13

Анонимен

преди 3 години

А на туршиите какъв оцет слага?

12

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново. Има един много загубен щат - Върмънт. Там ябълков оцет пият, разтриват се с него, въобще е основата на местното медицина.Но трябва да е качествен, истински, а не като нашите сурогати, направени от оцетна киселина и вода!

11

Фризьорката Мил

преди 3 години

До Динкатааа Това този Динка ли е - който само приказва ама самолета не излита от хангара а ако случайно излети каца след три минути макс

10

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че не успя да създаде семейство. Но примера който оставя след себе си е достатъчен. В краен случай ще остави парите и ще помога в отглеждането на своите племеници. Нищо в този живот не се губи.

9

Динкатааа

преди 3 години

До До Ивка - До този коментар зад който стои Дяката пишещ под други именаВсички неслучайно ти казват Дяката интриганта, много ниска летва си - и в прекия и в преносния смисъл.Що се отнася да миналия век и часовника- коментара ти счупи тъпомерааа като се има предвид възрастта ти, външния ти вид и разбиранията ти, жалка картинка - дърт чичак-дядка, който преследва млади жени, които му се смеят, нищо повече.Интригант и използвач-висиш в сервиза толкова време без наем, а плюеш зад гърба ми.

8

ПроСоТо

преди 3 години

аз си я харесвам..Голема сладурана е...Е,като сички жени...пардон,като всички хора,и тя си има своите странности,но кой е съвършен?Аз например не сядам да обядвам без бутилка шампанско..Щурав кют,обаче хем ми харесва,хем ..ПРЕДПОЧИТАМ да не го захвърля....а вий,..вий можете да наблегнете на оцета..

7

Pin

преди 3 години

Баба Джени колкото и оцет да измуа , годините няма да се върнат назад.

6

Фавар

преди 3 години

На 51 г. без съпруг и деца. Остава й само да вярва в заблудата на собствените си думи, че човек не е нужно да има семейство и деца за да бъде завършен. Едва ли цялата тази краткотрайна слава. пари и блясък са си заслужавали...

5

Анонимен

преди 3 години

Да дойде да помага на село да го правим догодина, ще и дам едно шишенце.

4

мдаа

преди 3 години

Кожата се изчиства но гащиге се пробиват от киселинните газове

3

probi

преди 3 години

Купете си книгата на Пол Брег за лечебния глад и там ще прочетете защо, как, кога...се пие ябълков оцет.Няма нужда да предполагате нищо.

2

Ивка

преди 3 години

Оцет - може, ама и часовника си тиктака виждам.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам какво пие,ама кожата и изглежда доста петниста.