106

пепи

преди 3 години

В Испания няма изолация.Всичките заведения работят.Има само вечерен час от 24:00 до 6 . Стига сте давали за пример и испания , защото мерките са по лабави и от България.Има само маски.

105

Само питам

преди 3 години

Как ще ги стигнем гър-чолята?

104

Анонимен

преди 3 години

През пролетта нали го направиха същото упражнение и се видя, че няма полза. В момента, в който отвориш се наваксва и става по- зле

103

НЕ СА ЧУЛИ МАНГЪРА

преди 3 години

ЕХ, АМА ТИЯ ГЪРЦИ...ЪМ ТЕ НЕ СА ЧУЛИ ТОВА БГ СВЕТИЛО- МАНГЪРА, НЕ СА ПРОЧЕЛИ, ЧЕ ГАДЕВ ОТ ВРЪХ ШИПКА ОБЯВИ, ЧЕ ВИРУСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ, А ПОСЛЕ ОТЛЕТЯ ЗА ТАЛИН, ОТ ГДЕТО ГО ЗАВЪРНАХА ПО СМЕШНОСТ, А ТОЙ ГО ОТМЕТНА В ГРАФА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ.

102

1984

преди 3 години

1984

101

Анонимен

преди 3 години

Българин е синоним на дебилен!!!Няма смисъл да му говориш.Той си знае ВирОЦ нЕма, сичкУ е измамаГлавите ви са кухи и дрънкат като по и кованите кофи на *** !!

100

Анонимен

преди 3 години

Кой ид-иот е решил, че възрастните у нас трябва да пазаруват от 8 до 10 сутринта?!

99

Край

преди 3 години

Е то така егати скучното.

98

фин до 103

преди 3 години

Разбрах, сериозна индоктринация си получил, послушай Христос и се отречи от майка си баща си.

97

Няма как.

преди 3 години

Говеедата трябва да са нассранни от страх постоянно и да умират по 3 пъти на ден.

96

Анонимен

преди 3 години

Браво, дано скоро има резултати и там случайте да намалеят.

95

фин до 98

преди 3 години

Напиши това в ютуб и размишливай. "Коефициенти за умиране от COVID-19 срещу други коронавируси"

94

Анонимен

преди 3 години

Кой грип досега е блокирал здравната система , дори в страни с най-модерна и развита такава ?нито свинския , нито птичия успяха да направят това-------------Че то дори нашата многострадална здравна система няма как да е блокирана. При 350 болници с капацитет 55 000 болни и 70 000 работещи медицински специалисти, просто няма как 3000 болни с ковид и 300 в интензивно да я блокират. Освен, медийно, разбира се. Или от драстичната некадърност и неадекватност на ръководещите я.Или и от двете.

93

Анонимен

преди 3 години

И пак цал ден може да си на улицата

92

Анонимен

преди 3 години

До финВъв Фейса е пълно с шведи... Питай някой щом ти е любопитно.Макар, че не виждам нищо общо между България и Швеция... Всички развити държави в Европа приеха, че единствения начин за ограничаване на епидемията е lockdown, защото други мерки не вършат никаква работа...Може да питаш също германци, гърци, испанци, евреи, италианци, французи, белгийци.

91

Анонимен

преди 3 години

Пълна тъпня с две думи

90

Анонимен

преди 3 години

Гърците си прецакаха туризма лятото с безумните си и, както се оказа- безсмислени- изпълнения с тия писиари, забрани и пр. Сега с тоя брутален локдаун минават всички граници на нормалното.Но тъй като "прецакан грък" е невъзможно словосъчетание, все някога ще разберем защо и срещу какво (колко) го правят гърците.

89

Анонимен

преди 3 години

"Кой грип досега е блокирал здравната система , дори в страни с най-модерна и развита такава ?нито свинския , нито птичия успяха да направят това"..... ...... ....... ........А ти защо реши, че някоя здравна система е блокирала?... Ааа, да, защото ти го говорят по телевизора... Ако се напънеш да посъбереш малко информация, пък да седнеш, да ПОМИСЛИШ, ще ти стане ясно, че реалността е далеч от медийната истерия.

88

фин

преди 3 години

Интересно ако някой швед разбере за тази фашиозидна оргия, какво ли би казал. Също ми е интересно след месец, когато се разбере, че това е безплодно мало умие, какво ли ще пишат тук хората, които смятат това за умност.

87

тигъра

преди 3 години

Евала на гърците.Умни са.