39

D

преди 3 години

Знаем, че лекарството е само за определена група от хора. Т.нар 'елит' на България, дето стои по високите етажи и за едно кихане вече са в болница и лапат лекарството, до което обикновения човек никога няма да се домогне.

38

гост

преди 3 години

Кой ги плаща антигенните тестове щом са безплатни? Ако на големите болници отпускат средства за тяхното закупуване останалите какво правят?

37

Анонимен

преди 3 години

Антигенните тестове масово излизат отрицателни, а вие ръсите вируса навсякъде. Не ги правете. Безотговорно е. Ние направихме такива единия ден, защото бяхме със симптоми- НИЩО. PCR-те на следващия ден бяха положителни.

36

ОСТАВКА

преди 3 години

PCR тестовете са най-голямата измама за много пари. Сетиха се сега да правят антигенни тестове.

35

Анонимен

преди 3 години

Добре пише, че при положителен антиген тест пациента трябва да си направи ПСР тест.Той безплатен ли ще е?Защото с тестове по 120 лв в най-бедната страна от ЕС пандемия не се бори

34

Анонимен

преди 3 години

Абе нямаш симптом,ама може пък да имаш и да не го усещаш. Дай 35 лв. Някакъв ужас и безхаберно прибиране на пари.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Разбира се, че не, но ми е трудно да ти обясня какво имам предвид, след като за теб Божков е пример за богат човек. Не е богат някой, който сега се е видял у пари и не знае какво да ги прави. Особено пък като това се е случило по партийно поръчение. Въпросът опира до навици и мислене, каквито нашите новобогаташи нямат.

32

До 30

преди 3 години

Сегашния премиер и Васил Черепа са 2-те лица на една и съща монета. Трябва ново начало и рестарт на цялата система и 50% от администрацията дето е по кабинетите (дето не обслужват граждани) аут, вън, уволнени!

31

Министъра е прав тук

преди 3 години

Защото луди ходят профилактично да се тестват и правят опашки вчера един дядо каза че нищо му няма, но искал профилактика във фургона, заради такива които все не разбрали възрастни, болните около тях чакат часове, а между другото тия профилактиката ще се заразят, първо ги връщаха тия профилактичните, но те се сърдят, затова министъра каза да си плащат, дано се откажат да ходят

30

Анонимен

преди 3 години

До 28Викаш да си изберем Васко Божков за управляващ.Той е богат и ще ни купи тестове на всички.

29

Анонимен

преди 3 години

Мангъров каза :"Проблем няма,горят сухите съчки"

28

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, що са ни такива прошляци управляващите! Едни безплатни тестове не могат да осигурят на хората! Не трябва повече никога да си избираме бедняци да ни управляват! Може ли да им свиди за тестовете! И за pcr тестовете си къткат направленийцата, и тези безплатни, ама платени! За какво платени? Нали при липса на симптоми не дават верен резултат? Значи като ти дойде някой без симптоми му казваш, че не е за тоя тест и го отпращаш! А със симптомите да се тестват! Сложно ли е?!?

27

Анонимен

преди 3 години

Тестовете са безплатни, но ще се заплащат в превод от коцевския език е търся някаква далавера, ама не знам как да я формулирам още. Хихихи. Свикнал е да бърка в медеца и като чуе безплатно нещо го гложди от вътре - трябва да има финансови потоци, трябва да ги управлява и отклонява, как така безплатно?!?

26

До 22

преди 3 години

"Сега е модерно да си болен от вируса."Сега ди педставете, ако това "невиждано зло" беше с клиничната картина на незначителната позната Ебола или обикновенната вече остаряла чума, дали щяха толкова да се натискат да го изкарват?

25

Анонимен

преди 3 години

София винаги ще я подсигурят, много наши хора има там, много болници, много специалисти. Провинцията ша го дуа.

24

Анонимен

преди 3 години

Всъщност какви антитела търсят? Това ако го обясни някой да му се издигне паметник

23

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш, гърци, румънци, немци и прочие имат проблеми и затварят всичко,...-----Ти да видиш до кога и с какъв резултат???

22

Анонимен

преди 3 години

Сега е модерно да си болен от вируса.

21

Анонимен

преди 3 години

Антигенните тестове ще са безплатни, но ще ги пуснем 2025 година - откъс от решение на министерски-съветВсъщност от Март досега караме на пресконференции и всеки оцелява поединично

20

Анонимен

преди 3 години

Всеки може да каже, че има симптоми не всички имат право на безплатен тест, но пъс всички имат право на симптоми.