11

комунизъм в действие

преди 3 години

Всички да сме еднакво прости и да няма личности. Да има за всички но не за всеки...

10

Бойковата България

преди 3 години

До Имаме еднаСтрана на предатели! Но вируса не можете да го предадете а той вас ще предаде!

9

До 8

преди 3 години

,, експертно правителство,,Т е. тотална безотговорност.И кой ти е фаворит ? Мангъров?.Детето на активните борци против ,, фашизма,, и капитализма?

8

Анонимен

преди 3 години

До 7Ремдедивирът не е проучен за безопасност.Плазмата и тя не е безопасна.Властниците, ако не се научат да се предпазват, ще се разболеят един по един.Лошото е,че болестта може да ги удари в главата и да ни съсипят с глупости.

7

Анонимен

преди 3 години

Борисов в ступор, примрял е от страх за драгоценното си АЗ.Този човек не може да ръководи адекватно държавата през тази криза.Единствен шанс е експертно правителство, НОБЪЛГАРИНЪТ Е КАТО БОЙКО БОРИСОВ.

6

Анонимен

преди 3 години

През лятото ни спаси UV на слънцето, но през зимата особено като падне сняг, абсурд да се дезинфекцира сама средата чрез слънцето.Всеки пропуснат ден на изолация качва жертвите и продължителността на агонията и ще умират деца.За плужаците на власт ще правят Ремдесивир, докато не се алергизират към него, след което и те ще умират освен, ако не започнат хайки да източват плазма от преболедувалите и да лекуват с нея партийните величия.Ще намират разни хора с източена кръв на пролет по деретата.

5

Анонимен

преди 3 години

Всъщност оцелява в нежива среда 28 дни.В момента вирусът се трупа на обществените места.

4

Анонимен

преди 3 години

Дали осъзнавате, че ще имаме проблеми и с погребването на умрелите?Дали осъзнавате, че след 3 месеца всеки преболедувал може отново да се зарази?Дали осъзнавате, че дезинфекцията на публични места е 0, а този вирус оцелява над 10 дни в нежива среда?

3

Имаме една

преди 3 години

Разпарчадисана държава главно поради липсата на гражданска съвест, политическа порядъчност и обикновен човешки морал.

2

Анонимен

преди 3 години

Да се затворят училищата, но в начален курс да бъдат във ваканция, а не онлайн. Учителите да си вземат отпуска, ако нямат платена - неплатена.

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се затворят училищата!