331

Анонимен

преди 3 години

Народен съд за фея! Ако съдът каже не, то наридаааа! Народа ще каже ДА!

330

Анонимен

преди 3 години

А битивито да ги разобличи си е направо новина! Как бързо чеха- келнер обърна палачинката!

329

Анонимен

преди 3 години

Нали за тия се бори Христо Иванов и дневника? Това са типовете дето промотират! Жалка работа! Най- обикновени пладнешки крадци!

328

Анонимен

преди 3 години

Аз попринцъп съм против благотворително истта, ама фея са много Гадни!

327

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да им направят. Всичко е законно. В Наказателния кодекс няма точка...Съдът не, но народът Да! Все някой ще им публикува с адресите и ще има съд... Ама НАААРОИООООДЕЕЕЕН (и тука трябва някаква надъхваща музика)

326

Анонимен

преди 3 години

Могъл-взел. Бай ***.

325

Анонимен

преди 3 години

И стотинка недавам на разни сороскиНПОта

324

Анонимен

преди 3 години

Като се дарява, трябва да е за нещо конкретно, а не така - на ви тия пари да спасите животните. Тази фондация не мисля че се различава много от телефонните измамници.Хора не си давайте парите просто ей така!

323

Анонимен

преди 3 години

Тези нагли момченца направиха така, че човек НИКОГА да не прави дарение по този начин! Но...други хитри младежи ще намислят друг начин:)))

322

Анонимен

преди 3 години

"Другарю, само на дрът комунист може да му хрумне да си държи парите в отключени чекмеджета,"Герберю, това са му джоб парите на бащицата ти. Оборотните, по новому. Няма шкаф толкова голям, че да му побере плячката от 12 години седесарско избирателно безумие. Което подсказва, че парите са му нейде по офшорките.

321

пияница мистик

преди 3 години

До 345"Нека иТолупа си каже за чекмеджетата и заключения гардероб"===Другарю, само на дрът комунист може да му хрумне да си държи парите в отключени чекмеджета, гардероби, в буркани и под дюшека или да ги слага в куфарчета. Мутрите като Бойко си ги държат в швейцарски банки, по офшорки на името на поставени лица или в руски банки, където е занижен контрола. Не напразно Дянков каза, че агент Гоце (Първанов) е млад милиардер. Не съм чул той да има отключени чекмеджета с евро и кюлчета.

320

Експерт

преди 3 години

Тези момченца от "Най- добрият" сайт за бързи кредити КРЕДИСИМО, чиято реклама се върти по сто пъти на ден във всички медии са се препълнили с парите на балъците и за да не стоят парите им без доходност , решили и създали и фондация .Гадното е , не това че взимат по 80 хил. заплати, а че използват човешките трагедии и милосърдии за да трупат ошще пари.Тъй като у нас съд няма, им пожеавам самите те или близките им да страдат и с парите , които имат да не могат да се излекуват никъде.

319

Анонимен

преди 3 години

Нека иТолупа си каже за чекмеджетата и заключения гардероб

318

IQ 3.14

преди 3 години

в русланд подобни организации могат да задържат по закон до 80 процента от даренията за лични разходи. що и тука да не е така. 1100 човека чакат за бъбреци, нашия си е дал по една операция на месец заплата. дарявайте още

317

Уникални сме!

преди 3 години

Президентът на САЩ взима 30 000 долара месечна заплата, а тоя пич Славчев 45 000 долара!

316

fsdfdsf

преди 3 години

Имали били връзка с фирма, даваща кредити - ясно какви са. А хората са подлъгани.

315

Анонимен

преди 3 години

Никога няма повече да дарявам на фондации! Стига!

314

Анонимен

преди 3 години

зацепваме...каскета зацепва ли .. или още гони кокошките в дупница ... ?

313

Анонимен

преди 3 години

Май никой не зацепва за какво става дума. Сложете на масата следните неща - Фондация, Кредитна организация, Дарения и накрая общото меджу всички, не е Славчо и мижавият му апартамент дето ако не разбрахте не го е купил, а ми общото е Константин Кръстев. Колко от вас са запознати с финасовият инжинеринг като дейност или по - просто казано с прането на пари. Когато имаш бизнес за стотици милиони в случаят от кредити, начина да скриеш от данъци е да ги превъртиш като дарения през различни фондации

312

Анонимен

преди 3 години

Искамм чекмеджетето на ТТиквата .. казвай къде да влизаам ... ?