8

Така така

преди 3 години

За да няма злоупотреби (?!??!?) с болнични, дай да махнем болничните. Оправия по български - *** главата за да не никне косата. Ами ако нямате доверие на лекарите - не знам. В някой цивилизовани държави това е решено - ако си болен само се обаждаш. Имаш право на определени дни (~30/година) и не занимаваш лекарите с болнични за настинка. И никой не злоупотребява.

7

ИСТИНАТА

преди 3 години

Има ли НЕЩО КОЕТО ДА НЕ Е В ХАОС с COVID В БЪЛГАРИЯ.ОСВЕН ЧЕ БАЦЕ Е В БУНКЕР А КАКА *** Е В ВМА.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами като се тествате, така ще е. Една позната уфсъ се беше тествала и ме беше посочила контактен. Аууу, колко зор да отиде и писмено да даде клетвена декларация че не съм.Лично до тук два пъти съм отказвал тест. Сега виждам и колко проблеми съм си спестил.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 Ако тестът се окаже отрицателен Как личният лекар да издава болничен за предполагаема диагноза

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Вината не е на сегашния министър. Патриотите и Велев предизвикаха каша в болничните и ТЕЛК още преди година. Където се намесят работодателите и патриотарите, следват много неприятности, бъркотии и накрая ощетени са хората.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Промениха издаването на болнични заради Велев, забрави ли?Въведоха някакви други правила, щото имало злоупотреба с болничните.Последните години заради Велев и сие ГЕРБ унищожи много установени правила, отне всички права на работещите.Там, където се намеси Велев, следват много неприятности за хората.

2

Анонимен

преди 3 години

Е много сложно. До излизане на теста болничен ти дава личния лекар, с диагноза ови. След излизане на теста взимаш другия болничен. И воала няма проблем.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами трябваше да се очаква....недосмислици,недогледаници...Господин здравен министър,за тези неща се мисли ПРЕДВАРИТЕЛНО и се дават указания до лекуващи лекари,пациенти и работодатели!!!!!