98

Това каза

преди 3 години

Бай Дрън-дрън !

97

Истината

преди 3 години

Точно неговите съпартийци и техните поддръжници наложиха "тази свирепа ера на демонизиране в Америка" , като не признаха народния вот преди четири години , и започнаха една м р ъ с н и ш к а война срещу демократично и легитимно избрания си президент, придружена от организирани масови безредици, манипулации на общественото мнение чрез техните медии, и други непочтени "удари под кръста" ! Това ли са демократите на Америка ???! Аз по-скоро бих ги назовал анти-демократи и тоталитаристи !

96

Анонимен

преди 3 години

Ти глей да не отидеш във вечнозелените поля преди да ти е изтекъл мандата и да не почнеш да преставяш сина ти като възкръсналия ти баща че ти е много високо ЕГН-то деменцио

95

БАЙДЪН

преди 3 години

ЩЯХ ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ...

94

Кутията на Пандора

преди 3 години

Дали учените, които ще извади на преден план Джо Байдън, са именно тези съвременни опенхаймеровци, които създадоха COVID-19 с една-единствена цел - да не допуснат преизбирането на Доналд Тръмп като президент на САЩ за нов 4-годишен срок? Дали са тези, които не само създадоха, но и разпространиха COVID-19 едва ли не по цял свят, за да бъде прикрита основната цел на тази "акция"? Дали ще съумеят наистина да спрат разпространението на вируса, както вероятно са обещавали на поръчителите на акцията?

93

OMG_Lucker

преди 3 години

Ти гледай да си изкараш мандата прадядо, да не го изкара Камилата, както са замислили баш кукловодите. Чак тогава евентуално ще можеш да станеш такъв президент, а не онакъв.

92

МаоЗД

преди 3 години

Поздрави на новия комунизъм в Америка!

91

Анонимен

преди 3 години

САМО АКО СПЕЧЕЛИШ

90

Анонимен

преди 3 години

Няма да се очудя, ако се окаже, че Сорос е пуснал ковид заради изборите в САЩ, за да може да направят врътката с гласовете по пощата. Защото, ако животът беше нормален нямаже да има причини нито за гласуване по пощата, нито за "изолация" на изборните комисии, нито за другите далавери, чрез които откраднаха изборите.

89

Анонимен

преди 3 години

Лозунгът му е фалшив както е фалшива победа му! Сега САЩ е по-разединена от всякога! Не може да обединиш като вземаш от хората,които работят и влагат в изграждане на обществото,за да дадеш на търтеите и дегенератите! Всяко общество има гръбнак на който се крепи ,а това е работещата класа,но точно тя ще е ощетена от такова управление!

88

Валерия

преди 3 години

Ако не цениш това, КОЕТО ПОЛУЧАВАШ, ще получиш онова, КОЕТО НЕ ЦЕНИШ!!! Импийчмънт и какво ли не кроеха эа Тръмп!!! Сега да духате супата!!!

87

Бай Издън

преди 3 години

Венсеремос, партайгеноссен, ***-мендър революцията и раздаването на привилегии на неработещите и неразможаващите се ще продължи до пълното изчезване на човечеството!

86

Анонимен

преди 3 години

Какво обединяване с тези фалшифицирани избори в стил Сталин? Печели, този който брои. Отнякъде изсипа фалшиви гласове по пощата и победи с измама. Победата на Байдън не е по-различна от тези на Путин, Ердоган или Лукашенко. Света отива на зле щом избори бяха фалшифицирани в уж най-голямата демокрация.

85

Бай Дън Сяо Пин

преди 3 години

Алооооо,молим Китайската Комунистическа партия,след "победата" на кандидата на партия "Алцхаймер",да си оттегли вируса, поради изпълнени партийни(икономически) задачи.Нека ККП да наложи нов лозунг:"Ментетата решавят всичко"-от менте продукция, завлядяла света, до менте бюлетини!Накрая, поздрави от братския БГ народ:- Всеки бай е с 35 годишен мандат, нека и на 112 пак си Президент и те поздрави нашия Бой, Бой Ко Борисов!!!

84

Анонимен

преди 3 години

Malii pyk kollko biuletini i pisma ot Kitai celi konteineri Ima gi v tubata

83

Анонимен

преди 3 години

Тръмп още не е загубил. Съдиите трябва да кажат.

82

Да допълня...

преди 3 години

Дано не е като нашия обединител.

81

Китайски лакей

преди 3 години

Браво, комунизмът победи и в Америка!

80

Анонимен

преди 3 години

все едно слушам румен радев

79

Анонимен

преди 3 години

И ХАРИ ЩЕШЕ ДА Е КРАЛ АМА...