23

С швейцарско гражд.

преди 3 години

не значи швейцарец.Кой швейцарец ще иде да живее в Созопол зимата?Но ако е истински швейцарец пак не е чуждно, че се е сбил. Швейцарците през Средновековието са били най-страховитите наемни войници. Който крал е можел да си позволи швейцарската войска е разгромявал комшията.Поради това, и до ден днешен, швейцарската гвардия пази папата.

22

men

преди 3 години

фул кевити сърч да му направите както правят на българите в швейцария.

21

4epa

преди 3 години

ШВЕИЦАРЕЦ- ШИПТАРЕЦ !!!!!!!!!!!!!!

20

ЦИНИК

преди 3 години

Начи язе винаги носа нож у мене от съм дживотновъд и ми тряаа.Ко някой дой ми удари един два туката прау съм го надупчил . Ич ни *** интересе къф е. Ходете въоръжени бря.

19

анонимен

преди 3 години

"по данни на пострадалия" ? - чист донос ...

18

Анонимен

преди 3 години

Намерил с кого да се бие -дядо на 71 г.. Що с мене не опита?----Сигурно е некой джанго, те са бъзливци.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОще по югославско време са ходили да работят там, а след това мигрират на големи вълни през 90-те, и сега са поне 300-400 хиляди.

16

Анонимен

преди 3 години

Данъците на имотите трябва да се вдигнат (апетитни места)В близост на населеното място да се изгради паркинг и всички коли тамСлед пет години не плащане на данъка имота да става общинскиред и дисциплина

15

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми подсказва, че ще е от тези новите швейцарци. По паспорт. Виждал съм подобни в Банско. А са шиптъри по ДНК.

14

глас от тъдява

преди 3 години

Браво , човекът е успял да се интегрира към местните нрави и обичаи, не като афганците из Европа, дето 3 поколения по-късно не успяват.

13

Зозо

преди 3 години

еее доживяхме швейцарците да станата българи! Отдавна съм предрекъл ръкопашния бой за паркомясто, особено в София, ще става все по-обичайна част от ежедневието ни

12

Анонимен

преди 3 години

Значи успешно сме го интегрирали.

11

Хайде, хайде

преди 3 години

Този е толкова швейцарец, колкото и Асен някой си е българин в Германия. Просто списвачите така е не се научиха да пишат политколектното "Мъж с швейцарско гражданство или субект с българско гражданство". Ние другото си го знаем.

10

ебреее

преди 3 години

До Анонимен 4''Тоя сигурно е с ефективна присъда в Швейцария , че е заключил дъщеря си в мазата 30 години''-ТОВА ЩЕ Е МАЛКО ТРУДНО, на 47 години е ШВЕЙЦАРЕЦЪТ.

9

Анонимен

преди 3 години

тоя швейцарец ми де струва да е швед , паспорта няма значение . Пълно е в Европа с такива швейцарци

8

Анонимен

преди 3 години

Ау, че той по-гaньовски се е държал от нас, бре? Невъзможно! Нали ние бяхме най-големите гaньовци? Как така! Да не се окаже, че не сме най, а че другите и те били същите, че даже и повече гaньовци?

7

Прокълната държава

преди 3 години

В Перник мутра-сектант 2 месеца изтезава хора,а полицията така и не пристигна тоест отиде при сектанта да му проси гуми!

6

Анонимен

преди 3 години

Каквито ще да са по произход и гражданство, щом стъпят в територията на беззаконието късат синджира и стават същите *** като местните бабаити.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** швайц не знае ли, че тук на паркоместа се спира само ако си спечелил престрелка. Извадил е късмет

4

Анонимен

преди 3 години

Много изнагляха чужденците нещо напоследък. За такива извратеняци само бой и да им се отнема всичко . После да си ходят пеша от където са дошли!Тоя сигурно е с ефективна присъда в Швейцария , че е заключил дъщеря си в мазата 30 години и е избягал тук, че няма нито полиция нито съд!Затова трябва да играе сопата и да си научат мястото!