90

Избори САЩ 2020

преди 3 години

Каква сърцераздирателна Холивудска драма, дами и господа ..... каква акълолипсистична трагедия ... вече е почти сигурно че един човек Джон Доу от Пий Таун, Ню Мексико държи последния глас който ще определи кой ще е новия "дъртт" президент на най-великата демокрация на света ... с толкова замотана и крива избирателна система на която дори севернокорейски и сибирски диктатури се възхищават ...Амин. п.с. Докато кандидата се обяви , той може да умре от старост.

89

Анонимен

преди 3 години

Готова е да стане първа баба на САЩ

88

пияница мистик

преди 3 години

До Мариета, ДжорджияХахахахахаха, егати какво дебиляги пишат тук. Пич на име Мариета, за какво руски клошари търгуват с фалшиви бюлетини, като всеки може да иде в коя да е избирателна секция и да си вземе истинска и да гласува за кой си иска. Ако има фалшиви бюлетини те по-скоро трябва да се доставят в избирателните секции по време на преброяването, а не да се търгуват на улицата. Много сте прости това комунистите, ей :)))

87

пияница мистик

преди 3 години

За първите дами на американските Президенти знам само, че са относително добре изглеждащи жени, стилни, като Мелания и Джаки Кенеди изпъкват като красота и индивидуалност пред останалите. Но това което повече ме втрещява е факта, че досега, поне аз де, не съм ровил за проверка, но май няма НИТО ЕДИН ПЛЕШИВ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ.

86

фдс

преди 3 години

...очаква се общият брой на гласувалите да е над 150 млн. души

85

Мариета, Джорджия

преди 3 години

Току що полицията в Атланта съобщиха, че са намерили телата на два бездомни руски имигранта които са търгували с фалшиви бюлетини до една от избирателните секции. Били са разкрити от гневна тълпа симпатизанти на Тръмп които са ги линчували на место.

84

Анонимен

преди 3 години

Ми те в ключовите щати където положението е 50/50, 1000 гласа повече са решаващи, а при около 40-50 милиона.....Така умело манипулираш! 40-50 милиона са гласоподавателите в целите САЩ. С каква разлика бие Байдън в тях?В Джорджия гласоподавателите са малко над ПЕТ млн. и там той бие с 3 хил. гласа.ЗАЩО ДАВАШ БРОЙ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ В САЩ, А РАЗЛИКА В ОТДЕЛЕН ЩАТ?

83

Анонимен

преди 3 години

Ми те в ключовите щати където положението е 50/50, 1000 гласа повече са решаващи..........1000 гласа........за кои щати говориш???????

82

фдс

преди 3 години

Ми те в ключовите щати където положението е 50/50, 1000 гласа повече са решаващи, а при около 40-50 милиона.....Я потърси в нета, че през 2011 г. новородените цветнокожи бебета се оказаха повече от белите. Интересна тенденция.

81

Анонимен

преди 3 години

Честит празник, Тонка!Не унивай!ХА ХА ХА ХА

80

Анонимен

преди 3 години

До МеланияСигурно знае, нали и той е барал доста шyнди...

79

фдс

преди 3 години

хитряга е старчето, чернокожа америка гласува чернокожето вице

78

Анонимен

преди 3 години

Американците избират по-бързо президенти в другите страни, отколкото в собствената си.

77

Анонимен

преди 3 години

На американците само чалъмите и фасоните им големи и всички го виждаме........Сладур, ти още от средновековието не си излезнал.........."чалъмите и фссоните".....каскет.

76

Рушофилски трол

преди 3 години

Белият дом поне ще има първа дама.....за разлика от блатна красная.

75

Анонимен

преди 3 години

Който и да стане президент, ще е било с лъжи и измами.Това е безсрамие и безчестие. На американците само чалъмите и фасоните им големи и всички го виждаме...

74

Анонимен

преди 3 години

И тръмпунгелът и бидоня показаха истинското лице на америка без грим.Демокрацията е една ГОЛЯМА пръдня.

73

Анонимен

преди 3 години

Джил е една бабка.Това е Джил.

72

We

преди 3 години

Lil' Wayne and 50 cent voted for Trump, Tupac and Elvis voted for Biden.

71

Анонимен

преди 3 години

Байдън е комунист.Това ли иска наистина Америка ...?!