10

6

преди 3 години

До SP Ами той и здравният закон е за докторите -не за пациентите .Ние сме само касички !Триаж- "система " не за лекуване , а за забавяне на лекуването .Т.е. до третата степен ще стигне само който оцелее и няма нужда от лекуване ! Докторска бюрокрация не в интерес на пациентите и против тяхното ефикасно лекуване , защото здравната им "система " вече се издъни катастрофално !Аптеките алармират , че вече нямат лекарства !Нали ранната диагностика беше решаваща-защо мотаете хората?

9

ЕБМ

преди 3 години

Аз се шегувах преди години, че ще дойде време в което ще се "преглежда онлайн", а то какво стана...

8

SP

преди 3 години

Страхливите и алчни дофтори го измислиха а може би и това им беше целта:-онлайн прегледи и консултации срещу заплащане !!!Никакви осигуровки повече не плащам!

7

Всичко е на самотек

преди 3 години

Не линейки , катафалки ще обикалят.Вземете пример от нормалните държави.Добре че българинът е кален в болести глад и студ.и трудно мре.

6

До 5

преди 3 години

Закъснял си.Онлайн врачуване се предлага много отдавна и то след заплащане.А с отношението към медиците все по- бързо се доближаваме до момента да се лекуваме в чужбина, поради липса на персонал у нас.Лошото е,че пандемията се проточи и никоя съседна страна няма мерак да си внася ковиди.

5

онлайн знахар

преди 3 години

Предлагам дистанционно гледане на кафе, дистанционно хвърляне на боб, дистанционно леене не куршум, дистанционно вливане на антибиотици от система чрез абокат... опа обърках се. Това последното май беше за дистанционните доктори?!

4

Ми да

преди 3 години

да живее диванната медицина

3

ПАЗЕТЕ СЕ

преди 3 години

Това е Дъщерна Фирма на HelpKarma и Credisimo - Искат Пари и договор за Заем със 500% Лихва .

2

Анонимен

преди 3 години

Спрете земята искам да сляза.... Това може да се каже почти за всеки аспект от нашето съвремие.

1

Анонимен

преди 3 години

Онлайн прегледи и онлайн лечение! А честито.....