32

Ееееее

преди 2 години

90 % процента от писачите сте хорица. Не хора! Злобата ви трови, защото сте неудовлетворен и от нещо в живота. Мене ако питате без таксита не може, но без половината от чиновниците може!Който желае да заповяда, който не желае да не ползва. Аз карам такси и съм много доволен!

31

Анонимен

преди 3 години

И таксиметровите шофьори са хора като всички останали. Освен разхода за гориво често плащат и наеми за колата. Много от тях работят нощем или рано сутрин. Хората полагат усилия. Не бъдете злобни и не поставяйте всички под общ знаменател. А относно доходите, те паднаха в почти всички сфери заради пандемията, не само при тях.

30

Анонимен

преди 3 години

Треперете бакшиши.Защо не слагате маски

29

Анонимен

преди 3 години

Защо да не ви е възможно да работите с такива екипи?С какво сте по- специални???Дори маски не си купувате всеки ден.

28

Анонимен

преди 3 години

Субсидиите да се раздават срещу ,, реформи,,.Нали така скандираха , когато общински болници се бореха с фалитите си.

27

Анонимен

преди 3 години

Шофьор професия ли е?Не.Това е квалификация.Може да правят доставки по домовете. Това сега се търси?Дали собствениците на каруци са ползвали субсидии след изобретяването на автомобила , на трамвая и т.н.?

26

Анонимен

преди 3 години

Uber може да работи в Европа, в България го забраняват?!Нооо, съдът още не се е произнесъл по жалбата им. Ако я отхвърли - Страстните и или България ще плаща яко, или ще ги пусне. Да чуя тогава бакшиша тук, при цени 2-3пъти по евтино за същото разстояние!

25

са

преди 3 години

До Анонименна село е безплатно и не боли, къш до кокошките

24

да

преди 3 години

До Анонименайде бегай на каруцата на село до ***, там е безплатно

23

Як бакшиш

преди 3 години

Че пък аз съм изхвърлял с юмруци мирищещи клиенти. На първите 100 метра ми лъхват. Аре яж тоя юмрук и марш от колата ми!

22

Замислен

преди 3 години

Познавам много таксиметрови шофьори. Близки, колко да са ми близки, ползвам ги по телефон.Е, нито един от тях не е милионер.

21

Бакшиша

преди 3 години

Ах, че сладури в коментарника, а как иначе се молите при дъжд и сняг "Ама може ли, ама ако обичате" :)

20

Анонимен

преди 3 години

Това и заслужават. За всички откази, които са ми давали и на мен, като на хората по-долу. Много близко било, айде не и по какъв ли не още начин са ми отговаряли. В чужбина, за две преки те качват без проблем, даже ти е кеф да им оставиш бакшиш. Колите чисти, шофьорите с униформи, учтиви, цените нормални. А тия CiGаньори тук сега и ковид тестове ще ми искат. Ами, автобусът минава пред нас на 5 минути, ще го изчакам, а те да се задават с алчността си.

19

Бакшиш

преди 3 години

Нещо, не помня в живота ми някой да съм гонил някой по тротоарите, че да го вкарам в таксито си.

18

Анонимен

преди 3 години

В живота си съм попадала едва на 3-4ма съвместни и културни шофьори, които не са ми отказвали курс за близко разстояние, не са ме гледали накриво, за парите, в края на курса и са се държали адекватно. Всички останали, са такава ***, че не ми е жал за това, което им се случва. Елементарен пример, са онези които седят на терминали те и чакат да ошушкат, който се обърка поне с 30 лева, иначе не возят. И масовата са мургAVелковци, със съмнително съдебно минало

17

в едно такси ...

преди 3 години

- Извините за странната миризма, но обработвам таблото на таксито с препарат против Ковид.- А няма проблем, аз от два дни нямам никакво обоняние ...

16

не мога да ги трая,

преди 3 години

откакто през март тази година в проливен, леден дъжд и без чадър спрях един и го помолих да ме откара до вкъщи, на 2-3 км от мястото, на двойна цена. "На такива разстояния не возим", отговори и затръшна вратата. Да гладуват или да ходят да копат!

15

Анонимен

преди 3 години

Защо закъсват таксисата? - Защото народът изпълнява заповедта на Цвета Караянчева - Оди, пеш, бе!

14

Анонимен

преди 3 години

Затова не качват за кратък курс, понеже нямат сили от изтощение и глад. Никога, никога, никога няма да простя на тези неандерталци за всичките случаи, когато аз или мои приятелки сме се прибирали и не са искали да ни качат, защото им е малко разстоянието.Що за животни си, че да оставиш момиче да се прибира само по тъмно, понеже на теб не ти се занимава?!

13

ГНЕВЕН!

преди 3 години

Значи, шофьорите да не се оплакват - оня ден трябваше да ида до КАТ да си взема книжката. И понеже го правя в работно време, отивам до нас, до стоянката и го питам - до КАТ? Получавам отговор - не ми се занимава. Ми като не ти се занимава, айде ходи на борсата. Д---- и племето нагло. Не сега да ми се жалват.