24

Чочи

преди 3 години

Българските фирми работят със скоростта на охлъов .... Но за сметка на това пък не се знае какво е качеството.

23

Таню

преди 3 години

Красиво поднесена информация за едно раздуто усвояване...

22

Зозо

преди 3 години

Ама тази ли

21

до 9

преди 3 години

За 11 месеца казваш... сега е ясно е защо е с такова ниско качество - претупали са работата за да го пуснат за някоя годишнина.

20

Веселяка

преди 3 години

За толкова време някоя добра фирма щеше да прокопае нов тунел. Явно много калинки са налазели тунела и трябва качествено да се угоят.

19

Der alte Spinner

преди 3 години

до 11. Не ми е ясно какво искаш да кажеш и от къде толкова добре познаваш качеството на нашите медици и инженери от преди 30 години? Построеното от наши инженери из Африка, Азия, Латин. Америка все още изпълнява функциите си, ако не е дошъл демократичен режим за да го унищожи. В нашите медиц. ВУЗ-ове учиха студенти от много развиващи се страни (Куба, Сирия, Ирак), които в своите страни създадоха здравна система. Медиците от ГДР работеха и в обединена Германия, един беше зам. министър на зравео

18

Рашко

преди 3 години

От АПИ съобщиха, че тунела Витиня ще бъдат пуснат за движенше в двете посоки, след Нова Година. Запитани, след коя Нова Година, от АПИ отговориха "Ще видим.".

17

hahah

преди 3 години

Това говори за абсолютна некадърност и некомпетентност.

16

Пешев

преди 3 години

Мислех че това никога няма да приключи

15

koicho

преди 3 години

Тунела е открит 1984. До сега, 36 години все е в ремонт. Някъде по света си построиха нови градове за това време

14

Пешо

преди 3 години

Да бяха взривили планината и да разчистят. По бързо щеше да стане...., шега разбира се. Голяма лапачка има около тези тунели, може още 40 години да ги ремонтират.

13

az

преди 3 години

пет години , големо лапане на пари ...голема алчност гербаджийска

12

анонимен

преди 3 години

Този тунел беше направен за по кратко време от ремонта който му правят.А за разликата в цената между строителство и ремонт сигурно е с пъти по голяма в полза на ремонта.

11

Анонимен

преди 3 години

До8. Като знам , какви лекари излизаха от ВУЗ при тошов време. Става ми ясно за инжинерите и тия тунели защо сав перманентен ремонт.

10

Анонимен

преди 3 години

Наистина е тъжно. Хората за три години построяват тунели с кръгови движения вътре. Не знам какви кухини са открили, но месеци наред там не се случваше нищо. Та може би са чакали от само себе си да се запълнят. Просто не бих споменавал ремонта, ако зависеше от мен. Би ме било срам и да го открият, знаейки че тече три години!

9

Анонимен

преди 3 години

Този тунел по времето на Бай Тошо беше прокопан и изграден за 11 месеца. На тия сега 4 години и горница не им стигнаха само ремонт да му направят!Гарантирано от ГРОБ!

8

Анонимен

преди 3 години

До baй Goшо - От както са построили този тунел, някъде от нсчалото 80-те, винаги е в ремонт.Ми то, нали бай Тошо го е строил, сега се опитват да го боядисат, но не става, защото от рождание все тече!

7

Анонимен

преди 3 години

Бяха казали до юни, после до Нова година. След НГ е относително, може да са два мсеца след НГ, а може и 12 месеца. Кафути!

6

Анонимен

преди 3 години

Това е 234-я ремонт на "съоръжението" ототкриването му .Мировой рекорд...

5

Kуку.

преди 3 години

Да не губят време, а директно да започват ремонта на ремонта, та до лятото да успеят, ака може.