46

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 53: Чугунени глави сте вие двамата с "Коминтернското бюро", щом позиция за защита на националните интереси на България ви се вижда като да е в полза на "Масква, Кремъл, Путин" и т.н. (че и Сърбия намесена) - все тролски опорни точки.

45

Анонимен

преди 3 години

На фона на това каето става в България това ми е най-малкия проблем ! По точно-НИКАКЪВ !!!

44

Сата НАТО

преди 3 години

Това е възможно най-глупавата политика и само в услуга на враговете ни.

43

ognyanz

преди 3 години

Добре е, че поне по този въпрос има съгласие на основните политически сили. Това е гаранция, че който и да спечели следващите избори, позицията на България за членството на Северна Македония в ЕС не би трябвало да се промени.

42

Сата НАТО

преди 3 години

Тия се превърнаха в тотални клоуни под гъзници на ГЕРБ. Дъщо и Радев.

41

Коминтерн бюро

преди 3 години

Позицията на БСП, не е породена от българолюбиви чувства, а просто е успоредна с желанието на Белград и Кремъл, Македония да не влиза в ЕС, защото тогава Брюксел ще има повече власт от тях да влияе на Македония.

40

Анонимен

преди 3 години

Престанете да коментирате волята на македонския народ. На референдума, те категорично заявиха, че не искат никакъв ЕС! Ако не друго, българското правителство да им помогне в това и да разясни това действие пред света. Да живее обединена, самостоятелна и независима Макебания!

39

gosho

преди 3 години

tazi tyahna pozitciya ne premahva faktut,che imenno zaradi tyahnata partiya se poluchilo tova razdelenie.kakto vinagi drugarite demagogstvat

38

Ниш и Пирот

преди 3 години

Са също Западна България, но им викаме презрително Западни покрайнини. Затова най-точното име за РСМ е Югозападни покрайнини.

37

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Малкото северно-македонско...дете се беше поразглезило и смяташе,че кон...яде боб.За това баща му Заев,поднесе на...коня една паница...недоварен македонски боб.Коня само го...помириса и като видя...писаната македонска паница я...обърна.Язък за боба,а можеше Заев да го изяде с една...люта македонска чушка и една люта македонска...наденица.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"АЙКА МИ КАТО ДЕТЕ 50-ТЕ ГОДИНИ КАКВО Е ПОЛУЧИЛА ЗА КАТО ПОДАРЪК ЗА НОВА ГОДИНА В УЧИЛИЩЕ-ПАКЕТЧЕ ОБИКНОВЕНИ БИСКВИТИ."Хубаво - значи не е беила меркантилна ***, каот днесшните. Една ми се разрева миналата година. Баща ѝ купил iPhone Xs, ама не бил iPhone Xs Max Pro и бил "само със 128 гигабайта" ...*** и нахалното същество.

35

Кво

преди 3 години

Какво значение има дали да македонци или българи. В единия и в другия случай се са прецакани. То и ние сме като тях прецакани и окраднеи измамен. Да си българин или македонец по-лошо няма, защото от твоите хора страдаш. Иначе гените са ни едни и същи, само дето те са били отдалечени от нас по наша вина, но ние няма да си го признаем. И сега по наша вина няма да влязат в ЕС. Браво на нас.

34

Анонимен

преди 3 години

Що бе?!Кво стана в ЕП с вашите евродепутати!Висше лицемерие!Шизофрения!

33

Айде бе

преди 3 години

Курнело пращай Мангър Гуру и Льотчика да оправят короната в Македония барбар със Сите ненатръшкали се ДругарЕ на Посирано. Кажи в символ на вечна дружба да занесат памперсите ти от ВМА. То в Македония българи останали ли са след чистките на Масква и ***.

32

Loyko

преди 3 години

Няма условия да подкрепим БСП на изборите.Като гледам..няма и да има.

31

Сатира

преди 3 години

Браво Корнелия Нинова, Браво БСП. Веднъж поне политическите ни лидери да бъдат на едно мнение!

30

Ok

преди 3 години

Ако те се признаят като Българи, ще поискат България да се присъедини към Македония. Много е смешно всичко което става. Мислих, че ние сме по-напреднало малко от балканите, но май не е така.

29

Анонимен

преди 3 години

ЕДНА СУТРИН ПРЕЗ 1954 Г. БАЙ ГЕОРГИ ОТ ПЕТРИЧ СТАНАЛ И ВИДЯЛ В ПАСПОРТА МУ,ЧЕ ПИШЕ НАЦИОНАЛНОСТ МАКЕДОНЕЦ И ВЪЗДЪХНАЛ:ЕХ А КОЛКО ТЮТЮН МЕ ЧАКА НА ПОЛЕТО... ЕДНА СУТРИН 1963 Г. БАЙ ГЕОРГИ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СТАНАЛ И ВИДЯЛ В ПАСПОРТА МУ,ЧЕ ПИШЕ НАЦИОНАЛНОСТ БЪЛГАРИН И ВЪЗДЪХНАЛ:ЕХ А КОЛКО ТЮТЮН МЕ ЧАКА НА ПОЛЕТО...

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПРОДЪЛЖАВАШ С ГЛУПОСТИТЕ...КАРАЛИ СА ГИ ДА СЕ ПИШАТ МАКЕДОНЦИ!!!???ТЕ НЕ СА ГИ КАРАЛИ ДА СЕ ПИШАТ,ВЛАСТТА ГИ Е ПИСАЛА МАКЕДОНЦИ.ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА?В ТОЗИ СМИСЪЛ КАКВО МУ Е ПРЕЧЕЛО НА ТВОЯ ДЯДО ДА БЪДЕ БЪЛГАРИН?НИЩО,АБСОЛЮТНО НИЩО!ДА ЕДНА СУТРИН ВСИЧКИ СЕ СЪБУЖДАТ КАТО МАКЕДОНЦИ,НО САМО ПО ДОКУМНЕТИ!!!НА ТЕБ КАКВО ТИ ПРЕЧИДА БЪДЕШ БЪЛГАРИН?НИЩО,ЧЕ ПО ДОКУМЕНТИ СИ МАКЕДОНЕЦ.

27

Анонимен

преди 3 години

Е, мерси и на това.Поне веднъж БСП да са на правилната страна.И то първо се огледаха и видяха, че близо 90% от българите са протев членството на СМ.Много им отстъпвахме за какво ли не и те ни се качиха на главата.И си въобразиха, че могат да ни изнудват за всичко.Стига вече!