214

Анонимен

преди 3 години

До3БСП влязоха в коалиция с коронавируса и се борят срещу мерките, за да ни е зле.Факт.Защо саботирате мерките?Какво ви правеше Мутафчийски?Нито е член на правителството,нито отказва лечение на червените кхмери като Нинова.Безотговорни сте по традиция.Срам ме е ,че сте жители на страната Прави са македонците. Държите се като номади .

213

До 214

преди 3 години

Как ще слага маска на снимката, като снимки се слагат произволно от журналиста.Това да не е личен профил

212

Анонимен

преди 3 години

Натоварването намаля, защото увеличиха броя на леглата.Така че там резервът не е много голям.Трябва да се наблегне на мерките Така и така няма да угодим на черепоидите,

211

Анонимен

преди 3 години

смърт за ковида, свобода за народа!

210

Лилияна

преди 3 години

Достоен и честен мъж, спазва всички закони и стотинка не е откраднал. Нека с учим от него и да спазваме правилата.

209

Ако упраеляващите ги

преди 3 години

Лекува моето пра-старо джипи от вкъщи по телефона ,А те се превиват вкъщи и задушават без никой да им обърне внимание бая ще се замислят ....

208

некъдърни сте бе !

преди 3 години

Или умишлено го правите ! Децата не трябваше да учат присъствено ! Дискотеките трябваше жестоко да се контролират ! Сега ресторантите трябва жестоко да се контролират ,разни уж ,,кафета,, в които се събират само хлапетии без маски и безконтролно се мешат и заразяват...Може да изкарате полицията да гони шофьорите не можете да ги пратите по заведенията и прочие и това трябва нон стоп да се следи, а не през пет дена и всички да знаят ,че ще има проверка !

207

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е подкупен един менистър и един депутат в света не е ум рял.

206

Анонимен

преди 3 години

Хората не се интересуват от вируси и пандемии. Това е истината, на някой не им харесва.

205

Анонимен

преди 3 години

Докато вие сте на власт няма никакъв смисъл от каквито и да е мерки, щото вие, богопомазаните, все сте над тях.

204

Анонимен

преди 3 години

Дончев ако беше сложил маска на снимката щеше да направи по добро впечатление и да бъде по убедителен но пропусна тази златна възможност. Не му е за пръв път. Новия здравен министър се представя винаги много добре и е компетентен но може би само той в целия кабинет, другите много ме дразнят особено социалната, от нейните дела герб ще бере горчиви плодове но на тях акъл не може да им се даде те едно си знаят едно си баят. Една лястовица пролет не прави.

203

Анонимен

преди 3 години

НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ ЗАПОВЕД И ГЛОБИ.БЪЛГАРИНА НЯМА САМОСЪЗНАНИЕ,ТА,АКО РАЗЧИТАТЕ НА БЪЛГАРИНА ДА Е ОТГОВОРЕН КЪМ ДРУГИТЕ ЕЙ ТАКА ПО СЪВЕСТ-ЗАТРИХТЕ НИ КАТО ДЪРЖАВА.

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ВЪВЕДЕТЕ ДИСТАНЦИЯ ТЯ НЕ СТРУВА ПАРИ НО ОБЯСНЕТЕ НА ХОРАТА ЗАЩО ДА Я СПАЗВАТ

201

Анонимен

преди 3 години

До КоБи20 Да ти се връща с обич от твойта тъща.

200

Анонимен

преди 3 години

До Гуфу 200Моля? Само хора без работа могат да се самоизолират! Ако джипито ти каже по телефона да не му се вясваш преди да си направил тест, цялата ти розова представа за действителността оттича в канала. Много хубавко ги представяш нещата, ама не сме всички Нинова! Има паралелни реалности в нашата мила родина. ..Между другото имаше тези дни една статия, в която се разказваха приключения с ковид и липсващите обещани тестове за децата. Намери я и я прочети.

199

Анонимен

преди 3 години

До ИванМи нали от някъде трябва да се събират пари да се дават на богатите пенсионери с и без друго големите пенсии, че и работят на всичкото отгоре ама няма как хора на властта са това, началници са били не може да не им се даде за изборите нали има балами да плащат по сто лева на тест че то голям прогрес, ми то има баламурници и на изборите и така се въртим в един порочен либерално демократичен кръг за блага но само за половината страна а другата половина чума я тресна съжалявам за израза.

198

Анонимен

преди 3 години

Виж какво, момченце, не ми се оправдавай с хората като слаб ,ученик, какъвто най-вероятно си и бил. Като сте наложили мерки, ще си контролирате спазването им. За това ви плащаме и все още ви търпим, не ми минавай с изтъркани номера да теслемиш собствената си отговорност на хората! Не те ли е срам? Ама то вярно - ти и шайката срама нямате!

197

202 ГУФУ,

преди 3 години

Мой колега се тества понеделник и резултата му излезе сряда. Както дойде.На мен ми е все тая,минахме - аз, домочадието, дори брат ми. Вече сме живи и здрави. Грип Б февруари изкарахме по-зле.айде, живи и здрави всички и най-важното - непозволявайте на разни малоумци да ви плашат, не се панирайте, панираният мозък става само за ядене.

196

Анонимен

преди 3 години

До Гуфу нещо много настояват да правят тестове ми щом си минал карантината какви тестове та патили бе това е извън всякаква логика ако човек не е болен и е на домашно лечение.

195

Анонимен

преди 3 години

До ГуфуАми извадил си късмет. Явно за някои хора работят, а за други не. Това, че при теб е било така, не оправдава бездействието при другите случаи!