45

Въй Въй Въй

преди 3 години

Ами то вируса ако се засилва значи мутира. Ако мутира значи ще премине през цялото население на планетата или при смъртност 2.3% приблизително ще има към 300 милиона смъртни случая. Ако има война ще скочат до 1 милиард без проблем само от вируса. ;)

44

Анонимен

преди 3 години

До ВанинаПисах ти, но са ме изтрили! Не са прави! Само ти съобщавам, че още нямаме роти с полеви про-сти-тутки! Иначе не се съмнявам в ентусиазма ти! Даже да попаднеш в плен, пак ще си на кяр!

43

Бонобо

преди 3 години

До Анонимен 43Щастливо човече, детенце мило с поглед невинен! Beati credentes! Блажени са верующите и тяхно е царството небесно! Вярвай на DARPA, MARPA! Американците могат всичко! Само вече не могат да изплашат никого с томахавките, след този побой, който им нанесоха руските средства за РЕБ! Смях и позор! Ами "Доналд Кук"? Един старичък невъоръжен самолет със старичката вече "Хибини" подлуди морячетата, те оцапаха палубата и > от 30 подадоха заявления за напускане!

42

Анонимен

преди 3 години

То тоя Remembrance Day e na 11, ноември, не 8, бая са избързали.

41

from Boston,USA

преди 3 години

do 51аре у лево бе, "разбирач" !

40

Анонимен

преди 3 години

Когато Господ е давал акъл Ник Картър е бил на маневри.

39

Бостън кра ми

преди 3 години

Я се стегнете... бостън мостън... поредната пирамида смучеща парички.

38

Анонимен

преди 3 години

До: 48Нещастни човече, жал ми е за тебе, честно!Ти явно не си видял творенията на фирмо като "Boston Dynamics"!Като деца на Сатаната, механични чудовища родени за бой натъпкани с електроника устойчива на йонизираща радиация, абе нещо за което дори не можеш и да сънуваш, но е факт!!! А програмата "DARPA" разкрива само върха на айсберга: Машина улавяща мозъчни вълни ти чете мислите! Дори обратното: Може да ти прожектира видения в мозъка (да "виждаш" как те нападат танкове). Nice, eh?

37

Анонимен

преди 3 години

До касапинБива***, ама чак такива! Зле ще свършиш!

36

Анонимен

преди 3 години

До реалистСамо гледай от някоя Армата да не изскочи някой с голяма бяла *** и те докопа!Може да ти е мъчно, но антропометричните данни са категорични - това племе е много по-надарено от едни техни подлички братовчеди...Нито една западна страна не може да направи нещо като Т-14 през следващите 8-10 години. Освен това Т-14 ще е и първият танк-дрон! Напреднали са доста.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Русия има не 2, а 6 ваксини, а в напреднала фаза са още 11. Руснаците имат високоразвита вирусология, мощна школа! Ако някой го е яд, да с цуне отзад!Противошапната ваксина е за теб, хайванче мучащо!

34

От Карабах

преди 3 години

Така е. Ние дадохме тон за песен.

33

Анонимен

преди 3 години

До 35 - обикновено световните икономически промени водят до война - поне така е било досега...

32

Анонимен

преди 3 години

Майката на Якоб Ротшилд е казала следния цитат:Ако синовете ми не искат да има войни... войни няма да има.

31

Ванина

преди 3 години

България е най-подготвена - купихме изтребители от САЩ, а скоро ще имаме кораби.Ако оцелеем след пандемията, ще се включим като доброволци.

30

Редник

преди 3 години

От началник в армията освен да говори за войни, друго не може да се очаква от него, защото не разбира от нищо друго. Идиотско изказване. Световни икономически промени ще настъпят, а не трета световна война.

29

Munchen_DE

преди 3 години

До Анонимен #24Това, че Русия има вече не 1, а 2 ваксини не означава, че те са създали вируса, означава само едно, че имат работеща и практически насочена наука и научни институти, които не са съсипвани умишлено и методично вече 30 години. Това в България никой не може да го проумее. И има още много глупости да се изпишат от хора, които не могат да преглътнат факта, че Русия изпревари ФАЩ, Бил Гейтс и др. не можа да стане, каквото бяха намислили!!!

28

а познайте

преди 3 години

познайте кой ще е,щастливеца,от тая война

27

Анонимен

преди 3 години

Китайската хегемония ще предизвика ТСВ.

26

Маниту и Винету

преди 3 години

май май,натам се е отправил света към Апокалипсис сега