10

Анонимен

преди 3 години

Всички в двора знаят, че Хари е от учителя по езда на Даяна, нормално е да го третират по друг начин, като няма кралска кръв

9

Някой си

преди 3 години

Има една книжка която описва характерите на хората спрямо това дали са родени едно дете, второ дете, средно и т.н. Оказва се, че това влияе характерите ни повече отколкото можем да си помислим. Вторите деца са по свободни да нарушават правата, защото родителите вече не са така стриктни...(да не говорим при случая, че единият родител липсваше от ранните му години)... Пък и не знам защо си мисля, че бабето ще абдикира в полза на Уилям директно вместо да минава през баща им.

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки родител си има грях, защото сме хора и няма как да си безпристрастен във всичко. Опитваш, обичаш ги по равно, но в моменти има превес на разбиране, на споделяне на гледна точка.

7

Анонимен

преди 3 години

Глупости, винаги даже са го глезили повече,че кралицата знае как да си резервата се отрази на сестра и, пък и Хари беше много малък като почина майка му и всички са се опитали да компенсират. Държанието му е на егоист, не на пренебрегнато дете.

6

Анонимен

преди 3 години

То и в обикновено семейство често се третират различно за съжаление, да не говорим за тия ненормалници с възпитано от народа личностно разстройство. Аз отдавна си мисля, че той освен това поначало подозира, че с брат си са от различни бащи и че ония май наистина са убили майка му, и затова винаги е странял от тях и се махна с американката.

5

Анонимен

преди 3 години

- Скъпи, не е честно да делиш децата, трябва да ги обичаш по равно.- За кое дете става въпрос? За Гошко или за дебелото?

4

Анонимен

преди 3 години

Тия падат от Орион и са рептили от де да знаят, че кралските особи са над другите.

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Мнооого кандидати за...трона ще има,като гледам децата на Уйлям.Трон до...трона мила майно льо,юнак до...юнака.

2

Анонимен

преди 3 години

Nooooobody cares, duuuuuuuh!

1

Ха-ха

преди 3 години

Ами много ясно,че ще е така,тия да не падат от Марс.Това не е обикновено семейство.