13

Анонимен

преди 3 години

Както и не всеки ***, всяко кихане, кашляне, всяко неразположение!

12

Сата НАТО

преди 3 години

Когато наплашеното до смърт го ведо се закашля и изпадне в паника, телОто му почва да отделя толкова адреналин и кортизол и толкова токсини, че не кожен обрив ами и рак може да развие. Конкретно глупостите, че коронавирусът предизвиквал инфаркт са верни дотолкова, доколкото изпърженият от ужас мозък бълва кортизол, който подготвя тялото за раняване - почва да сгъстява кръвта, за да се съсирва по-лесно в случай на пробив. Това е чисто животински предпазен механизъм.

11

До 3

преди 3 години

При Ковид има обриви, но така или иначе не са ранен признак. А че не са приятно нещо, няма спор.Хората трябва да ги разпознават, за да не се самолекуват излишно.

10

До 6

преди 3 години

Като ти излязат синкавите петна, ако не диагнозата ,то прогнозата ще ти стане ясна. Мутафчийски я обясни- яко...

9

SarsCov2

преди 3 години

Цирка на задникът ми излезе, отивам да ми направят PSR тест за 120 лв.

8

Иван

преди 3 години

Здравейте, аз искарах вируса със всички симптоми, включително обрив по голяма част от тялото ми, повярвайте, въобще не е приятно! Затова разни драскачи да престанат да пишат глупости!

7

Hhhhh

преди 3 години

Всяко пускане на телефона е ковид. Сега застудява ако трябват бройки за статистиката- студ в тялото ще ви помогне шарлатанино.

6

Изтръпнал

преди 3 години

Счупен крак дали е ковид???

5

И после,

преди 3 години

защо хората не вярват, защо не спазват правила? Ами как да повярват, като всичко вече е Ковид 19. Ето, вече и обривът бил симптом!

4

Totenkopf

преди 3 години

Никога не съм и предполагал, че в България има толкова много доценти и професори, клатикурници на държавната копанкя. Да кажеш, че при толкова много умници как сме на това дередже.

3

bbb

преди 3 години

Аман, сега пък и кожни обриви! Нека разни доценти, професори, доктори малко да се поспрат с инфоормациите си, че да можем да се освестим!

2

Анонимен

преди 3 години

Тая не е ли учила, че има дерматолози и там се установява кой от какво боледува. Тая е доцент колкото едно магаре може да е доцент.

1

Анонимен

преди 3 години

Аре ни се махате със тия вируси от главите доцентска пасмина нефелна.