19

Анонимен

преди 3 години

Един гларус кацнал от Бургас в София,простее в пълен размер,Боко го чува и вижда,но мълчи като умряла лисица. Този ако не издевателства над бабите по границата,ще се занимава с децата и техните майки. Аланкоолу,щеше да съдиш Домушчиев за злоупотреби за милиони левове с които е ощетил държавата.Извикаха те на килимчето,влезе с твоето мнение и излезе с мнението на началникът си.Екзотика бих нарекъл всичките ти действия,но е жалко,че има неграмотници които все още ти вярват.

18

Как Сийка

преди 3 години

Що за майки са тия ?! Гладни били ?! Ако са гладни няма да мерят с яйца или каквато и да е друга храна!А сега с играчките доказват,че НЯМА нужда да им се дават повече сре дства- и яйцата и играчките струват ПАРИ,т.е. те замерват с ПАРИ !? ДА НЕ ИМ СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ НИКАКВИ СРЕДСТВА НА ТИЯ НЕНАСИТНИТЕ !!!Нашите деца ще стоят гладни и без играчки,а тия намерили,та поголовно се излагат и на всичкото отгоре явно не работят ! Простротия до шия ! ОТВРАТ! ПФУ !!!

17

анонимен

преди 3 години

Повредените майки пак са избягали от психото.

16

Анонимен

преди 3 години

Тарторката тази вечер от "майките" беше яко дрогирана

15

Питам

преди 3 години

Тези, кой им се връзва още?

14

Анонимен

преди 3 години

Тези майки изхранват здравите си деца с парите на болните им деца. Затова не им стигат все парите. Нека се направи проверка къде се харчат парите. За лаптопи и смартфони за здравите им деца и плащане на уроци на здравите им деца.

13

Тонката

преди 3 години

Хиполенд:):):)

12

Анонимен

преди 3 години

АКО СЕ СЪБЕРЕМ ЩЕ ПОГРЕБЕМ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП ПОД ТОНОВЕ ИГРАЧКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ.

11

Vip

преди 3 години

Тези неистово искат да лепнат Covid19 и ако вземе че се гътне гледайте какъв вой ще има че системата ги убива... Тези със сигурност са за преглед.

10

гражданин

преди 3 години

Тъппи патки. Не разбраха ли, че нищо няма да постигнат и вече не са интересни. Само досада и погнуса предизвикват.

9

Анонимен

преди 3 години

Това сигурно са от мошенниците дето гласуват по пощата..

8

Абе

преди 3 години

На никого не са приртябвали тия. Само ги мъкнем, а сега заработват и допълнителни по политическа линия.

7

Българин

преди 3 години

Празник е братя българи, не само на 10 Ноември трябва да празнуваме, а през целия Ноември трябва да празнуваме. Това е най-светлия месец в 1300-годишната ни история- оосвободихме се от най-тежкото робство! Празнувайте братя!

6

Анонимен

преди 3 години

Тия ялови протести станаха толкова безинтересни, че и заклетите *** *** вече не се хващат на въдицата.

5

Анонимен

преди 3 години

ами няма кой да плаща яйцата та за това с играчки , утре със сутиени , други ден с *** ,........тая система дето ги убивала , явно не ги убива !абе къде е мая ?!

4

Анонимен

преди 3 години

А бащи от движението "Ти мене уважаваш ли ***" са уринирали в шадравана пред фигуранството, а двама са повърнали в градинката.

3

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЕЙЙЙЙ...НЕМА К-19 , ЗА ТИЯ "НЕДОУБИТИТЕ ОТ СИСТЕМАТА"....ХА,ХА,ХАААААААААА...УЖ ВСЕ ГИ УБИВА .....АМА СИ ЖИВЕЯТ ОТ ПРОКЛЕТИЯ....!С КВО ЛИ ГИ ДРОГИРАТ...??!

2

Анонимен

преди 3 години

СРАМ И ПОЗОР ЯЙЦА ОБУВКИ, ИГРЧКИ, СВИНСКИ ГЛАВИЧКИ ДОМАТИ, ДОКТОРИТЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ СЕ БОРЯТ ЗА ЖИВОТИ А ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ ХОДЯТ БЕЗ МАСКИ.

1

майки ли ?!

преди 3 години

ами няма кой да плаща яйцата та за това с играчки , утре със сутиени , други ден с *** ,........тая система дето ги убивала , явно не ги убива ! абе къде е мая ?!