52

Анонимен

преди 3 години

"Хайде тогава, който иска ДО понеделник сутрин на мълчалив протест пред министерски съвет."----------Че кой те е спрял да си затвориш детето в вкъщи и да премине на дистанционно обучение? Пишеш молба до директора на училището и го спираш. Или писането по форумите ти е някак по-сладко...

51

Анонимен

преди 3 години

абе ние с домашните комунисти не се справихме, та камо ли с нещо повече. тор (българи) трябва на ЕС, не България.

50

Родител

преди 3 години

Хайде тогава, който иска ДО понеделник сутрин на мълчалив протест пред министерски съвет. С дистанция между хората 2м. Ако не помогне, дошло е време за революция. Без кръв кокала няма да го пуснат.

49

Анонимен

преди 3 години

добре е да имаме здравна система, да брой колко са умрелите от ковид на ден.

48

Сата НАТО

преди 3 години

Ако е отишла в болница да я "спасяват", присто са я похарчили, за да пълнят статистиката.

47

любо

преди 3 години

До ааа Един шофьор на автобус е починал от ковид. Спирайте градския транспорт.

46

Анонимен

преди 3 години

Вълчев трябва незабавно да си подаде оставката!!! Незабавно.

45

Анонимен

преди 3 години

Вълчев и Фандъкова/която уж е от учителското съсловие/нямат никаква съвест и отговорност! Гнус ме е от тях. Какво още трябва да се случи, за да се прекрати този експеримент с децата ни, техните учители и нас родителите.

44

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

След като така свободно публикувате бомбастични заглавия, всяващи паника и страх у населението, проявете малко журналистическа етика и публикувайте аутопсионния протокол на жената, за да се види ясно какво пише в него. Ако такъв протокол отсъства, от къде сте сигурни че е починала от Ковид?

43

ааа

преди 3 години

Айде сега продължавайте да държите училищата отворени, че да се учат децата и родителите им да могат да си гледат кефа. И после Кантарчо идва и обяснява как нямало дисциплина и не се спазвали мерките. Учителите *** като ***, не знам как продължават да ходят на работа след като вече въпроса е не дали ще се разболеят, а кога и колко от тях ще ритнат камбаната.

42

An

преди 3 години

Светла памет! Все още не мога да повярвам, че има хора с разсъждения от рода на "конспирация е короната" , а на родителите, които не желаят децата им да се обучават онлайн мога да кажа само едно- поне ще ги обучават ЖИВИ учители.

41

Анонимен

преди 3 години

АлиБегов е поръчал на Боко "Никакво затваряне!" и те така..............Кинтиии, за едните кинти ще изтрепат учители, медци, пенсионери и т.н. НО чкафчето трябва винаги да е пълноооо!

40

Анонимен

преди 3 години

Обичаме си госпожите в 32 училище и не искаме да се стига дотам! Време е всички деца да минат на дистанционно обучение! Ако трябва ще учат лятото.

39

Анонимен

преди 3 години

Ако министърът не беше се плюнчил по студиата да прави сметка без кръчмар, обещавайки присъствено на всяка цена - сякаш е Господ и за всичко има решение, нямаше да стигнем дотук да умират хора. Вместо това трябваше да се надгради с качество, трейнинг за по-възрастни учители и усъвършенстване на т.н. ДО, което по думите на същия тоя мишок било най-малко "90%" успех. Как така за 2-3 месеца стана от успех, провал и кога точно казва истината - загадка. Оставка!

38

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли във всяко училище да почине учител, за да ги затворят едно по едно!?! Не им ли стига толкова смърт!

37

Анонимен

преди 3 години

До 39Обаче отказват. При нас искат някаква причина, здравен проблем или подобна. Освен това са го организирали така, че да се отказват хората - по 1 час онлайн консултация на седмица и през останалото време детето да си учи само.

36

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да има някакъв вариант за децата, които могат да учат от вкъщи! Някои родители имат възможност и желание да са с децата си в момент като този. Така ще се поразредят редиците в училищата"......Че то открай време има такъв вариант - казва се индивидуален план на обучение. Става много бързо и лесно, само с молба до директора на училището. Едва ли, с оглед на настоящата ситуация, на някого е отказано. Въпросът е колко от родителите са изявили такова желание. Сигурно под 1 % някъде.

35

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте училищата!

34

Анонимен

преди 3 години

Вълчев да поседи малко в някое училище със заразени и после да се изолира като мишка.Аз не бих си пуснала детето присъствено.Хич не ме интересуват тия ***,които ни доведоха до това състояние

33

Анонимен

преди 3 години

Детето като е вкъщи, как да идеш на работа, после работа няма, пари няма?