22

Анонимен

преди 3 години

Нали мангърът каза,че децата не усещат ковида

21

Анонимен

преди 3 години

Може е без да се ,,потриса,, толкова.Важното е да направи проверка, да установи истината и да вземе справедливо решение.

20

До 1

преди 3 години

По- спокойно. Нали ти пишеш от месеци срещу мерките на НОЩ.Е , другарЮ, Мутафчийски те предупреди.Вместо това тръгнахте по шубраците на Витоша да правите наркосборища, после да убивате по кръстовищата журналисти.Маските дали са да мълчите, или да си дадете сметка,че не сте богоизбрани

19

Анонимен

преди 3 години

Представете си случайно това да стане в Китай ? А в Северна Корея не ми се мисли изобщо

18

Анонимен

преди 3 години

Искам да се върне смъртното наказане и Бойко да бъде съден ! Ако може да носи отговпрност за дейсвията си ....?

17

Nona

преди 3 години

До Анонимен 17Най-вероятно е с астма,или някаква алергия....ама сега е модерно и има само ковидВчера бях в ДКЦ 10,за направление...празни коридори,дали са оздравЕли или вече измрели?!?Не ми отговаряйте,зная отговорът!

16

Анонимен

преди 3 години

До И да се потрисашФайда нулева. И ти си от лъжците. Гнусни убийци от ГРОБ, ще ви се търси сметка...........Всяко бивше и настоящо БКП е лъжец и убиец! Ще им търсиш сметка някой друг път! :)))))))))))))

15

Анонимен

преди 3 години

Детето може да е с астма, не е задължително да е болно от ковод.

14

9999

преди 3 години

До 999Ти и отзад да си сложиш парцалчето пак няма да има полза!

13

Анонимен

преди 3 години

Нали децата уж боледува ли лекоооооо., нали разбирате че това не е единствения случаи на болно дете. И после да ходят на училище!

12

Анонимен

преди 3 години

В Бг медици НЯМА !!!Набийте си го в *** зелки!!Има ДАЛАВЕРАДЖИИ и "бизнесмИени".Не извадиш ли кинти , не те поглеждат.Работата е там че дори и да си платиш те са толкова некадърни че ще получиш трето качество помощ.

11

999

преди 3 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ХОДИТЕ С МАСКИ ПОД НОСА!!!! И ДА СЛУШАТЕ МАНГЪРОВ ОТ АБВ!!! ЗДРАВИТЕ НА БОЛНИТЕ НЕ ВАРВАТ, НО И ТЯХ ЩЕ ГИ СТИГНЕ КАРМАТА.

10

Анонимен

преди 3 години

8 Не позна. Ние отдавна сме колония. Познай кой модел ни е натресен. Made in USA. Там умират така. В сащ се плаща както тука, даже и да си застрахован там пак плащаш. Разликата е че ние сме в пъти по-бедни. Опитай да се сетиш във филмите им коя е на честата реплика. Човекът лежи и се вижда че е зле, а те го питат are you ok?

9

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Не трябва ли Главния Прокурор да се САМОСЕЗИРА ?Щом Главния Медицински Надзор не иска да си свърши задълженията по ЗАКОН ?Затвор за Собственика , Затваряне на Болницата ?Как може за човек с предписание за КАРАНТИНА , да има член от Наказателния Кодекс - 5 години строг Затвор и 5 000 лева Глоба , а за Собственик на Болница - забележете - с Договор с НЗОК и Одобрена Практика от Надзора да има Мъмрене ???

8

Ром"с

преди 3 години

Made in Bulgaria

7

Анонимен

преди 3 години

Ами Мангъров нали каза, че при децата това било едно нищо. И се лигавели да ги приемат в болници. Гениален подход на гениален специалист.

6

Абе който отказва

преди 3 години

Който отказва помощ на дете има специално място за него в ада. Из, роди...

5

Анонимен

преди 3 години

За мен атаката над лекар или пожарникар, който в момента е на работа трябва да е акт на тероризъм срещу народа. По абсолютно същият начин лекар или пожарникар, който отказва да си върши задъженията докато е на работа трябва да бъде разглеждан като терорист. Изпуснете ли задълженията и правата да не вървят ръка за ръка, очаквайте някаква система да колабира.

4

Анонимен

преди 3 години

В повечето отделения в провинцията има по 1-2 лекари, като самитарният минимум за едно отделение са 4-5.Всички други бяха изгонени от родината или пенсионирани. Сега има много калинки, които проверяват опосканки от други калинки болници, за да симулират дейност.

3

Медицински позор

преди 3 години

Как се потресе бе колега, заклати се, изтръпна ти главата или дихателно се поколеба?Медицински надзор е кашон с гнили сливи.