133

Анонимен

преди 3 години

До Любен СтойковИ ти си един злобар !! Не пиши глупости

132

Готин

преди 3 години

Диалог от бъдещето;- Г-н президент, вие вече натиснахте ,,червеното,, копче!- Така ли!? Че аз ли съм президента? И от кога!?

131

Алекс

преди 3 години

А на Вацев кой му каза,че Байдън е спечелил изборите?

130

Коко

преди 3 години

Тежко и горко на света с този президент Тръмп беше в пъти по стойностен и политически и икономически сега най вероятно ще почнат конфликт след конфликт американският народ показа че не е ведач на демокрацията а по скоро на деградацията Байдън не става за читател на новините апък камоли за президент

129

Анонимен

преди 3 години

По американска конституция, Тръмп има правото да не предаде властта на следващия президент. Докато не предаде властта всички са му подчинени, дори военните.

128

777

преди 3 години

Не трябва да се избират на тази длъжност дъртаци, които и без това не им остава много живот. Като нищо този рептил ще предизвика глобален ядрен конфликт, понеже ще си каже, "и без това умирам, защо да не погубя целия свят".

127

Нас

преди 3 години

Ами да. Не е чиста, като лицето му!

126

Анонимен

преди 3 години

До 681Умниче, САЩ дават "акъл по демокрация" не защото техният тип демокрация е съвършен, а защото са достатъчно силни да раздават не само акъл , а и доста други неща!

125

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да си гледат тахната държава!Никой не им е дал функцията да коригират, подреждат или моделират света по изкривени те им представи!Все пак тяхната история започва с гоноцит върху индиянците и за съжаление продължава и върху други народи, било то военен или икономически!Така, че едва ли са държава за пример и подръжание! Не мога да си обясня поведението на европейските политици и още повече на европейската аристокрация, как допускат такова вмешателство и такова манипулиране!

124

681

преди 3 години

От днес Щатите нямат право да дават акъл, по "демокрация", на която и да било държава в света.

123

Анонимен

преди 3 години

Тоя "анализатор" Вацев не е ли един дърт комунистически кадър преподавател в партийните школи на БКП ?

122

Я, па Я

преди 3 години

Левичарския неолиберализъм начело с демократите от САЩ, е същото като комунизма няма разлика нито в целите нито в методите нито в начина на мислене. И двете идеологии преследват отмирането на държавата. И двете се смятат за демократични но не признават чуждо мнение. И двете са склонни на всичко в името на победата, властта и богатството на другите. Честито, БГ в сегашното и състояние се докара благодарение на неолибералните теории натрапени ни от бивши комунисти. БГ не я чака нищо добро.

121

Анонимен

преди 3 години

Големи многознайковци, вие гледайте нашето дередже....

120

Чичо Сам

преди 3 години

Най големия фалшификат в историята наU.S.A. ! Откраднаха ПОБЕДАТА на ТРЪМП !

119

до муспи (128)

преди 3 години

Каква поща бе братче?! Тези нашите не могат да доставят коледна картичка навреме, ти ще разчиташ бюлетини да ти носят. В нашите пощи от както са създадени през 1879, нищо не се е променило, само дето вече не разнасят пощата с велосипеди, а пеша. Да не говорим що за идиотия е това гласувсне по пощата, ама тепърва светът ще яде попарата на тази шантава приумица.

118

ИванчУ

преди 3 години

Този свят изтрещя! Само вижте до къде се стигна без значение има ли манипулация на вота или не. Светът вече се съмнява в легитимноста на избора и то в държавата, която винаги е имала претенции да защитава (че и дори да налага) демокрацията по света. Май имат нужда от наблюдатели...

117

наблюдател

преди 3 години

Навсякъде бай Дън и бай Дончо изтипосани!

116

Фантомас

преди 3 години

Фалшименто!

115

Анонимен

преди 3 години

Вацев, дето по свои думи гласувал за Генерал Борисов, понеже си представял изборите 2009 като преврата от 18 брюмер, и как българският Наполеон ще застане на власт и поведе България към висините. Е, след 12г пропилени в кражби, безотговорност, некадърност и празнословия как да му обръщаш сериозно внимание на анализите на Вацев?

114

Жоро

преди 3 години

Щом червените кхмери плачат за Тръмп, значи е избран правилния човек. Комунисти подкрепят десни, хайде де?