19

Анонимен

преди 3 години

С всеки следващ ден БСП стават все по-противни.Просто са толкова прозрачни в драпането си за власт, че вече не се усещат.И всичките им напъни да докажат колко са можещи и знаещи са смешни.Не стига, че като БКП сринаха икономиката до 89та.Не стига, че найпропадналите правителства - на Луканов , на Виденов и на Станишев бяха техни.Не стига, че Румен Гечев при Виденов докара долара за 3000 лева, ами и сега се натиска да дава акъл и да коментира бюджета.СКРИЙТЕСЕБЕ!!

18

Анонимен

преди 3 години

А Десита си я вземи обратно... На Радко няма да му трябва, когато се върне в Хасково... Той затова се и ожени, за да си излъска имиджа. Уж обичал секретарката и си зарязал децата заради истинската любов! КАКЪВ МЪЖ!! Кошмар за всички жени... Лицемери!

17

Анонимен

преди 3 години

"БСП през цялото време говорили срещу оперативния щаб, имали съмнения за коронакризата - не сме имали такива изявления"--------Там ви е грешката.Трябваше да имате.Присъединявайки се към общия хор на ***, губите лице.

16

До 17

преди 3 години

Много заблуден си брат! Крум Зарков например е син на Ана Заркова, която е дъщеря на генерал от ДС. Останалите младежи, перспективни са със същия произход... Там случайни и непроверени няма...

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко е по-голям комунист и дикататор от всички управлявали досега България,в БСП са образовани хора,хора специалисти и професионалисти,,интелигентни хора,млади хора и Нинова никога не е била част от БКП,за разлика от стискащия си книжката от БКП - Борисов!

14

Анонимен

преди 3 години

Ако не съберем гласовете си в опозиция и гласуваме масово за БСП или за твърди противници на герберите и не контролирате изборите за нарушения,купуване на хора,партии,депутати, ще унищожат всякаква останала опозиция и ЩЕ ВИ СМАЧКАТ ОКОНЧАТЕЛНО като население и държава!Отцепниците от БСП имат свързани икономически интереси с герберите,затова ги отстраниха от БСП и те се обединиха с Радев и Цветанов и ще бъдат патерица на ГЕРБ!Не гласувайте за партии,които са купени от ГЕРБ или са в коалиция!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Хора, Бойко и неговата банда ограбват народа,напълнха гробищата с мъртъвци , разболяват хора,ограбват страната до кокал и теглят огромни заеми,които поколенията в България ще плащат,заплашват и притискат хора,рекетират и отнемат бизнеси,следят хората които са против тях и ги съсипват,уволняват от работа и ги унищожават,цели семейства си отидоха от този свят,манипулират ,а не печелят избориДокога?Ако не съберем гласовете си в опозиция и гласуваме масово за БСП или твърди противници на герберит

12

Анонимен

преди 3 години

Пак Боко виновен!?Тия добре ли са?

11

U2

преди 3 години

Има отцепници,обаче отлив нямало!???Ей това може да го каже само някоя червена кратуна...

10

Анонимен

преди 3 години

Стиииига, бе сте ревали!Има ли друга партия, коато непрекъснато да занимава държавата и населението проблемите си? Няма такава.Тия са като ощипани девственици.Вечно някой им е виновен. Вечно реванье и простотии. И колкото повече време минав толкова повече стържат дъното.И може ли на такава сбирщина да повериш държавата? Трябва да сме ненормални да ги изберем.

9

нЕкой

преди 3 години

На к*омунисти нЕмам вЕра. Каквото и да говорят. Докато не гк забранят със закон, все така ще страда държавата и света като цяло

8

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

За *** е немислимо някой да постъпи по съвест и морал... - за тях това е платено...

7

Анонимен

преди 3 години

Не става на бунището.Като умрат Н-стотин човека трябва да се погребат.Не става и в Софийските гробища.Ще ги разкарват с камиони, където има място или като в Ню Йорк ще копат някъде,Ама къде?

6

Анонимен

преди 3 години

С Корнито начело ,отивате на бунището другарю.

5

Анонимен

преди 3 години

Тези наистина ли си мислят, че някой нормален човек прави разлика между ГЕРБ и БСП?И трите големи партии са в законодателната власт,Еднакви мошеници са и масата хора затова не гласуваме.

4

Анонимен

преди 3 години

Симов ти ходи ли с голата си кратуна на свиждане на ПКрушовицкаП Нинова? Ще я бъде ли, или ще трябва да си избирате още по проста п...а например ти за шеф?

3

Анонимен

преди 3 години

Не само кворум, но и друго ще правят.Дадеш ли си д-то под наем, нищо добро не ги чака.

2

Кика

преди 3 години

Много важно че няма да подкрепят бюджета, те каква ли са подкрепили, само крадците подкрепят

1

Анонимен

преди 3 години

Държите ги гладни.После:Що избятаха?