13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4А кой да се сцепи? Тенекеджиите и бояджиите дето точат помощи за безработни, а изкарват по 20-40хил.лв.на месец? Футболисти и треньорите им дето се разписват от 5 бона нагоре. 20-30 на месец доста от тях. А един предварителен кръг не могат да минат на евротурнирите да си изкарат заплатите. И индийци не искат да дойдат в България на мястото на напусналите доктори. Където и да отидат по света ги правят златни, тук ги псуваме и бием.

12

Анонимен

преди 3 години

До До 1Да питам какво са работили, какви вноски са внасяли и колко време. Няма да ги питаме имат ли деца, тези деца внасят ли осигуровки и къде ги внасят. Има хора с 900-1200 лв. пенсии и не са били миньори. Има хора дето се пенсионират и веднага се хваща на работа. Пенсията е обезщетение за изгубена работоспособност, а не допълнителен келепир. Да на говорим за инвалидите. Не може да го надядеш и надпиеш. Но инвалид. И за ремонта вкъщи не му пречи да влачи и носи тонове материали. Ама инвалид!

11

Анонимен

преди 3 години

Нали имаше политическа криза? Парламента си работи. Законите, добри лоши се приемат. Ако сега бяха минали извънредни избори? И Слави и Мая се бяха намърдали в парламента? Е, тогава щяхме да видим що е то парламентарна криза. Е, Фигуранта щеше да е доволен. Той щеше да управлява държавата до откат. Последния път вместо да подготвя изборите, каквото му е конституционното задължение, той изтребители тръгнал да купува??!! А сега най-нагло ще ми определя бюджета за 2021г. като грабителски.

10

Пак

преди 3 години

Ще ги окрадат и НИЩО няма да направят. Този филм сме го гледали с главни действащи лица и отляво и отдясно. Дано да бъркам ама надали.

9

До 1

преди 3 години

Тия хора цял живот са работили за едни мизерни пенсии.Ще те видим и ти като минеш в техния отбор.

8

До 4

преди 3 години

Ми ядеш орехчетата. *** ти да си лекар, ама не те бива и за калинка

7

Анонимен

преди 3 години

Я напишете с колко гласа в НС е прието това нещо.75 души се обявиха За новия бюджет на Касата, а 7 гласуваха против, предаде Канал 3.С гласовете на под 1/3 от депутатите ни се приемат закони.Колко легитимно е това???

6

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ крадат като за последно.И с право. Щом овцете блеят докато ги стрижат и доят.

5

До 2

преди 3 години

А в Спешното във Враца бонуси видяха само април и оттогава са на обещания.Познай кой ще ги налапа тия милиарди. Всички без сестри и лекари. Щото имаме мн вожд и малко индианец

4

Анонимен

преди 3 години

Малеее, сега докторите ще се сцепят от плюскане. Наздраве и да не преяждате

3

Анонимен

преди 3 години

Собствениците на лаборатории вече са в постоянен оргазъм.От паричните потоци от овцете.

2

Анонимен

преди 3 години

5 милиарда за крадане Уха

1

Ванката

преди 3 години

Не ги дава държавата, това са си мои пари, от моите, нашите осигуровки! Държавата "дава" само за пенсионери, деца, ромове, военни и др. и държавни хрантутници ... и то пак от нашите данъци. 1,5млн. работещи осигуряваме останалите 5 млн.!!! Дамутаковам и солидарния модел...