51

Анонимен

преди 3 години

Къв пълен локдаун хаха, тука няя кво да ядат хората , в Гърция им дават по 800 евра на калпак, кви мерки тука като си гладен и без работа

50

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРЕИЗБРА ФЪНДЪКОВА И С ТОВА ПОКАЗА, ЧЕ ПРЕИЗБРА СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА!!!НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИТЕ БЕДИ!!-----------ДА СЕ ДАДАТ 2 ДНИ ДА СЕ ЗАПАСИМ С ХРАНА И СЛЕД КОЕТО ВСИЧКИ ДА БЪДЕМ ЗАКЛЮЧЕНИ ПО ДОМОВЕТЕ СИ ЗА 14 ДНИ :D

49

Анонимен

преди 3 години

При идентични нива Франция и Гърция наложиха тотална карантина и смс-и а в Бг вървикарнавала в Рио.................ХА-ХАКръв ще сирИети, главанаци дИбилни.Не народ а мъррша !!

48

Анонимен

преди 3 години

Когато избирате *** като тоя и Бойко да ви Оправят ще трябва да платите ценатана собствената си глупост.

47

Анонимен

преди 3 години

До МафияНее беее... Видиш ли, протести!Microsoft избра Гърция, защото протестиали много в България, а в Гържия, държавата с най-многобройните и тежки протести в последните 30 години в Европа, дето имат лафа "По-тихо, че да не събудим българите!".Поне така твърдяха някой политици ;)

46

Анонимен

преди 3 години

2loop

45

Анонимен

преди 3 години

Чакай сега! Едно по-едно! Външната политика ли правиш, военнитата ли, вътрешната ли, здравната ли? Да не те видим, да цъфнеш за президент на едни бъдещи изобри?

44

Анонимен

преди 3 години

Всички противоепидемични мерки и решения се вземали от Ш'таба!!!!!!! Как да ти повярваме бре дебел службогонец!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Браво вече и децата са по болниците но проблеми няма. Как не ви е срам вие деца имате ли или ваще са богопомазани а нашите кои оцелее

42

Анонимен

преди 3 години

Погледнете какво пишете! Не ви ли е срам от господа,днес е Задушница!

41

АнонимеН

преди 3 години

Да се въведе пълна карантина!!!!БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРЕИЗБРА БОРИСОВ И ТРЯБВА ДА СТРАДА МНОГО МНОГО МНОГО!!!!!ПЪЛНА КАРАНТИНА И ТО МОМЕНТАЛНО :D

40

Русенски македонец

преди 3 години

....обсъжда се закупуването на самолетоносач....засега един....

39

Искате ли?

преди 3 години

Искате ли да го завържем на един дирек тоя пич и да му бием шамари?

38

Патриот

преди 3 години

Предатели!Българоубийци!

37

Др.

преди 3 години

Днесбеге защо не пише за отрицателните тестове на др. Президент,а? А ни занимава с комисионсметкари

36

фани ме за

преди 3 години

Много пъти сме чували от анализатори, че българските политици (управляващи) живеят в паралелна вселена, далеч от тегобите на обиковения човек, Затова 60 процента не ходят да гласуват, Нямат никакво доверие на властта. Ето, днес в това пандемично време, това се доказва всеки ден, не е било само предположение и заучена фраза на критиците. ЖИВЕЕМ В РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ.

35

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

34

ето я истината

преди 3 години

Когато не си достатъчно мъж, за да направиш нужното, а чакаш на лекари, които са на над 70 години да спасяват целокупен български народ!НЯМА МЪЖЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ОТ ОКОЛО 100 ГОДИНИ ОТ ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ НЯМА МЪЖЕ.ТАКИВА ДРЕБНИ ДУШИЦИ, ТАКИВА СТРАХЛИВЦИ, ТАКИВА СУЛЬОВЦИ, НЕ СМЕЯТ ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ, НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ЗАЯВЯТ.НАЙ-СМЕЛИТЕ МЪЖЕ НЕ СА ПОЛИТИЦИ У НАС.

33

Каракчаное

преди 3 години

Каракачанов изглежда като преяла каракчанска овчарка, забременяла от мечок в гората, паднала във водата, там я ухапала змия и електрическа змиорка, развила алергия и умряла. Жалко защото тази каракчанска дето мяза на умряло похарчи 6 миларда Евро, а в България 20 % от хората са гладни, а пенсионерите основно кисело мляко хапват и едвам свързват двата края.

32

Анонимен

преди 3 години

На този етап се обсъжда покупка на кораби, самолети, бтр и други подобни антиепидемични мерки с комисионноджобен ефект.