29

аауу,горкия

преди 3 години

Трогнах се до сълзи!Че и отвъде!!!

28

Анонимен

преди 3 години

В Китай не се провеждат избори и страната се управлява само от една партия. За 30 години без демокрация Китай от бедна страна се превърна в първа световна икономика и днес в Китай почти няма бедни.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25"Щатите поне имат избори"Хахахах... така се разсмях, че почти залях лаптопа с кафе.

26

Анонимен

преди 3 години

По времето на соца българските учени проектираха и създаваха космическа техника която и днес работи в космоса, българските учени създадоха и пуснаха в космоса български сателит за 1300 годинишнината от създаването на българската държава и нито един учен не са вкарвали в затвора заради научните му изследвания както днес в ЕС много учени и професори лежат в затвора за недемократични резултати от техните изследвания.

25

Анонимен

преди 3 години

Силно изразени здравословни проблеми,а още по-важно будещи съмнения относно добрата мозъчна кондиция.Синът му има бизнес интереси в Украйна.....Това са факти,които без коментар за силно вонящите изборни резултати ...би трябвало да напрягат разумно мислещите.

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа е жив и здрав да си дундурка внуците.Но с политика да не се занимава. Защо да помрачава последния период от живота ---Със сигурност няма да се занимава с политика, както никога не се е занимавал, ще урежда бизнеса на сина си и семейството си и ще изпълнява нарежданията на тези които му пуснаха и преброиха писмата с вотовета.

23

Гост+

преди 3 години

Засега, тази стара кукла на конци дойде на власт с изборната измама на демон-кратите. Ако този номер мине безнаказано, къде е разликата с 99% победа на изборите в Северна Корея или Китай?

22

Анонимен

преди 3 години

По времето на соца можеше да се говори и изразява мнение много по свободно отколкото днес при демокрацията. При соца не са вкарвали учени в затвора заради резултати от научните изследвания както днес в ЕС много учени и професори лежат в затвора заради недемократични научни резултати.

21

Ляв+

преди 3 години

Сега ще започнат да ни разказват "сказки" за това колко добър, умен, способен и верен на Демикрацията е Байдън. Точно като по времето на соца.

20

Байдън

преди 3 години

Чичиков.

19

Дедо

преди 3 години

Кораво старче, дано удържи фронта.

18

Анонимен

преди 3 години

20 Путин пак има паркинсон и се самоизбра за доживотен президент, премиер, министър по всичко... диктатор, който управлява с укази.Щатите поне имат избори.

17

дедо Ташунко

преди 3 години

Христо Христов има пълно право. И аз съм на същото мнение. А това, което е видял неврохирурга в главата на Байдън е тумора, който е отстранил. Хамерикански историйки. Да не забравяме, че САЩ са създадени предимно от *** на Европа. Произвеждат 5% от брутния световен продукт, а консумират 20% от всечки създадени световни блага. Един ден балонът ще гръмне!

16

Босия

преди 3 години

Нищо не разбирате! Милия Байдън е поставен за президент само за кратко време. Той наистина ще живее кратко! Наследникът му ще излезе естествено от партията на демократите и вероятно ще поставят Хилари Клинтън която винаги е искала да стане първата жена президент и тогава света и Америка ще пострадат фатално! Така че, наближават истински конфронтации не само в САЩ, а и по света!

15

Анонимен

преди 3 години

Каква огромна разлика между нашия лиотчик и Байдън, Радев зове за ревилюцуя и метежи, а Байдън за обединение.

14

Наш ристУ ристУф

преди 3 години

нема чавета, щото госпуд му го е взел при раждане.

13

Ром"с

преди 3 години

Джото видимо е сложен от някои господа за да може по-лесно да се води ,управлява...то вече го гони деменцията ...към внучка си се обръща Бо....Този хирург как е видял.че Байден има нещо в главата )?Те американците стават като политбюрото на КПСС преди в СССР .А ТОВА Е ЗНАК какво я очаква Америката.

12

Христо Христов

преди 3 години

До Страхотен човек/1Както казах, случилото се със сина му е отплата за това, което е сторил като "страхотен" човек. Само на най-лошите им се случва такова нещастие.ПП. Примерите у нас са лукановия сътрудншк желев и безродния клoyн плевнелиев.

11

Анонимен

преди 3 години

Наистина не разбирам смисъла......Затова никой не те пита, а ти съобщава :)

10

Христо Христов

преди 3 години

Аре ся, изкараха рептила едва ли не Хамлет.Той Господ си знае защо им взема децата на някои преживе. Определено не е защото са следвали божиите закони.