЖ ТЪПИТЕ ХОРА. ВСИЧКИ(75%СА СЪС МАСКИ) А ПО МАГАЗИНИ 100% СА СЪС МАСКИ. БОШЕНСТВОТО ОТ "ТЪПИТЕ" ХОРА СПАЗВАТ МЕРКИТЕ. А ДРУГИТЕ ГЛЕДАТ ОТ"УМНИЯТ ВИ ВОЖД" КАК СИ СЛАГА МАСКА НА ЧЕЛО ПОД НОСА И ВЗИМАТ ПРИМЕР. ЧУЖДИ ПАРИ ВСЕКИ"УМЕН" МОЖЕ ДА РАЗДАВА.... АЙДЕ ЧАО, ЧЕ ЗАРАДИ ВАС "УМНИТЕ" ВСЕ МЕ ТРИЯТ.

59

ananio

преди 3 години

Така е ! Българите сме безотговорни.

58

Анонимен

преди 3 години

:-)))) kakvo ot tova...nali Cvetan Cvetanov i bulkata mu ot tainite slujbi na mvr si patuvat happy nagore nadole s luks lifta u doma si s bibleiskite nadpisi ot bibleiski prikazki i si pluvat v evro, dolari, liri...:-)))

57

Анонимен

преди 3 години

Много точно заглавие.И още по-точно : " Здравната система се справя въпреки безхаберното общество"

56

Анонимен

преди 3 години

Абе Докторе навсякъде"обществото"е едно стадо овце,от власт имащите зависи как то ще се държи в дадена ситуация! Така че тая песен любовна където се опитваш да я припяваш и да вменяваш вина хората да вземеш да я забравиш!Относно здравната ни система,ами тя отдавна е на колене,просто тая гад ще извади на показ всички нейни недостатъци,така че забрави това"справяне"и Престанете с това навеждане пред"вожда"време е нещата да се назовават с истинските им имена!

55

666

преди 3 години

И как преценихте, 30% не спазват мерки? Хора, започвайте да се самоанализирате, защото с писанията си ставате смешни! Човек вижда само това, което иска и проектира себе си върху другите. Странно нали? Сега разбрахте ли колко са жалки писанията ви? 555 не е прав!

54

Анонимен

преди 3 години

Тоя за затвора. Не вярвам на лекари в костюми.

53

Анонимен

преди 3 години

Къде точно здравната система се справя? В нашата болница има 20 места за ковид болни, а ги обслужват само три мед. сестри и то по телефона, щото въпросните сестри ги е страх да влязат вътре. Доктор няма. Справяне ли е това , че като влезеш в кабинета личния даже и кръвното не ще да ти измери от страх да не се зарази. Лекарите ти правят забележки, че не си си сложил маската както трябва, а те самите се разхождат без такава, а имат пет пъти повече контакти с хора от теб самия.

52

Този провал бе

преди 3 години

предизвикан от медиите.Гонещи читателски/зрителски интерес,те даваха гласности на най-невероятни конспиративни теории,лансирани от търсещи реклама наимената си ***,оспорващи научните тези на по-компетентни от тях хора иинституции.Не е цензура да спираш вредни за хората и обществото твърдения,напротив,жизнено важно е.Но нашите медии с удоволствие даваха трибуна намангъровци и така объркваха и заблуждаваха хората,а те като не знаят кое е вярно,няма как да се справят с проблемите.

51

666

преди 3 години

Хей, 555. Ти ка установи, че не си ***? Написаното от теб значи едно: Дънинг-Крюгер. И си затънал яко!Обществото не се провали. Провали се правителството. Отпуснаха милиарди. Имаха 8 месеца и цари хаос! Да ме извинява този човек, но случаите не са нито един, нито два. Вълната още е далеч от достигането на пика си. Всеки, който се занимава със статистика и следи развитието на разпространението на болесги знае, че определена част от обществото трябва да се срещне с вируса за да намалее мощта.

50

Анонимен

преди 3 години

Няма по некадърн и про ст от Бойко Методиев борисов докара държавата до последно място в Европа, след Албания и БИХ по заплата. Румъния увеличи пенсиите с 40% от 1 септември, а тук дадоха увеличение само на тарикатите и тези които въобще не са се осигурявал!Ремонт на ремонта по 5 пъти за пет години правят и ремонтират едно и също място за да усвоят парите без полза за обществото! Провал.

49

До 36

преди 3 години

Да, справка Корнелия Нинова и присъдружни!Когато трябва да вземат отношение отричат изобщо даима пандемия, но когато болеста стигне до тях искат, настояват за ВИП лечение!

48

555

преди 3 години

Абсолютно прав е човека - нашето общество е пълно с *** , ***-ли и всякаква твар безмозъчна , която няма капка съвест и не спазва елементарни мерки за безопасност и все някой им е виновен , я правителство , я лекари , я Борисов. Не сме народ а мър--ш-а е казал Славейков . Срам ме е , че живея сред такива хора .