172

Анонимен

преди 3 години

За Нинова здравната система е топ.Бързо са я приели във ВМА, добре са я лекували.Трябва да каже, че големия проблем е в провинцията.

171

Анонимен

преди 3 години

До НЕшоАбсолютно си прав.

170

Анонимен

преди 3 години

Нинова и Со били предупреждавали за проблемите е здравната система.Хайде Нинова сега кажи, защо направихте болниците търговски дружества ?Кажи година, правителство и други подробности.В противен случай говориш, за да правиш вятър.

169

Др.

преди 3 години

Другарката нинова вместе с др. РадеФ заедно са умували. И днес пак няма писано за писиар теста на радеФ,язък.

168

Ти да видиш..

преди 3 години

До Оптимист 172 Правилно . Щом другарката Нинова е добре , БСП е зле.Трябва да изпълни мисията си.Иван Костов си отмъщава на БСП чрез нея.Успех.

167

Оптимист

преди 3 години

Щом другарката Нинова е добре - няма страшно

166

Здравето е най!

преди 3 години

онзи ден гледайки клипа с Бойко изслушахме хриповете идващи от тежкото му вдишване и издишване. Той ни каза че през февруари ще изправи държавата, но преди това той трябва да се изправи че много издут,гърбав и грохнал вид имаше.Ако дишането продължава да му прави проблеми-непременно на кислородна вентилация трябва да бъде поставена защото на това огромно туловище му е нужен кислород.много кислород.иначе мозъкът навлиза в кислороден глад,мрът клетки,загиват сектори,променя се его,морал, култура

165

Комунист

преди 3 години

Другаря Радев каза, че няма вирус и всичко е активно мероприятие. На естонците

164

Мен

преди 3 години

Кумонист като каже че нема корона вирус значи няма

163

Кравешко мучене

преди 3 години

Къде я видя пък тя тази криза - на минутата я прриеха във VIP-стая и й започнаха VIP-лечение и грижи. Изхаби ремдесевира за някой, който умря!

162

Анонимен

преди 3 години

Соцлидерката иска връщане на соцсистемата!!! "премахване на пазарно-търговския принцип" т.е. комунизъм!!! За съжаление почти целия свят е тръгнав натам.

161

НЕшо

преди 3 години

Топлата вода е измислена,но ние винаги побългаряваме нещата,за да не работят.Тя тази система е куца от години,но понеже се слагат все невежи министри и не искащи да разрушават един куп лобита няма напредък.Всеки пациент трябва да има електронна здравна карта и партида-досие.Ама им е удобен общия кюп и в здравеопазването и в пенсионната система и да се прехвърлят средства както им хрумне.МЪГЛАТА Е УДОБНА.

160

Анонимен

преди 3 години

Тази леля е новото измерение за наглост!Пред това дебелоочие и лицемерие стоим безмълвни. Не спазва нищо от началото на пандемията, 24/7 плюене по мерките, след което вдигна температура кихна два пъти и веднага се настани във ВМА при този срещу, който плюеше., докато за електората, места няма и започна яко да се мре. И тази позорна, страхлива трътка здравна система ще оправя в 4 т. Голямо падение, голямо дъно!

159

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Тази жена срам няма: не стига, че нямаше вирус, на стига че отиде болна в НС, а после право във ВМА, а сега и акъл дава. О.в.ц.а !

158

Анонимен

преди 3 години

Абе къде изчезна оня с големите уши бе, да не е избягал в КНДР или Русия?

157

Анонимен

преди 3 години

Соцлидерката: Време е за смели, дори непопулярни решения!качва се с тримата тъпaнаpи на бузлуджанската чиния и Фигуранта ги откарва в рассия :)

156

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да премахнем пазарно-търговския принцип" - жестоко! Мечтата на всеки социалист кристализирана в няколко думи. И с какво ще го заменят пазарния принцип? - с държавни апаратчици класика... Отвратителна партия, с отвратителен лидер които ни натресоха отвратителен президент - това е положението!

155

4 стъпки на Нинова

преди 3 години

Първа стъпка: Плюеш по Мутафчийски и мерките които въвежда и поддържаш МангъровВтора стъпка: Разболяваш се и бягаш при Мутафчийски да те лекува а не при МангъровТрета стъпка: Предлагат ти да се лекуваш с руски лекарства но ти решитлно отказвашЧетвърта стъпка: Доверяваш се на гниещия американски препарат ремдесевир и отказваш най-добрата ваксина от прехваления от БСП руски свят Спутник V.

154

4epa

преди 3 години

КАКВО ДВУЛИ4ИЕ- КАКВО БЕЗО4ИЕ !!!!!!!!!!! ДОСЕГА ЗА ФИГОРАНТА И НИНОВА КОРОНА НЯМАШЕ !!!!!!!! ТЕ ПОСТРЕКАВАХА ЦЯЛО ЛЯТО НА ПРОТЕСТИ НРОДА БЕЗ ДА СПАЗВАТ МЕРКИТЕ !!!!!!!! И ЕТО РЕЗУЛТАТА !!!!!!!!!!!! А КОИ ЩЕ ПОНЕСЕ ВИНАТА - КОИ !!!!!!!!!!ПАРТИИ СЛУЖЕЩИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!

153

МНЕНИЕ

преди 3 години

Нинова започна да разсъждава като Капиталист ?Да се спре финансирането на частните болници от НЗОК , и да минат към частния застрахователен пазар ? Тоест - кой иска да се застрахова , кой не да си плаща на Държавата и да има сигурно здравеопазване . Иначе с Частните Болници и Частните Пенсионни Фондове стана като с HelpKarma -Мародерство .