25

Анонимен

преди 3 години

Браво бе, Франция, браво бе, Италия, браво бе, Испания - все диктатури на медицинския некадърен фашизъм.

24

Анонимен

преди 3 години

Ефектът от мерките се вижда след време. При новозаразените след близо месец, а за брой починали след два месеца. В Европа, особено в Западна Европа, много закъсняха с мерките

23

Анонимен

преди 3 години

"Защото не си особено умен... Инкубационния период на вируса е около 2 седмици.Няма как за 5 дни да се ограничава зараза започнала отпреди 20 дни.Така, че си написал САМО ГЛУПОСТИ."--- --- --- Е, аз няма да квалифицирам ти глупости ли си написал или не, само ще кажа, че сериозни мерки започнаха да въвеждат: в Италия - към 19.10, Испания - към 1.10, Великобритания - към 11.10, Франция - към 14.10. И т.н. Какви 5 дни, какви 5 лева...

22

Анонимен

преди 3 години

"От цигари и алкохол ... умрели... Някой сигурно насила ги е карал да пушат и пият... Освен това...няма такава зараза...цигари и алкохол.Ха-ха-ха.Яко ти хлопа дъската. Написал си едни измислени числа без никакъв смисъл.".......Влизаш в worldometer и гледаш цифрите в реално време. И да, точно така - цифрите са баш такива. Ако искаш да е непременно заразно - от спин, от малария, от хепатит смъртността е съизмерима с тази от ковид. Статистика има, ама на някой явно не му се чете.

21

Здрасти на дежурните

преди 3 години

Тук пак бдят вирус-активисти, които цъкат усърдно минусчета на всяко мнение, което леко се отклони от партийната линия... извинете, от режисираната истерична пропаганда. Няма лошо, но все пак съм любопитен - от искрен имбецилен ужас ли го правите, или все пак ви кихат по нещичко за бира и кебапчета, както е с всяка пропагандна кампания из нета в Тиквостан?

20

Анонимен

преди 3 години

Измамата с ковида си върви та пушек се вдига.Сега Байдън като спечели ,ще има скок на заразените и ще осигурят 5 милиарда задължителни ваксини под конвой!Ужасена най -накрая ще се зарадва.

19

Ври ракията в казана

преди 3 години

Баце 16, викаш страх ? Ами азе може да се каже ,бче съм на първа линия. Ко прайм ся?

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15...От цигари и алкохол ... умрели... Някой сигурно насила ги е карал да пушат и пият... Освен това...няма такава зараза...цигари и алкохол. Ха-ха-ха.Яко ти хлопа дъската. Написал си едни измислени числа без никакъв смисъл.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗначи това, че хора умират по една причина оправдава това да умират и по друга, независимо, че втората може да се избегне, така ли?

16

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутафчийски! Долу мерките! Свобода, свобода за заразата!

15

Анонимен

преди 3 години

Пpocтия се успокоява сам ,като си повтаря ,че го лъжат за вируса. И си го внушава за да не напълни гащите от страх.

14

Анонимен

преди 3 години

"Малко ли ти се виждат за половин година?Дай пример с нещо подобно за сравнение?"........Аз ще ти дам, веднага. Починали от началото на годината:от спин - 1 500 000от рак - 7 000 000от цигари - 4 300 000от алкохол - 3 100 000..... и т.н.И така - всяка година... Ама медиите не са се юрнали днеска и нощеска да ни заливат с информация за друго, освен за ковид. Впрочем, от началото на годината от ГЛАД са умрели повече хора (предимно ДЕЦА), от колкото от ковид 19. Това само за статистиката.

13

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОбъркал си статистиката - държавите с най-много заразени в момента въвеждан най-строги мерки, а не обратното.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Защото не си особено умен... Инкубационния период на вируса е около 2 седмици. Няма как за 5 дни да се ограничава зараза започнала отпреди 20 дни.В Израел за 3 седмици от 4-5 заразени паднаха на 500 след карантината.Така, че си написал САМО ГЛУПОСТИ.

11

Анонимен

преди 3 години

Е сега неисдържах и са разревах

10

Анонимен

преди 3 години

Така, като гледах снощи статистиката, държавите с най-строги мерки имат най-голям брой заразени - Франция, Италия, Великобритания, Испания... Що така?Все повече им растат заразените, те ожесточават рестрикциите, пак им растат бройките, те пак затягат...Дето има една приказка - още от същото, моля.Докато вирусът не обиколи каквото и колкото му трябва и не се прехвърли нанякъде другаде. Обаче, политиците се правят, че правят нещо за хората, а хората си мислят, че политиците се грижат за тях.

9

Ври ракията в казана

преди 3 години

Преди години едни хора с яхти решиха да се отбият до някакъв отдалечен остров между Австралия и Нова Каледония. Този остров го имаше на ВСИЧКИ карти! И изненада, когато пристигат на кординатите, няма нищо. След това е пратен екип да претърси района и не е открито нищо. По-късно стаеа ясно, че по погрешка някога преди век някой е направил грешка и всички насляпо препечатвали картите, а уж новите карти би ърябвало да са точни. Та и с Ковид същото, ама грешката дали е случайна?

8

Анонимен

преди 3 години

За жалост, приятели, това не е психоза или план за сплашване, а нещо много по-лошо: това е реалността, харесва ви или не.

7

Ври ракията в казана

преди 3 години

От население, което не може да пие какво да се очаква? Кекави, от виртуални вируси се споминаха.

6

Анонимен

преди 3 години

До Хел ГейМалко ли ти се виждат за половин година? Дай пример с нещо подобно за сравнение?