45

Анонимен

преди 3 години

Киро Брейка каза че няма такъв вирус и аз му вярвам!

44

И лекарите

преди 3 години

не знаят с какво да ликуват правят експерименти със западни бо-кл-уц-и лекарства.

43

Yogga

преди 3 години

а кой ви бие по кратуните да подлудявате населението ? куцо и сакато подлудяло се втрува да си прави тестове и наистина болните страдат.

42

Анонимен

преди 3 години

първо е болният мозък,после е ковид-а

41

селски баничар

преди 3 години

Българинът се превърна в медик,завършил в интернет. Проблемът е че в България почти всяко лекарство можеш да си го купиш свободно.Никъде другаде го няма това отново българско явление.Трябват яки глоби на аптеките- там е проблема,защото продават в несвяст все едно продават банички.

40

М да а

преди 3 години

не знам що си мислех , че преди изборите в САЩ няма да обнародват ваксина срещу короната , за да не е Тръмп да каже че е бил прав и виж ти един ден след като избраха Байдън и ваксината се появи....

39

анонимен

преди 3 години

Медиите много разпитват лекарите за медикаментозното лечение на вируса, ние не трябва да знаем с какво ни лекуват, а само да се предпазваме и да спазваме наредбите! Какви ли не лекарства се рекламират, а това не е работа на пациента! Оттам идва психозата и презапасяването!

38

Анонимен

преди 3 години

Ползвай народе кортикостероиди...после се чуди що си дебел...постоянно уморен и всяко вирусче те лови.

37

Анонимен

преди 3 години

"Засега обаче държавата не е засякла проблем."Няма проблеми в държавата на бате Бойко! Само комунисти, но бате Бойко ще им види сметката!

36

Анонимен

преди 3 години

Медийната психоза е напълно излишна.---Май не е вярно. Помогна на новия президент.

35

Гост

преди 3 години

Аз не пия лекарства, в началото на всеки грипен сезон гладувам десетина дни и след това нищо не може да ме разболее, организмът е като нов.

34

gosho

преди 3 години

Чета заглавието и се чудя кой ли още създава ненужна паника. А сетих се- медиите. Ако вместо да излизат с заглавия от типа Кошмар/ вирусът коси наред/ Ужас и т.н., просто имаха статии Дневна статистика за Ковид, може би и по-малко паника щеше да има.

33

.

преди 3 години

Хаос и паника създават не хората в интернет, а ония с големите глави, облечени във власт, с неадекватното и хаотичното си поведение.

32

ГосТ

преди 3 години

#37, драги, умират хора които не получават навременна помощ. От Южна Корея го казаха.

31

100

преди 3 години

Годишни вече ги лекуват и ако починат ги пишат в черната статистика. Това е защото министъра задължи болниците. Иначе нормално такива като ги видят накъде са тръгнали ги изписваха да си умрат на спокойствие в леглото. Пък числата набъбват. Ами много ясно то вече други болести освен ковид не оставаха.

30

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще се останови че ракията помага много повече срещу вируса от колкото 1000 антибиотика с който тъпчат пациентите.

29

Анонимен

преди 3 години

Докато мутрата борисов ни обяснява колко са важни баровете, хората умират в болниците, а вече доста умират и пред болниците. Какво му дреме на бандита борисов

28

ГосТ

преди 3 години

Е какви лекарства? Нафамостат, Фавипиравир и Хидроксихлороквин - няма. Някои купуват Тамифлу, което е окей според мен, за да изключат бързичко грипа, който върлува. Витамини, микроелементи и чайчета са достъпните средства. От това идва паниката и от неадекватните "мерки" и лаишки изказвания от щаба.

27

Анонимен

преди 3 години

80 % от населението са иддиоти ,които винаги са били лесна мишена за манипулиране и това се знае от създателите на тази фалшива пандемия

26

бг реалности

преди 3 години

Правителството отказва да приеме каквито и да било мерки срешу пандемията, лекарите отказват да приемат болни хора, или наричат инфаркта депресия и тн...Какво чудно има че хората търсят помощ в фейсбук?