68

Реалист

преди 3 години

Май трoловете на ГЕРБ го оплюват защото критикува правителството, че през лятото не се е вслушало в гласа на разума да се подготви за епидемията, което е факт.

67

Анонимен

преди 3 години

плаче защото частните болници не са включени в ковид далаверата

66

Анонимен

преди 3 години

Мазника плакал....Ха-ха-хаааааааааааа. Ще плачеш ,като те вкарат в пандиза, където ти е мястото. Бай Ставри те чака....

65

Анонимен

преди 3 години

Този и жена му взимат над 1 милион лева годишна заплати, а сега плаче.Ако отдели част от парите за заплати , ще има повече хора да помагат.

64

Един

преди 3 години

Жена му е получила близо 900К лева от заплати за една година! Виждате ли как се прави частна болница? Използваш държавната база известно време, трупаш милиони, и после ставаш частник. Сега в истерията си започнаха да обвиняват някой друг за ситуацията в здравеопазването. На фона на смешните заплати и мизерното състояние на болниците, на които са директори. Само една нещо искам да попитам - как не ви е срам?!

63

Реалист

преди 3 години

Тъжният плач на един от мошениците, които са получавали милиони от държавната база през годините. Направиха си частни болници, но продължават да източват държавата като пиявици. Видя се какви заплати са взимали и продължават да взимат. Докато останалите медицински работници са на ръба на мизерията. Не им вярвам на сълзите и приказките. Сега този крадец се опитва да измести фокуса, и да хвърли вината на някой друг. Не се връзвам на тези номера!

62

Пич

преди 3 години

:)))) Излезна информация за парите, които е получавал като директор на ДЪРЖАВНА болница, и изведнъж започнаха мелодрамите. Ама то не бяха сълзи, ама то не бяха сополи. Някой друг бил съсипал здравеопазването, а пък той как се бил борил, приказки, приказки, приказки. Като им гледам заплатите на тия откровени лъжци и мошеници, голяма борба е паднала. Всички разбраха, че тези "големи специалисти" всъщност са се облагодетелствали от хаоса в здравеопазването и са едни от главните виновници.

61

Анонимен

преди 3 години

Правих си операция преди една година в болницата на Мазнейков. Нямам оплаквания - оперираха ме, лежах и една седмица след операцията. Плаща се, но предишните ми операции бяха за друго нещо и нямах добра база за сравнение. После имах пак операция в друга частна болница и за нея платих шест пъти повече

60

Анонимен

преди 3 години

Бойко разсипника на България докара системата до това положение!!!Престъпник срещу народа - трябва да бъде изправен на трибунал!!!И децата и внуците му да носят отговорност за противочовешките му дейности!!!Бойко - Предател антибългарски!!!

59

мм

преди 3 години

Ще повърна като ги чета тази, нагъл, по-нагъл, лекар.

58

някой

преди 3 години

със заплата 137 бона, бие тия от хелп карма

57

фалитии

преди 3 години

Време е ВСИЧКИ ЧАСТНИ болници да се финансират само от приходи от частни застраховки и с пари на акционери...да видим как ще си раздават милиони?

56

колко удобно

преди 3 години

Колко удобно, *** с 1 милион заплата годишно, които си е определил май от парите от клинични пътеки от НЗОК не реве?

55

Bob

преди 3 години

Аз съм ходил в болницата на мазнейков. Това е ОПГ източващо здравната каса...Оказа се че съм 3 дена в болницата по пътека без да разбера, даже на работа съм си ходил тези дни...Предолагам боницата е строена от тези дето строят магистралите. Асансьора е със стъклена стена, но асансьорната шахта няма отвори... т.е. през стъклото на кабината виждаш стената на шахтата...

54

Анонимен

преди 3 години

и аз плаках като видях какви доходи получаваш

53

Служебен ревач

преди 3 години

Мислех плака тъй бе докторе. Нидей, ча и аз са разплаках бе а плача само като кажат и платят

52

Плаче

преди 3 години

Защото е на път да се разбере че НЗОК трябва да плаща само на държавни и общински болници. Само те могат да лекуват в държавата ако има криза. Частните са бутици за богати.

51

Бау

преди 3 години

Мазнейков прави на всеки (няма значение дали има нужда) операции за пари. Някак си се съмнявам да е плакал. Това, че си дава болницата си е жест обаче.

50

!?

преди 3 години

Що за глупост е да се разкарват по цяла софия и всички болници? Да отварят 2халета и да ги събират там , ако може да ги държат гладни и на студено, та дано хейтърите-неверници да разберат че има ковид и трябва да се пазим едни-други.

49

Анонимен

преди 3 години

Как мислите, откъде идват фамилиите на хората? С какво трябва да се е отличил прадядо му, за да му сложат прякора Мазнейко?