9

Zztop

преди 3 години

Добре е да се консумират с кисело зеле, боб фасул и люта чушка. Тази комбинация дава изотзад сила като на 122 мм гаубица, всеки изстрел разтърсва къщата и я обвива в тежък задушлив газ.

8

Тикволандия

преди 3 години

Суровите - добре. А печените полезни ли са?

7

наблюдател

преди 3 години

Тиквените семки са мощно биологично оръжие! Като пър-дите правите един откос със семки, които се явяват патрони.

6

Анонимен

преди 3 години

До 8Семките на българския пазар са български, не китайски. Отглеждат се предимно в Силистренско и Разградско. Пакетират се в района на Дулово и почти цялото количество се изнася. Преди 5-6 години държавата опита да удари рамо на производителите, тъй като отглеждането е много трудоемко, в резултат на което големите земеделци "насяха" фиктивно хиляди декари тиква и изпапаха субсидията, а са реалните производители не останало почти нищо.

5

Анонеимен

преди 3 години

Всичката работа хубава ,ама на бг пазара български тиквени семки няма всичките са от Китай,а ония там торят и пръскат с квото им падне никакви правила не спазват така,че полезната тиквена семка всъщност може да се окаже вредна.

4

Анонимен

преди 3 години

История за тикви без тикви.

3

Анонимен

преди 3 години

до 4Каква сол?Става дума за сурови семки,не за печени!Хем не си прочел,хем оценки даваш!

2

Анонимен

преди 3 години

Убави са тиквените семки, но БГ производителите им слагат още 150% сол и на практика не могат да се ядат, и по-добре да не се ядат. Има само една марка която не ги пресолява.

1

Анонимен

преди 3 години

Не си лягай.