28

антисоросоид

преди 3 години

Браво ! най после една приятна новина с сутрешното ми кафе ! но само арест е малко ! Трябва бой и прекършване насороскитегендари

27

UA

преди 3 години

Живе Беларусь!

26

Анонимен

преди 3 години

а колко арестувани срещу макрон ?

25

Анонимен

преди 3 години

"гавра с демокрацията" - Бацко казва открито това, което мисли.Бацко е изразил разочарованието от хегемона на милиарди хора по целия свят.

24

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

цирка в сащ е много по интересен...а тук промени няма да има-ЛУКАШЕНКО Е ЗАКОНЕН ПРЕЗИДЕНТ

23

Радев

преди 3 години

Да ги пратят насам, че имаме дефицит !

22

Анонимен

преди 3 години

Гледал съм протестите в Беларус. Всички бяха с маски.100 000 души но едно огромно сръстовище, но спАзваха правилата за движене и колите си минаваха спокойно.Какво направиха жълтите жилетки в Париж та се стигна до такиВа твърди мерки?Стотици магазини по парижките булеварди бяха разбити и ограбени. Разбиваха всичко, което се изпречи на пътя им.Най-величествената европейска катедрала беше разбита и запалена. Едва спряха огъня и сега казват, че ще трябва поне 10 години да се реставрира. УМНИЦИ.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Еммм .. 20?

20

Анонимен

преди 3 години

Едно е да спечелиш Пенсилвания с 20000 гласа, друго е да си с 80% преднина, при положение, че пред урните повече от половината население носеше бели лентички...

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ВГермания ,колко от протестиращи в Лайпциг ,срещу измамата КОВИД ,бяха арестувани демократично ?Във Франция колко от жълтите жилетки бяха убити демократично ? 10- 15- 20-повече ? Познайте от първият път !

18

Анонимен

преди 3 години

Дискриминацията и неспазването на човешките права в западна европа е може би повече дори само за критика към властта местна или центрланата власт без да излизате на протести може да влезите в затвора хората стоят на запад заради по високото заплащане ?

17

Анонимен

преди 3 години

Защо не влачат по асфалта сашаЛисия?

16

Анонимен

преди 3 години

Ми изнасяйте се при Лукашенко, бе!Се ще ви намери и на вас работа.Ама не щете, искате в прогнилия Запад.И дечицата ви там искате да живеят.ЛИЦЕМЕРИ.За кого и за какво пропагандирате един обречен строй. Никой не иска да живее така.

15

Анонимен

преди 3 години

Владо, за какво ни хвалиш този сатрап?НЕ искат хората да живеят така и това е.Искат да са свободни. И ти може да храниш кучето си добре.Но много хора ги отглеждат кучетата на верига. Иначе си ги хранят добре.Аман от тази робска психика - щом са нахранени - какво искат?Стига вече!

14

Анонимен

преди 3 години

Демокрация в действие.

13

Владо

преди 3 години

Беларус не нито онзи бардак Украйна или цирка Грузия с разните им там революции и майдани,за разлика от тях в Беларус няма мастити и продажни олигарси които за някой долар продават всичко ,там 90 % от икономиката е държавна и се управлява с твърда ръка,Чисти и спретнати градове и села ,пътища на европейско ниво ,както и положителен прираст на населението,в допълнение със безплатно образование и здравеопазване.

12

СВЕТА СЕ ПОБЪРКА

преди 3 години

В Беларус 500 задържани , в САЩ 1500 задържани протестиращи срещу Байдън .

11

юбералес

преди 3 години

Вайсрус ще си дойде на мястото. Въпрос на време е.

10

славянин

преди 3 години

Лукашенко и хунтата му си копаят гроба с тези фашистки репресии и ще свършат като колегата му Чаушеску!

9

Патриот

преди 3 години

След като приклюихме с активното мероприятие и тотален фарс,наречено америкнаски избори ,се връщаме на дежурната пропаганда срещу Беларус и гадния диктатор Лукашенко дето отказа да си продаде народа на западните хиени за едни 900 милина долара и отказа да си затвори населението и държавата,да много е гаден значи не като наште "демократи дето ни правят назатворници в Аушвиц от ден на ден!Ехх....