95

ПроСоТо

преди 3 години

ейииии!...Некои много бързат да отпишат Путин....Па си и викам:-Ако той /Путин/,на 68 години го е налегнал Паркинсона,то какво биха казали някои за Байдън,който е 10 години по-стар от него?Впрочем,"антипутинистите" да са не напинят толкова!..Те се надяват,че следващия руски президент ще е техномекере,но...кой знае?..Може да се окаже некой много по-твърд и безкомпромисен от Путин..

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Да кажеш на тази щу-ро-тия "неостроумно заглавие" си е направо лековерно! Не мога да разбера, ДОКОГА ЩЕ НИ ПОДНАСЯТ тъ-пи-те измишльотини на отка-чени русофоби (има си ги такива даже и в Русия)? Тоя соловей е най-отвратителното същество след навални! Има още 5-6 такива, които още през 2011 година, преди Путин да се кандидатира за нов мандат, още тогава даже го погребваха, но както се вижда, той си е жив и се радва на ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ!!! Кой, кой, ама на Путин ще му излекуват всичко!

93

Анонимен

преди 3 години

Путин и Бойко че живеят поне 1000 години!

92

той

преди 3 години

първи се ваксинира с руската ваксина ,да не би да развива тая болест от ваксината

91

дългият нос на Путин

преди 3 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

90

Анонимен

преди 3 години

До: 89Право казваш, лошо е да се подиграваме на човека и да злорадстваме, че имал Паркинсон.Също така гадно се подиграха и с Адолф Хитлер, фюрера на Третия Райх, който направи "Germany great again!" (не го знам на немски точно, нещо като "Deutschland uber Alles!".И Хитлер е имал Паркинсон, та са го разбрали от архивните кадри!

89

Анонимен

преди 3 години

Много неостроумно заглавие на статия, и то на първа страница.

88

Анонимен

преди 3 години

Бе той Путин и рак на панкреаса да хване пак ще управлява. Или по-точно ще "управлява" неговия двойник. Ако още не са го подменили.

87

Анонимен

преди 3 години

Ми! Нищо му нема. Ще изкара два мандата в мавзолея. Инак ще го тричат.....

86

Mustafa

преди 3 години

Старах го от Ердоган и че се пенсионира серсемина!

85

Анонимен

преди 3 години

Германец, кажи нещо което не се знае, което е нещо ново. Това са известни неща, които не помагат с нищо в лечението... Тогава ще си залужиш шуменското, а сега е изпросено. Няма да отделиш достатъчно допамин.

84

Анонимен

преди 3 години

Добре, нали разбирате, че това е отвратителна статия. Ако човек е болен от нещо, това е преди всичко негов проблем и на семейството му. Дали има разтворено обезболяващо в чашата или водка, няма никакво значение и не е работа на пресата да го мъдри. Важното е да си върши работата. Така или иначе това му е последният мандат и ще трябва да предаде властта ще не ще. Жалко е, защото той направи Русия отново велика, но смъртта е част от живота и рано или късно се случва. Но не е поод за злорадстване.

83

Иван

преди 3 години

Защо тия не пишат за Борката колко е ***, ами се занимават с Путин

82

Анонимен

преди 3 години

със сигурност ще е повече от Байдън начело хаха

81

Хи хи

преди 3 години

Някоя болест-последната надежда на ***.

80

Анонимен

преди 3 години

Путин с паркинсон пак ще е по добре от мумията с деменция дето избраха в Сащ, дето бърка внучка си с умрелия си син

79

Анонимен

преди 3 години

Няма да се оттегля, просто ще се преименова на Путинсон и ще натиска по цял ден копчетата на ядреното куфарче...

78

Германец

преди 3 години

Автоимунни са когато имунната ти система се обръща срещу теб.А сега ми кажи как точно работи имунната ти система срещу теб ако имаш паркинсон? Съвсем други са причините там -- substancia negrа и т.н.Къде да дойда за шуменското? Ако може да не е тъмно обаче.

77

Е?

преди 3 години

Най интересното е, че не намирам статия за изборите в сащ в тази "свободна," медия на първа страница?! Какво става другари либерали?! Хахахахаха

76

Анонимен

преди 3 години

До Германецдоказана е връзката между алцхаймер и употребата на алуминий в хранителната индустрия и готварството