13

Анонимен

преди 3 години

По-малко от 1% от всички приложеия имат някакъв смисъл всичко останало е ИЗМАМА.Рекламки, врътки и т.н., за едните кинти иде реч ако не се сещатИ, БАЛЪЦИ.Ако стадото човеци не са толкова прости ITтата щяха да си ядът месата от гладама нейсе.........

12

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета !!!!П.П. А кашлицата е толкова характерна че бих я разпознал през 9 планини.То всъщност веднъж като я чуеш и се запомня за цял живот.Работата е там че в Бг още не съм чул тази кашлица а е пълно с болни.Виж в САЩ са навсякъде.

11

Анонимен 1

преди 3 години

В Англия подобно приложение беше пуснато преди месеци....

10

Чичо

преди 3 години

Това вече са пълни глупотевини!

9

Анонимен

преди 3 години

Аз исках приложение което разпознава гербери, ама после се сетих, че един достъп до криминалните досиета на МВР би имал същата функция

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Така хората с по леки симптоми като слаба кашлица и пресипнал глас ще бъдат по внимателни да не разпространяват заразата."А хората с пресипнал глас от ... всичко останало и слаба кашлица, защото знам ли ... СТАНА ПОД 10 ГРАДУСА НАВЪНКА ? Всички ли са с корона? Ей сега ще има 400-500 000 болни от всичко друго в един момент. Всички ли ще са отчетене, че са с Ковид? Тъипия алгоритъм ще каже, че всчики са заразени и умират.

7

Анонимен

преди 3 години

До 2Честно казано, аз ще кашлям като ненормален половин час, послед ще стоя покрай спирки и прочие, само да отчете, че някой е болен :)

6

Анонимен

преди 3 години

Алгоритъмът е *** статистика.Ако някой се окаже болен, то отчита, че ако си бил в близост до него, имаш 20% шанс и ти да си заразен. Работата е, че дали си бил на 20 санта или на 20 метра, понякога не е сигурно. Другата работа е, че дали си бил с макса или не, пак не е сигурно. Не е сигурно и какво ти е здравословното състояине. Да, меже и да си бил в контакт, но да не си преносител. И изведнъж за по-сигурно, казва - всички са болни!

5

не мога да спра

преди 3 години

хаххахаханха хахаххахаха хахаххаахайа хахаххахахаха хахахайййа хахаххаах

4

Анонимен

преди 3 години

Дано се появи по скоро. Така хората с по леки симптоми като слаба кашлица и пресипнал глас ще бъдат по внимателни да не разпространяват заразата. Но има и човешки коронавируси които също предизвикват мутации на гласа и кашлица. Да не стане така, че всички с настинка да ги пишат с китайската кашлица.

3

Анонимен

преди 3 години

Тука вече мощно смемям посоката на наклона на относителната теория на висенето. Тази новина е недостижима, мале, мале

2

Анонимен

преди 3 години

Колко дълго преди някой да злоупотреби,научавайки се да кашля и задъхва както трябва по телефона?

1

Анонимен

преди 3 години

А също и автоматично ще праща СМС до властите, ако нарушиш карантината ...