13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12 Е нали уж нашите са по-добри? Нали се различават от ГЕРБ? Или всички са маскари А?

12

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко години ГЕРБ не влизаха в залата, за да бойкоторат родината, както пише един преди мен. Толкова ли ви е къса паметта?

11

Работник

преди 3 години

Ако аз отида на работа и не си чукна картона за присъствие, после и да работя , няма да ми платят , защото не се водя на работа ! А дупетатите -комунисти и турци, не се регистрират изобщо , а получават заплата , без да са в залата ????? Кой раздава заплати за несвършена работа ???? Защо плащаме , хораааааа ! ѝЗа какво плащаме , за саботиране на бъдещето на родината ли ???????????????????????????????????

10

Бачкай Бачкай

преди 3 години

Минават иси заминават

9

Биричет

преди 3 години

До БрътчетОткъде знаеш, че в момента е на работа?Ами ако е втора смяна, ако е в отпуск, ако е болничен, ако е безработен?!

8

Брътчет

преди 3 години

До Анонимен като те гледам, че в работно време може да коментираш и се ровиш из сайтовете и ти не си оплакване.. нейсе важното е муабет да има...

7

Анонимен

преди 3 години

Бац ще им подари кюлчета злато с неговия портрет.Атанас Атанасов от ДСБ го каза,че на кюлчетата е изобразенТой.Кюлчетата са част от лимитирана серия,за раздаване на приближени.

6

Анонимен

преди 3 години

Чак льо монд се питат, къде е пеевски?

5

Анонимен

преди 3 години

А на тези защо им се плаща заплата когато не си вършат работата.Аз ако отида на работа и само стоя с ръце в джобовете, да гледам тъпо и да се карам с шефа нали знаете точно колко време ще ме търпят преди да ми бият шута по нанадолнището.Аз не искам да знам кой управлява, кой е опозиция и тн.. дори и имената им не искам да знам. Искам да знам, че който и да е в парламента, работи за България и хората в нея, а не за тясно политически цели. Искам да има програми и политики, а не почиващи политици

4

Анонимен

преди 3 години

Ха, отцепниците явно ще се търгуват скъпо, сега им е паднало да понапълнят джобовете и да изпразнят чекмеджето на баце.

3

1

преди 3 години

В Британския парламент депутатите могат да участват онлайн в заседанията.Явно в България Парламента не може или не иска да прилага нужните мерки, за да може да работи.А БСП, които ревяха за извънредно заседание в средата на парламентарната вакация, сега не мога т да ги накарат да влязат в зала по време на редовния парламентарен сезон. Също така, реално се вижда с кой играе ДПС.

2

и те така

преди 3 години

бсп + дпс = вечна любов !

1

Анонимен

преди 3 години

Какво пречи карантинираните да гласуват онлайн?На училище-може онлайн,а в НС-не,да му се не види.В сащ на изборите гласува жена на 200 години по пощата.