153

полковник Колев

преди 3 години

Не е толкова интересно кой ще влезне в "Белия дом" по интересно е че колкото и пъти демократите бяха на "власт" нищо не се променяше нито във външната политика,нито във вътрешната. Републиканци или Демократи не можеш да им различиш изобщо политиката,все си е едно!!! А и този Байден,някак си много ми прилича на Плевнелиев...

152

Анонимен

преди 3 години

Леле какъв вой за Тръмп, не е истина. Някои неща си проличават колкото и да се прикриват.

151

Анонимен

преди 3 години

Тежко и на България - колко самолета още ще трябват за да омилостивим Байден

150

D

преди 3 години

До АнонименОбикновена поща. За пазлика от електронната.

149

D.

преди 3 години

n обикновената поща (за разлика от електронната)До Анонимеn

148

Анонимен

преди 3 години

Trump+Putin is over !

147

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще ходи в затвора за пране на пари, бъдете сигурни. Това което може да го спаси е бягство в Русия при другия държавен предател Сноудън. Тръмп успя да отврати хората от републиканската партия и гласовете които събра са основно на хора расисти като него. Републиканска партия я имаше докато го нямаше Тръмп, след него ще настане потоп в тая партия. Последният истински републиканец си замина заедно с Джон Маккейн.

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162Точно твоят човек Тръмп направи това за което ревеш, при него милиардерите станаха трилионери а малкия и среден бизнес загина. Уточни си понятията и тогава пиши глупости. Републиканската партия стана олигархична партия в която има стотина души от елита и тайно ходеха в Москва и правеха непочтени сделки с руските олигарси, а руските олигарси по времето на Тръмп купува имоти за стотици милиони долари в САЩ като плащаха в брой а Тръмп ги прикриваше. Такова пране на пари не е имало.

145

Анонимен

преди 3 години

Човекът на Народа изгуби битката с финансовите акули.Тези фалшиви бюлетини които се намериха на няколко места,няма да променят нищо.Гласът на народа е като пясък в зъбчат механизъм,и пречи на финансовата система да разиграва конят си както си иска.Малкият и среден бизнес загиват,а корпоративният бизнес ще укропни всички отрасли и ще имаме една нова Америка която ще напомня непрекъснато за заората на създаването на СССР.Демократите погабиха Демокрацията,и вече едва ли някой би им повярвал отново.

144

Анонимен

преди 3 години

Тръмп по-добре да се откаже. На левицата се пада отговорността за Голямото Нулиране и Агенда 2021. Ще разберат какво значи пирова победа.

143

Анонимен

преди 3 години

Това е ясно още преди време казаха че елитната класа няма да допусне отново да е президент Тръмп независимо какво мисли по въпроса народа, Тръмп не получи подкрепа на никой от елита а само от обикновени хора , ясно е че няма как да спечели само от подкрепата на обикновените американци такава е системата.Този сблъсък обаче създаде друг проблем, отдавна известен но прикрит че обикновените хора не правят избор, а елита е този които избира, но досега не е имало такова противоречие между тях.

142

Ивайло

преди 3 години

Този ТРЪМП няма достойнство! Като губиш ,губиш. Застани като мъж (какъвто казваш че си) и признай че губиш. Иначе ставаш смешен и жалък. Язък ти за милиардите където ги имаш....

141

Анонимен

преди 3 години

До emigrantДемократите побеждават защото повечето американци не понасят повече лъжливият, *** и измамник Тръмп.

140

Анонимен

преди 3 години

Тръм като нашите социалисти. Не признавам, газ до дупка, не признавам. Всичко е шашма, всичко е измама... щом Аз не побеждавам.

139

Анонимен

преди 3 години

До Отказ от F-16"Няма проблем. Може да се откажете, но ще трябва да платите още милиард и триста милиона евро компенсации."Но пак ще останат 4.7 милиарда, за тогава, когато са ни НАЙ-НУЖНИ! С или без самолети, ще умрем от глад в идващата криза, освен ако не нападнем някоя слаба стана за ресурсри, но е малко вероятно ...

138

Анонимен

преди 3 години

До АбеКакво е snailmail?

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152Защото не е комунизъм ...

136

Анонимен

преди 3 години

Досега нито един президент на сащ не предприе национализация на ФЕД.

135

Анонимен

преди 3 години

Джо Бидона ще победи

134

Анонимен

преди 3 години

Демократите са ходили от къща на къща да "помагат" за попълване на бюлетините и са ги изпращали по пощата, каза Каролев. Мноого още има да се учим от номерцата на американските батковци:)))