36

Да не се окаже

преди 3 години

като в хелп карма, и там се събираха средства за нуждаещи се... ноооо тва се оказа не съвсем така...

35

СРАМ!

преди 3 години

Оооо, я стига драматизации от селското читалище! А за децата на касиерки и продавачки, на куриери и пощенски служители, водачи и кондуктори от обществения транспорт..? Въщност, за тях не трябва - те не се разболяват, не ***, НЕ СА ВАЖНИ!Стига бе, сценаристи и режисьори!Истерии!Идете да поискате от семейството на човекът с инсулта, който почина заради това, че не е болен от ВАШАТА БОЛЕСТ и не го приеха в болница!И първата докторка от бърза помощ казала, че е стресиран и е за антидепресанти!!

34

Винкел

преди 3 години

Ако някой има нужда отивам на място и ако заслужава помагам.Умряха вече баламите смои средства няма как друг да се прави на благороден.Фондациите да го духат.

33

Анонимен

преди 3 години

Доброто е държавата да си върши работата, да контролира, да плаща и всичко както е редно и по света.

32

IQ 3.14

преди 3 години

не забравяйте и разходите по поддръжка на фондациите: заплати на персонал, бентлита , едно-друго..или си мислите че кармичните са единичен случай?

31

Шопо

преди 3 години

До31-Не мисля ,че си бил учител! А ако си бил е голяма грешка! Ама много голяма грешка е хора като теб да се занимават с деца....

30

Не за учители!

преди 3 години

Не слагайте в една категория лекарите и глупавите и откачени даскалици! Уважение пред медиците. Но грам не ми е жал за всяка учителка, която взела, че пукясала. По-долнопробно племе кокошки не познавам, тези са вредни и опасно глупави. Бивш, отвратен преподавател съм. Дано повече учителки измрат

29

Анонимен

преди 3 години

И защо само за децата на медици и учители? Защото звучи по-сърцераздирателно?!

28

Анонимен

преди 3 години

ХелпКарма нанесе жесток непоправим удар върху благотварителността.Няма думи за тяхната наглост и нехуманнсот

27

къде е държавата ?

преди 3 години

Липсва къде е ! Тука я капачки ще се събират я нещо друго ,някакви министри постоянно излизат ,само за раздадени милиарди говорят ,а накрая всичко ,,бошлаф,,работа.....

26

хах

преди 3 години

А пари за препарати за папаята не искате ли?

25

Nona

преди 3 години

Утре ще изпратя пари за лечението на едно бебе-коте и храна за няколко други котки!Сигурна съм,че ще отиде на точното място и при нуждаещите се!А от призивите за дарения и просията на касите на една верига,да си призная вече ми се повдига,извинете!

24

Аз

преди 3 години

Няма никакви медици и учители починали от ковид. Дайте имена. Как един политик не умря от ковида а само незнайни учители и медици? Медиина помия спонсорирана от Ротшилд.

23

Тото

преди 3 години

Онзи мазният и другият зализаният от хелпа защо не направят дарение с 80 000 лв. заплата бълха ги ухапала.

22

До 19

преди 3 години

Ако са писали на кои болници са дарили маски и облекла и колко ,това може да се провери.Не е умесно да се клевети превантивно,без да е сигурно.То ясно,че ги има всякакви ,но не всеки злоупотребява.Затова в такива кампании да има предпоставки за повече светлина ,както се казва.

21

Анонимен

преди 3 години

Вие събирайте средства, аз ще трупсм кюлчетаВаш ББ

20

Козяк

преди 3 години

В неподходящ момент стартират тази инициатива! Да поизчакат малко за да се забрави информацията за една подобна платформа или фондация или дявол знае как се наричате, където тех-директорът Славчо се е вредил със 80 хил. месечна заплата. Той за сега се криел, страх го е от линчуване ...

19

Анонимен

преди 3 години

Тази същата е събирала маски и ръкавици за докторите в началото на пандемията. Не и вярвам на безкористността.

18

Анонимен

преди 3 години

Хубава инициатива,времето изисква да бъдем човечни и съпричастни.За по сигурно,за дарителите нека на сайта на организаторите се направи списък на децата с техните банкови сметки и имената на родителите им ,професия и кога са починали.Така всеки дарител може да плаща директно.Може да се включат и други деца ,чийто родител също е починал от ковид преждевременно. Като се вписва информация за всяко постъпление.Който желае нека дарява!

17

Анонимен

преди 3 години

Коя е Надежда Рангелова и каква е далаверата и? Щото тези фондове точно сега са много съмнителни.