135

Анонимен

преди 3 години

айдеее мангърите напъплиха форума :)

134

Анонимен

преди 3 години

Мани ги зелените коридори. Затваряй училищата!

133

Анонимен

преди 3 години

И да се въведат крути мерки и бройките на положителните тестове спаднат в което се съмнявам но после пак ще се покачат. Ако не се създава траен имунитет то тогава това е един безкраен порочен кръг както всичко в либералната демокрация се върти но нищо не може да се реши. Ако не се създава траен имунитет ваксината няма да помогне но трябват противоепидемиологични мерки и помощ за болните хора а не да ограничавате здравите. Вируса сам ще се ограничи след време. Тестването на хора е безсмислено..

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен БЕЗ МАСКАПрав си искаме коридор за тези които не искаме да ходим до магазина и институциите с маски но сме съвестни хора и спазваме правилата, направете нещо и за нас дайте ни коридор и ще видите колко много хора сме това но по добре не ни отнемайте безкрайно права. Прекалено доносничество и следене стана по форумите по моловите и етсетера.

131

хората

преди 3 години

До Анонимен "ограничавате правата на хората!" вместо да ограничават вируса за по лесно ограничават хората което е напълно погрешно и ги кара да се съмняват във всичко, вместо да се успокояват че някой взема противоепидемиологични мерки те гледат да пречат на работещите хора и мислят само за пенсионерите но това привидно е така ми да бяха им въвели на тях вечерен час че поне малко да се спрат да брицат и да ги помолят поне да спазват дистанция и хора спрете се с това постоянно говорене и то вреди

130

Анонимен

преди 3 години

До БОКО прав си да ти се оплача мислех още от по преди но под мене едни с врачанска регистрация ми сториха разни добринки в кавички.

129

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,ето една ДИВОТИЯ,характерна само за нашата територия:ВЧЕРА въпросния "здравен министър" се изцепи:-"Ангелов: Навлизаме в изключително сериозна фаза на епидемията!"ДНЕСКА се оказва,че някакси не сме били в "изключително сериозна фаза",щом съсловието на ЗДРАВНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТХВЪРЛЯ това твърдение и щуравите "мерки"...Та възниква въпроса:-КОЙ НЕ Е В ЧАС?..-НАРОЧЕНИЯ за "здравен министър" на ИЗМИСЛЕНОТО "правителство" на Б. Тиквата,или..медицинските специалисти?!?!

128

Анонимен

преди 3 години

До ВасилкаКукумицините, како, нямат толкова пари, че да висят по цл ден в магазините !

127

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,аз се бъзикам с такива като "Фасилка",но тоя "старчески коридор" наистина е една глупотевина.Първо, според Конституцията, е НЕДОПУСТИМА каквато и да е дискриминация,основана на..И НА ВЪЗРАСТТА!С тая измишльотина на счетоводителя-"здравен министър" /защото точно той я въведе за пръв път/ се ДИСКРИМИНИРАТ хората.Глупотевина е,но и такива ФАШИЗОИДНИКРЯСЪЦИ ,като тоя на "Василка" ,са не по-малкаидиотия.Всичките проблеми идват от НЕКАДЪРНОСТТА,СЛУГИНАЖА и ПРОСТОТИЯТА на "управляващ

126

ПроСоТо

преди 3 години

така..Опит 3:-До "Василка":-Драга,сложи си ръка на сърцето /ако го имаш де..Обикновено е зад гръдната кост/ и кажи:-Когато ТИ надхвърлиш 65 доброволно ли ше идеш във въпросния желан от теб "концлагер за дъртаци",или ще чакаш санитарите?

125

ПроСоТо

преди 3 години

проба,проба,123..

124

ПроСоТо

преди 3 години

До ВасилкаВасилке,голема симпатяга си!!!Обаче я си тури ръка на сърцето /ако го имаш де,обикновено е зад гръдната кост../,каква песен ще запееш,когато надхвърлиш 65?-Доброволно ли ша са набуташ в "концлагер",или ше чакаш санитарето?

123

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ГЕНОЦИД ПЛАНИРАН ОТ ЕЛИТИТЕ САтанисти!!! Разберете, ще продължи докато остане "ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД" т.е. топ слугите Им.Но ЖИВ Е НАШИЯТ ГОСПОД и Е с нас през всичките дни до свършека на този грешен свят!!!! Треперете от него сатанистчета долни................JESUS RULES OVER THE Kings of the Earth! JESUS IS THE KING OF GLORY!!!!

122

наму

преди 3 години

Ти пък нямаш нищо в главата си бе !

121

мерки и теглилки

преди 3 години

До Мерки - хахаАко те е страх, качи се високо в планината да пасеш тревица.

120

а сега де

преди 3 години

Аз само искам да вметна, че т.нар. възрастни и най-вече изкукуригалите бабета, най-редовно ми се качват на вратЪ на опашката в Кауфланд!има ли смисъл да зеленясваме коридора?

119

Мерки - хаха

преди 3 години

Всичко е безсмислено докато имаме децата събрани на едно място. Те са перфектният разпространител. Не го боледуват само го носят вкъщи и после цялото семейство в болница. И тук като на запад пламна точно 1 месец след отварянето на тези бациларници наречени училища и детски градини. Там почват август и септември/октомври пламнаха. Тук почват септември - октомври ноември пламнахме. Толкова ли е трудно да се проумее?

118

Анонимен

преди 3 години

Зелен коридор с обратен ефект. Като се натрупат хората, които вечер се връщат от работа и настане стълпотворение по магазини и каси, ще се опазим от вируса.Някой от "умните глави" не може ли реално да си представи ситуацията, преди да дава "дълбокомудрени" предложения.

117

до117

преди 3 години

Не е добре да, но ако беше Нинова, щеше да видиш и по-неадекватно :-) . Видяхме ги как се оправиха другарите с другите кризи - спасиха най-близките свои хора а останлите го отнесоха.

116

Анонимен

преди 3 години

До само в БГАми по принцип хората трябва да разчитат на себе си. Изключенията са само войни и проблеми, които засягат абсолютно всички хора. Но всъщност и Чернобил, и Виденовата зима бяга такива неща и по-важното, властите не само не се погрижиха за хората, те причиниха тези два проблема.