60

Анонимен

преди 3 години

Грешка е че 97-а нямаше стотици убити политици на улиците...

59

ИНВАЛИД

преди 3 години

До Анонимен...67.......абе тъпчооооооо.....ВСЕКИ със " КРЪВНО над нормалното " ...може да кандидатства за ТЕЛК !!!!!!! НЕ СЕ ПРАВИ на УМЕН...не ми говори за войни.....ами виж каква е СРЕДНАТА ПРОД. НА ЖИВОТ.....в БГ...в Западна Европа... болни.....ЗАЩОТО сме НАЙ-БЕДНИ.....сега тръгваме НАГОРЕ !!!! ..ТРУДНО ти е да разбереш.....нали ????? еми защото си УМСТВЕН ИНВАЛИД...бягай за ТЕРЛК !

58

Анонимен

преди 3 години

650лв в България се равняват на около 1000 евро в западна Европа като се приравнят спрямо цените. Българите изобщо не са бедни. Само си въобразяват някакви неща. В България вече се живее добре и скоро няма да иам никакъв смисъл да се емигрира---мръсно , сиво , нявсякъде отпадъции , счупени тротоари , асфалта в дупки , на пешеходната те псува поредният *** защото пресичаш бавно .. не мерси .. децата ми няма да израснат в тази дупка .. вече се уредихме ..

57

Анонимен

преди 3 години

Ако бате Гешев се захване с фалшивите телкаджии, току виж се намерили и повече пари занпенсии. В момента на един работещ в частния сектор т.е на единствения, който плаща реални данъци, се падат по двама пенсионери и един телкаджия. Е откъде да има пари се пита в задачата!?В България има 700 хиляди инвалиди. Във война да сме били, пак щяхме да сме много далеч от тази цифра. Просто краденето е толкова масово, че се чудя как изобщо има пари за нещо.

56

АБЕ УМНИКО...

преди 3 години

ХОДИ ДА ЖИВЕЕШ У РУМЪНИЯ ,БЕ...ЕЙ ГО КЪДЕ Е ...ХА,ХА,ХААААААААЗНАЕШ ЛИ ДА ПЛУВАШ...?!

55

Анонимен

преди 3 години

С ниски заплати ще имаме и ниски пенсии. От 2009 година заплатите в България непрекъснато изостават от заплатите в Европа. Румъния отдавна ни задмина, а медианната нетна заплата я Русия е два пъти по-висока от тази в България.

54

Българин

преди 3 години

Българското мерезе става още по-голямо от рушкото мерезе и то навръх 10 Ноември, получавам множествени еякулации само докато чета.

53

Анонимен

преди 3 години

Пенсиите са мизерни, за да има за пачките в чекмеджетата на мутрите.

52

Анонимен

преди 3 години

Вдигането на минималната пенсия е поредната стъпка към пълна уравниловка на пенсиите. Осигуряващите се нямат никакъв стимул да се осигуряват. В крайна сметка все минималната пенсия ще получават.

51

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ПРЕДИ ВИДЕНОВ....ИМАШЕ "ЗРЯЛ СОЦИАЛИЗЪМ"!!!ТОЛКОВА ЗРЯЛ.....ЧЕ , ПОЧНА ДА ГНИЕ И ДА МИРИШЕ ДАЖЕ....ХА,ХА,ХАААААААААЗАТОВА КОМУНИСТА ЛУКАНОВ, ОБЯВИ ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ----ЩОТО БЕШЕ "ПРЕЗРЯЛА"...ХА,ХА,ХАААААААААА

50

Анонимен

преди 3 години

Само хора, на които мисленето не им се удава, може да твърдят, че за инфлацията през 1996-1997 години е виновен Виденов. Случилото се по времето на Виденов е пряко следствие на всичките управления след 1989 година преди Виденов.

49

Анонимен

преди 3 години

Хайде да не се връщаме към христоматийния пример колко билета за градски транспорт можеше да се купят със средната заплата преди 1989 година колко пъти по-малко билети сега.

48

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

САМО КРЪГЪЛ *** ОТ , МОЖЕ ДА КАЖЕ , ЧЕ Е "ЖИВЯЛ ПРЕКРАСНО " , ПО ВРЕМЕ НА ВИДЕНОВАТА ИНФЛАЦИЯ...КОГАТО 1-$ БЕШЕ РАВЕН НА 3000-лв.!А , ИНАЧЕ ....КОМУНИСТИЧЕСКАТА ШИЗОФРЕНИЯ , ИЗОБЩО НЕ МЕ ИЗНЕНАДВА!!500- ГОДИНИ ПРИ СУЛТАНА --НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-г. РУСКИ КОМУНИЗЪМ!!!ЗАСЛУЖАВА СИ ДА ГО ПРЕЖИВЕЕШ---ЗА ДА НАПРАВИШ РАЗЛИКАТА!ВЕЧЕ СЪМ АБСОЛЮТНО ГОРД , С ТАЗИ КОНСТАТАЦИЯ!

47

Анонимен

преди 3 години

До История бгСпоред твоите сметки излиза,че след като сега един долар е 1,6 а не 3 000 лв,народът трабва да живее около 1 600 пъти по-добре,отколкото по времето на Виденов?Много сте ми сладки такива малки селски тарикатчета,които не знаят,че не не винаги 2+2 е рабно на четири!

46

Анонимен

преди 3 години

Сега на някой миньор изчислената му пенсия е примерно 1600 лева и досега не са му давали 25% от полагащата му се пенсия заради тавана от 1200 лева. Сега с това вдигане на тавана на 1440 лева, ще го крадат само с 160 лева, което е 10% от полагащата му се пенсия. За тях повишението е нула лева.

45

Колев Тодор

преди 3 години

Как ще ги стигнем .........албанците.

44

В. Узунов

преди 3 години

Само за Възродителният процес трябва да ни се полага обещетение не минимална а средна заплата на месец.Спикойно може да се съберат пари от Тея де получават сума пари.

43

В. Узунов

преди 3 години

А за нас соц.слабите какво? Поне минимална да ни дават. Карам само с на майка пенсията. Докато са такива малки заплатите няма да работя на чорбаджии

42

МЕТАЛУРГ

преди 3 години

Тавана на Пенсията го взимат само Работници - Маталурзи и Миньори .Полицай и Военни са Далече от Тавана .

41

6

преди 3 години

Това с пенсиите е вулгарен популизъм предизборно ! Вземат от работилите да дадат на неработилите ! Че кой сега ще се осигурява на реална заплата !?А тези , които решават това ще вземат само максималната ! Казва се "***, ната ви !"Гласувайте пак за тях !