14

Трол

преди 3 години

До ???А какво пречи болничния да се връчи на работодателя също по електронен път?

13

???

преди 3 години

Кунчев: ...възможност за електронно връчване на болничните листове по електронен път. .... Това ще отпуши процеса и личните лекари ще могат да виждат, че хората са под карантина и да им издават болнични листовеСлед като личния лекар връчи болничния лист електронно на човека под карантина, каквото и да означава това, този болничен в срок от два дни от датата на издаването му трябва да бъде представен на работодателя. Това как ще стане - като наруши карантината ли?

12

Анонимен

преди 3 години

Кунчев: Сега прехвърлихме 20 души от Националния център по обществено здраве и анализи в помощ на РЗИ-------Я! Имало някакъв Национален център по обществено здраве и анализи... Колко ли чиновници там си клатят краката и папкат тлъсти заплати и бонуси... И колко ли още центрове, агенции, комисии и прочие чиновнически кърлежи има. Я всички по ред на номерата да отиват в РЗИ и да се включват в работата! Утопия, разбира се.

11

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7На Кантарджиев докторската дисертация е на тема:"Имулнологични методи за диагностика на системната кандидоза

10

тука е така

преди 3 години

"Създадена е организация, която вършеше работа до преди месец, когато започна да се увеличава броят..."Превод в ефир: Създадена е организация, която си бездейства прекрасно докато няма работа, но като стане така, че да трябва и да се работи, се проваля.

9

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Има защитена дисертация за научна степен "Доктор" на тема:"Проучвания върху епидемиологията на най-разпространените предавани с кърлежи инфекции в България".Кантарджиев е назначил комисията за защитата. И той е в комисията. И също е ДМН!

8

Абе

преди 3 години

Господин реалист!Собствения ти народ не вярва че има такъв вирус.Искаше да ходи на почивка,на море,до Гърция,на планина!Иска барове и дискотеки,иска мерцедеси!Да лежи и да живее от далавери и гешефти!Но както се казва има видов ден!Сега ще мре от собствената си глупост!

7

Анонимен

преди 3 години

Кунчо цял живот е бил на държавната хранилка. Интересно ми е да разбера по какво е доцент защото чета че нито един пациент не е прегледал през живота си.А а това ме навежда на мисълта че не е доцент по медицина та питам по какво.

6

РЕАЛИСТ

преди 3 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КЪДЕ СПАХТЕ 6 МЕСЕЦА...ТОВА НЕ Е БЕЗОТГОВОРНОСТ А ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД...

5

Гоги наебиги

преди 3 години

Нормално да недостига персонал.Харчат си обещаните и недадени пари от *** Бойко ,за тези които бяха на пъпва линия на предишната карантина.Писна им на хората да се заразяват за тоя дето дyха,и да подлагат на риск семействата си за мерси и голи обещания ,за повишаване на заплатите.В България има пари само за асвалт и нощни шкафчета.

4

да,да ама не

преди 3 години

Aбcoлютeн фaрc бeшe издухвaнeтo нa Пeнчeв oт мяcтoтo му! Причинитe нямaт нищo oбщo c oбявeнoтo прeд нoвинaритe! Имaшe тeч нa инфoрмaция oтнocнo здвaвния cтaтуc нa някoи хoрa и нecпaзвaнeтo нa кaрaнтинa зaрaди КOВИД! В тoвa oтнoшeниe нaй-oчeбoдящия примeр дaдe гeн.;прoф.;д-р Мутaфчийcки, кoйтo нaпрoлeт ce върнa oт ceвeрнa Итaлия и oщe нa cлeдвaщия дeн цъфнa в зaлaтa нa Миниcтeрcкия cъвeт! A трябвaшe дa e кaрaнтинирaн зa 14 дни кaктo вcички приcтигaщи oттaм!

3

Д

преди 3 години

Олио да ви попари всичките

2

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезна мъпета в мундир, д-р Майтапчийски. Да не пропадна в тъмната хралупа, докато е преглеждал някой си

1

шефът на НОЩ

преди 3 години

... нещо не се е обаждал, показвал наскоро. Що така?