36

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах защо болните с коронавирусът не ги лекуват в инфекциозните болници, например тази в София? Там може да преструктурират всички отделения в Ковид-19 отделения.

35

Анонимен

преди 3 години

Те така мутрите подготвиха здравната система за епидемията.

34

Срам и позор

преди 3 години

Провеждат абсолютен геноцид над нароса! Скоро елементарен достъп до лекарски услуги няма да има. Превърнаха всичко в търговия. Търговци на здраве забравили хипократовата клетва. Срам и позор. Господ да ни пази здрави.

33

Анонимен

преди 3 години

Богаташите не умират от този "ужашен-страшен" вирус само обикновенните хора умират.. Вирусът толкова страшен, че 80 годишен Берлускони не ще да мре...

32

123

преди 3 години

До 22 ЕДИН час е много. Веднага щяха да я приемат.

31

22

преди 3 години

Ако беше Корнелия Нинова или друг поне от нейния ранг или по-горен, за ЕДИН час щеше да е настанен във ВМА

30

Анонимен

преди 3 години

Колко са починали от инфаркт , инсулт,пневмония,грип и колко лева е пътеката за тях

29

bb

преди 3 години

Вярата в доцент Мангъров си има цена, сега ще я платим...

28

Анонимен

преди 3 години

Това е просто ужасно , по телевизията постоянно обясняват, че всичко е ок. Е да ама изобщо не е, няма места и това е. Вече всеки ден дават репортажи на хора по 40-50 годинишни които дори не стигат до болница, има и десетки косвени жертви , които не получават помощ заради ковид. На първо място е живота, а после икономиката. Има още мерки които да се въведат и без пълно затваряне, и сегашните мерки да се спазват.

27

Владо

преди 3 години

*** такива. Обясняваха ви да си носите тъпите маски и да спазвате правилата, вие се правехте на професори по всичкология. НЕ са виновни, нито болниците, нито министрите, още по-малко лекарите. Виновни сте само ВИЕ с безхаберието и егоизма си. Мерки трябваше да се спазват, за да се избегне състоянието на здравната система от последната седмица. И да - в другите държави здравните системи са по-подготвени, но също изпитват затруднения.

26

Анонимен

преди 3 години

Да не ви се налага да ходите в болница... Такава некадърност се шири сред "лекарите", че не ми се мисли.България е приключила като държава. Ние отсега нататък сме територия за ковид карантира.

25

Поуката

преди 3 години

Хора, живеем в държава управлявана от много ниско интелигентна МУТРА, вие какво очаквате.

24

Ужасът

преди 3 години

На Бойко безумията нямат край просто. Този тип за нищо не става.

23

Анонимен

преди 3 години

Това не е от сега!Баща ми, светла му памет, почина преди 27 години.Обикаляхме с него болниците- никъде не искаха да го приемат!А тогава нямаше Ковид.Човекът беше 45 кила с мокри дрехи и 40 градуса температура.Идва в къщи Бърза Помощ.Лекарят беше кардиолог.Даде ни съвет да му слагаме резени лук на краката, за смъкване на температуратаи си отиде!Абсурдите е нашата медицинска система не са от вчера, а са с дълбоки традиции!

22

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябват мерки! Доло Мотафчиски!

21

Анонимен

преди 3 години

Иначе положението е овладяно, няма проблем... Мисля, че здравния министър трябва да си даде телефона за такива случаи, да му звънят направо на него. А и така ще е в час как стоят нещата в действителност.

20

Анонимен

преди 3 години

Баси държавата. Повечето хора ще умрат от липса на лекари и адекватна диагностика. Това е непростимо с толкова наляти пари през последните месеци

19

Българ

преди 3 години

Виждате ли ги тия кво направиха ве, всичко е коронавирус, нямаш ли коронавирус си свършен...

18

Анонимен

преди 3 години

Да им беше казал, че е братовчед на Нинова или на Бойко..

17

Анонимен

преди 3 години

Еми нали Мангъра каза да не претоварваме болниците, да се лекуваме у домА!