26

Анонимен

преди 3 години

Хора вие зелен кон,умен пожарникар и полицай виждали ли сте ? Заплатите им се осигуряват от нашите данъци на обикновенните работници ,това означава по-голями данъци за нас ....е няма да стане !!!

25

30%

преди 3 години

увеличение на 28 администрации?! И сега и тези се наредили на хранилката да смучат и лочат. Безсрамници и изнудвачи! А ,дали някой от тези еничари се замисля откъде ще се вземат тези пари,дали наистина са изработени,за да дойдат до тях и дали полека-лека заради подобни искания тръгва печатницата!? Още помним 96-97г. Не бутайте държавата!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Мушмуроци когато ние протестирахме вие , къде бяхте бе....? Кръгом и бегом към къщата на Бойко......там протестирайте

23

Мъск

преди 3 години

Парите напускат България, а можещите и знаещи хора ще ги последват. Тук ще останат предимно пенсионери, роми и улични кучета.

22

anonimen

преди 3 години

До вчера биеха жени и деца по протестите и пазеха провокаторите пратени от ББ с бомбичките и т.н.,пазеха и ББ,а днеска кво?Излизат да искат още пари.Е тва ако не е наглост,знам ли какво е...И 50 стотинки не заслужават!По цял ден дремят в патрулките,пият кафе и се чудят къде да се скрият да се наспят,и пазят електората на ББ дето купонясва цял ден в гетото.

21

Анонимен

преди 3 години

Аз подкрепям 30% намаление на заплатите на куките.

20

Райко

преди 3 години

Колко хора от ресторантите и хотелите останаха без никакви доходи заради вируса, а полицаите искат увеличения? Те може и да ги получат ама държавата не отива на добре. Държавата е пълна с пенсионирани генерали и майори които получават пенсии без да работят които са по-високи от заплатите на медицинските сестри които работят по 18 часа на ден и си рискуват живота.

19

Анонимен

преди 3 години

Тумбаци-рекетьори. Държавата до кога ще им кляка на тези.

18

Гойко

преди 3 години

Ако Шиши си замине България ще стане едно много по-хубаво място. Шиши е от най-големите тумори на България.

17

До Петров

преди 3 години

Във всеки колектив има едни 40-50-60%, коитоне работят, но заплатата си върви. Аз съм на46г. разбирам, че няма да се оправим, вече не съм такъв оптимист. Просто не искам да повярвам, че децата ни ще продължат да живеят така и пустата му надежда още гори.

16

Смях

преди 3 години

Те и 10 процента не заслужават, а реват за 30. Чудя се доколко заслужават и заплатата си.

15

Анонимен

преди 3 години

въобще не сте хора, а пиявици, престъпността спаднала ли е, не - тогава какво искате. В Пловдив куките влязаха ли да спрат купона на нарушителите, не - тогава какво искате. Радвайте се и на 10%

14

Киров

преди 3 години

Частния сектор произвежда и храни всички но е с по-ниски заплати. Държавния сектор не произвежда нищо и иска високи заплати? Ще има отново спиране на тока и гладни бунтове. Държавата се управлява от некомпетентни хора които обаче са супер алчни и това ще ги закопае.

13

Смутен

преди 3 години

Не разбирам. Защо само с 30% ? Мисля, че е крайно време да им вдигнат заплатите с 300% , а още по добре с 3000% ! Точно след един месец територията да обявява фалит, защото то няма кой да изкарва парите и да идва да ни взема който си иска. Да се свършва с тая агония. На мен ми е все тая. В България имам само някаква панелка.

12

Мето

преди 3 години

Като не им харесват заплатите да напускат. Ама те не напускат защото могат само да лежат и да ***. Лекарите и сестрите заслужават по-високи заплати. Полицаите заслужават уволнение.

11

Анонимен

преди 3 години

Всички лапачи протестират!

10

Анонимен

преди 3 години

Производство трябва,а не синекурници!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Повече от докторите?!Ква първа линия сте?Едните ***..оти спряха вие почнахте!Заедно с екскурзоводите протестирайте!Радеф ще ви защити?!

8

Петров

преди 3 години

България е бедна защото не позволява на хората да работят. Насърчава се мързела и хитруването и това ще доведе до жанвиденовски крах и мизерия.

7

Джо

преди 3 години

Ако половината чантаджии в МВР се уволнят ще има пари за три Българии. В МВР хората които най малко работят получават най големите заплати. България е по руски модел и затова ще фалира и всички млади хора ще избягат в западна Европа.