95

Анонимен

преди 3 години

Тоя по-малко да се чуди сега,защото не знае утре какво чудене го чака!

94

Анонимен

преди 3 години

ВСЕ ПАК НЕ СИ ЛИ ЗАДАВЕТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО МАКЕДОНСКИЯ ВЪПРОС СЕ НАРИЧА МАКЕДОНСКИ В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН,А "БЪЛГАРСКИ ВЪПРОС"НЕ СЪЩЕСТВУВА А СЪЩЕСТВУВА ИЗТОЧЕН ВЪПРОС????

93

Анонимен

преди 3 години

Неблагодарен народ са си! Страшни *** са гадовете! Царе са на пинизите!-те това им е зайчарника!

92

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМАКЕДОНСКИ ВЪПРОС!!!СЛЕД КАТО ИМА МАКЕДОНСКИ ВЪПРОС ЗНАЧИ ИМА МАКЕДОНСКИ НАРОД...ТОЛКОВА Е ПРОСТО.ЗАЩО ОБАЧЕ НЯМА БЪЛГАРСКИ ВЪПРОС...А ИМАМЕ ИЗТОЧЕН ВЪПРОС?САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ-ПРОСТО ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИ НАРОД НЯМА!

91

bg

преди 3 години

Вънка гюбрета нещо много лесно ви се струва.Сега ще ви изтръпнат коленете гърците ще ви се видят лесни.Ще признаете всичко що ви доиде на акъла.

90

Владо

преди 3 години

Македония, нека така да я наречем, е адски удобна за нашите пишман политици да се пишат патриоти и в този смисъл все ще си е Македония.

89

Анонимен

преди 3 години

блокада от братското вмро!признайте си, че искате да сте българи!тук са все по-малко.

88

ала бала

преди 3 години

да би мирно седяло не би 4удо видяло-БГ народна поговорка която макетата сега ке нау4ат,а другата е 4е това което не става со кроце и со благо става и со малко кютек-това вярвам са го 4ували.И успех со влизането у еуро союза

87

Ивайло

преди 3 години

След още някоя и друга година тази "държава"наречена северна македония ,изобщо няма да съществува така че спокойно.....

86

Анонимен

преди 3 години

91С разликата, че днес България не е сателит на СССР/Русия.

85

Опреще - спирай

преди 3 години

Блокаж до откат на тия вардарски антички . И подкрепа на Албания ,тогава ще разберат откъде духа вятъра. Ако не поумняват,и лишаване от БГ паспорти на всички техни дето не живеят в БГ.От 91 ни се качват на главата,е ще ни се качът сега на едно друго нещо.

84

да втасат

преди 3 години

Ще ги оставим малко да втасат. Необходимо е!

83

Анонимен

преди 3 години

"Македонският въпрос" пак се разгоря. Както преди.

82

Barba Ganios

преди 3 години

....shto boi ima u toaa !!!

81

Анонимен

преди 3 години

Северняците клекнаха на гръцкия, изклатиха ги. После ще седнат и на нашия, ние да ги поклатим. Пък после ще им хареса и сами ще идват.Накрая ще разберат че има още няколко държави, които също не ги искат в ЕС и ще си останат с клатенето.Просто естествено развитие на нещата. Не може да краднеш история от тук и там, име от друго място, да по омешаш народностите и да си създадеш държава - Франкенщайн. Разпада се по шевовете.

80

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези северна македония не искаме никаква северна македония бг вън от Ес за винаги и всички гербажии в затвора не искаме

79

до Заю

преди 3 години

Заю, не си прави илюзия, че ние българите ще допуснем коминтерновци-македонисти в ЕС!

78

Анонимен

преди 3 години

Защо се учудва Заев за ветото.?България помага на Северна Македония да изпълни критериите за членство в ЕС...Както е записано в чл.2.А те са 1.Да се спре кражбата и спекулациите с българската история.2Да признаят че идиома на който говорят е български.Проста работата..А пък макетата все се дърпат.:):)

77

Анонимен

преди 3 години

Те екипите работят,но вече стана тясно,и е добре и Заев и Баев и президента им да поработят върху народосъзнанието, да започнат да открехват причините по създаването на "маке" идентичността,а те до последно,че и тези дни бяха срещу нас.Е как да стане,то нищо не е мръднало,та тепърва!

76

Анонимен

преди 3 години

Ааа,моля,не сте приятели,а предатели!Гледахме ви сеира,стига толкова,дотук!А като екс нацистка Германия ви подкрепя,да пишете за немска окупация на Югославия,в частност Македония,няма да се разсърдят.По късно е "фашисткото"администриране от БГ.И да благодарите на Германия,на нацистите,че по молба на цар Борис са освободени 12000 пленници от български произход на югоармията,вкл. и в Гърция от италофашистки.Ех,каква окупация,10млрд лева за възстановяване на Македония от "фашистите"!