11

Вече са трима

преди 3 години

Шофьорът на джипа е бил на 17 г. - демек нямал е книжка.Син е на някакъв бизнесмен Семко Семков, застрелян през 2014.За другия загинал в джипа няма инфо.Съжалявам само за 54-годишната жена, починала в болницата и се моля за останалите ранени, вкл шофьора на буса.

10

Анонимен

преди 3 години

Млади , неопитни,особено ако джипа е каран от ботевградски роми.Сядаме на висок клас кола и се правим на велики.На всеки му се иска да е Мика Хакинем,но не на всеки му се получава.

9

Селяндур с джип

преди 3 години

Защо ми слагате минуси? Проверете фактитие!Глобите и строгостта важат само за до*битъка.

8

Селяндур с джип

преди 3 години

До Анонимен 8В Европа синчетата на строителни магнати карат Поршета с 320 км/ч при ограничение 140.

7

Анонимен

преди 3 години

На прости и комплексирани селски момчета са им накупили бързи коли.Какво де се очаква по тия скапани пътища.В Европа ако си толкова *** и див ти нямаш доходи за такива коли.Научили са те на ред с глоби и строгост на закона който там се спазва.Тука в Бг - изпусната работа.

6

Saki

преди 3 години

Парадоксът е ,че всеки е готов ,да поеме риска от опасно изпреварване ,с риск за живота след,пред това ,да го помислят ,за нерешителен и смо*тан шофьор.

5

глас от тъдява

преди 3 години

лично съм се убедил , че най-опасни са шофьорите от малки населени места , защото познават пътя . Един подобен спортист , ме вози със над 100 по път , дето половината е обрасъл в храсталаци и с нулева видимост- Ама видиш ли "Няма страшно , ако иде някой ще го видя на време по фаровете"....и на въпросът ми " Ако е другия е решил да пести от ламби?"- тишина.

4

Веско

преди 3 години

Това същия дето се беше забил по-рано в дърво ли?

3

Фин

преди 3 години

Рейс е нещо друго, номер 1 го е обяснил, джип е модел автомобили, пропуснали сте ламарина, което означава по море. Маймундере!

2

До 1

преди 3 години

Рейс е жаргонна дума и може да се използва , в статията. Това е статия в ел.новинарски сайт,не текст в енциклопедия.

1

М дааа

преди 3 години

Те стигнаха навреме,е вече няма закъде да бързат!От тук до края на света.