48

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще спечели през 2024г.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен дето нарича Тръмп откачалник, *** да видим как ще нарича новия президент.

46

Анонимен

преди 3 години

До българин, голям залък *** голяма дума не казвай. Не че Тръмп е загубил от черните ами демократите са спечелили от тях но до тук от тук на сетне ме съмнява. Тръмп даваше надежда на хората че злото и либерализма могат и трябва да бъдат победени и че човек трябва да бъде свободен и да може да каже какво мисли, но на нашия континент както знаеш не е така поне в последните 20г. със сигурност не е, сори.

45

Анонимен

преди 3 години

Много ми харесва заглавието особено думичката "крачи" ми тя казва всичко, глагол ли е деепричастие ли е ама е точно на място казано, браво.

44

Анонимен

преди 3 години

Петко Георгиев е ***.

43

до 43

преди 3 години

ДрОгарю, не Байдън с чернил ките е заплаха за Америка, а Тръмп с кремълските му приятели.

42

Тръм да не реве

преди 3 години

Защото ако направят повторно преброяване в Джорджия и Пенсилвания със сигурност Тръмп губи и в двата щата.

41

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е Диот, Байдън е Брежнев. Изберете сами.... А чернил ките съсипват всяка държава по пътя си. Варвари.

40

Анонимен

преди 3 години

В щатите си бяха направили труда да преброят колко лъжи е изрекъл Тръмп през първите 2 години от мандата си числото беше над 20 хиляди. Но тук в България се намират достатъчно *** които сляпо му вярват, готови бяха да пият хлорна вар и дезинфектанти.

39

Анонимен

преди 3 години

264<>214бидон тръмпунгел

38

българин

преди 3 години

Следейки събитията в САЩ, Мисля че Байдън просто печели изборите! Не е ли Невъзможно? Напротив нормални са нещата! Какво се пише тук заТръмп от младите българи защото имат някаква симпатия към тази личност с Чешки корен ,няма никакво значение! Който и да спечели там в България никой не "печели"! Ние сме малка държава и Законите в Америка Ще са над нас всякак! Тръмп губи съвсем нормално изборите !Твърде си е повярвал Че ще "печели" от тук на татъка винаги?! Тръмп загуби от чернокожите Американци!

37

Анонимен

преди 3 години

До МислетеАми ако Байдън разбута блатото ще се окаже че 50000 души от Невада са гласували за Тръмп и в друг щат в който живеят по настоящем. Защо трябва да вярвам на един доказан по всички възможни азимути архимошеник и лъжец като Тръмп?

36

Мислете

преди 3 години

Изборният туризъм сигурно е отдавна познат в Щатите, но чак сега Тръмп разбута блатото. 10 хил. души, които отдавна не живеят в Невада са гласували там и на настоящото си място. Разликата между Байдън и Тръмп, в този щат, е 7600 гласа. Позната картинка нали?

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Цар Путин да се умилква на мумуя, като байдън, хахаха, вярваш ли си, къде го казаха по бтв или в блиц бг го пише"Тчно в този сайт кото така обилно го ocираш с глупостите си. *** на таба СВЯТ от там на таба РУСИЯ и ще го намириш от тази сутрин в 9.25 часа под заглавието "Путин нареди намаляване на вредните емисии"

34

Анонимен

преди 3 години

Хората на Байрън добре се справиха в Мичиган от добавиха му от рафт не достигащите му 5 % видимо на графиката въпроса е че не му стига добре е да има такива специалисти и в някой друг щат и ще спечели ,Невада като щат му е достатъчно дано да има специалисти по фалшифициране и там .Време е да гледаме забраванкото Байрън вместо Тръмп

33

McDonald

преди 3 години

Следващия бял дом.....е затвора.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Най-добре ще е Тръмп да раздаде продуктите на бедните си излъгани избиратели, защото мезетата започнаха да намирисват.

31

БашмайсторА

преди 3 години

Преди месец ви казуу чи Биден ке биде премиер на Аляска и бохемите вии нет ем'чи ковида май е тръшнал некой

30

Анонимен

преди 3 години

Тръмп вече стовари, продуктите за празненството, байдън ще ходи да си пие хапчетата за ауцхаймер и ще си ляга, може би има 2, 3 месеца живот, като го гледам, дори да бие няма да може да встъпи в длъжност хахха

29

Анонимен

преди 3 години

Цар Путин да се умилква на мумуя, като байдън, хахаха, вярваш ли си, къде го казаха по бтв или в блиц бг го пише