40

Beodun

преди 3 години

Биден получава 200К гласове в 4 сутринта , Тръмп получава 0, статистически това е невъзможноДемокатите не допускат хора да наблюдават броенето на гласове, дори заключват вратите при издадена съдебна заповед за наблюдениеМъртви хора гласували за Биден.Гласове получени на 4ти Ноември се вписват с дата 3ти ноември в демокраски щати.Хора работещи за броенето на гласовете им е казвано да отиват с гласуващия в будката за да са сигурни за кои ще гласува.Има още но нямам повече символа

39

Анонимен

преди 3 години

Има ли още някой да вярва на тези фокусници от ОССЕ, които "откриха" нередности на президентските избори в Беларус без да изпратят наблюдатели на място?

38

Пилат Понтийски

преди 3 години

Измами в изборите са български патент. Лукашенко беше възпреимлив и перфекционира процедурата. А американците са консервативни, не могат толкова бързо да реагират на новите изборни технологии и се очаква чак при следващите избори да се справят с тази материя.

37

БРЦК

преди 3 години

Мумията байдън е същия като нашата тиква . Разликата е в изкуфяването.

36

Анонимен

преди 3 години

306, ама друг път.

35

Траурна агенция Джо

преди 3 години

Ако се забавят още малко с резултатите, Байдън може и да не ги дочака...

34

УМЕН

преди 3 години

То и в Костинброд нямаше измами. Ама иначе при "злият" Лукашнеко и да няма пак има, щото не е от наште

33

Анонимен

преди 3 години

Още вчера, когато Путин стана природозащитник и заповяда на колхозниците да спрат вредните емисии, разбрах че Байдън е спечелил и то с много, а Путин се е примирил, защото ако беше спорен резултата кой знае какви опорки щяха да летят от Москва към тъпитe им агенти в САЩ и по света.

32

Поп Грую

преди 3 години

Лукашенко не признава легитимността на изборите в сащ...

31

Анонимен

преди 3 години

Измама има, но от страна на Тръмп който прекъсна броенето и забави цялата процедура. Резултата е разгром за Тръмп губи още 2 щата Пенсилвания и Джорджия. Така че Байдън има 306 електорални единици а Тръмп 219.

30

Анонимен

преди 3 години

Числеността на екипа на Михаел Георг Линк била 40 души и той си позволява да твърди, че нямало нито едно нарушение в 50-те щати?!

29

Рушофилски трол

преди 3 години

Кви турци иПомаци.........статията е за САЩ.

28

Мъртви душИ

преди 3 години

турска мафия в България върши същото. Вписва отдавна мъртви хора за гласували и така законно подменя вота на законните гласоподаватели българи.Това не е от вчера.Продължава вече 30 години.Резонният въпрос е защо и докога ще продължава това безнаказано.

27

По изборите

преди 3 години

в България от турция идваха чували с бюлетини от т. нар. изселници, които бяха параван за подмяна на вота на българите. Що за секция е тази, която праща 13 000 бюлетини и то само за турски кандидати от дпс?Как са гласували 18 човека за минута законно? Това е ЗАКОННА ИЗМАМА с гласоподаватели, които биват вписвани и регистрирани че са гласували законно.

26

Практически

преди 3 години

гласове могат да се подменят.дпс има лиценз за тази дейност.Правят го успешно вече 30 години и подменят вота на българите.Бил съм в секция много пъти и знам, че няма как да гласуват повече от 720 гласоподаватели. Ако са повече, това значи, че на 20 секунди някой е гласувал, което е практически НЕВЪЗМОЖНО да са гласували ЗАКОННО. Проста математика, 12 часа по 60 минути изборен ден са 720 минути.Лошото е, че все-още законът позволява на дпс да си разиграва коня с гласовете от турция.

25

Що реват мурзилките?

преди 3 години

наблюдадели-застъпници на Тръмп и републиканската партия са бяха изгонени с полиция от стаите за преброяване и вписване на резултати.....Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за дъртия комунист Байдън, "учиндолеца от Село Тодорово", истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти,

24

Анонимен

преди 3 години

С гласуването по пощата се купуват гласове!Малко ли са наркоманите и прошляците които за 20долара са готови да подпишат и документ с които продават майка си и баща си ,камо ли някакви си бюлетини за избор на президент.

23

Анонимен

преди 3 години

САЩ са огромна държава ,а международните наблюдатели са 40човека!!!Как могат да гарантират ,че във всички изборни секции няма нарушения?

22

Додо

преди 3 години

Незнам дали е умишлено или неволно, но тази статия е христоматийна дефиниция за Фейк Нюз! Десетки наблюдадели-застъпници на Тръмп и републиканската партия са бяха изгонени с полиция от стаите за преброяване и вписване на резултати в Детройт, MI и Милуоуки, WI. Има го записано и на видеа, и десетки свидетели има. Лично гледах видео как един полицай с африкански произход гони две застъпнички на Тръмп от стаята за преброяване с думите "заради ограниченията за коронавирус ви нареждам да напуснете"

21

Патриот

преди 3 години

Ощбо взето 2020 америка стана тотално майтапа на света 50% от сайтовете за майтапи и меме се крепяха само на ставащото ,там!Оранжевия поне осигури бая матрял за базик и гаргара на хората по света!Посмяхме се сега този извратеняк педофил Байдън и мафията зад него дойдат ,да не ни се стъжни !Войни и провокации на прага ни не ми хареасва това!